IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мъ, големи сте ми сладури с Арахната, кога започнете да си прехвърляте един на друг топката.
    Наздраве, 4i40!
    Как няма да прехвърля топката. На втората картинка с образ ти лъчезарен горкото Чиче висеше от ръката ти с надолу главата. Вече има едно-две напредвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Нищо, ништо такова....
      Той Тарантул така писа и аз затова......

пп Викам на жената кът си пия 25 гр ракия..:
      - Съкровище сакам да съм стар жабок....
      - Тя ме погледна въпросително и рече - хич и не се надай да те превръщам в принц......

Наздраве за всички баби и тяхните внички, днес било - Бабин ден....!
      Мъ, големи сте ми сладури с Арахната, кога започнете да си прехвърляте един на друг топката.
      Наздраве, 4i40!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

А бе, Мрънкало!!! Колко пъти да ти пиша, че не трябва да ми публикуваш снимките наляво и надясно из виртуала!? Е, на ..., страницата ми у фейса блокира от заявки с покани за приятелство
        Наздраве!
        Като този ли? Лика-прилика сте си. Наздраве за сродните души!

Коментар

Ъхъ, тя леля вече прабаба, щото братчеда наскоро стана дядо
          Наздраве!

П.П. Кво намекваш за горите, бре!? Аз да не би да живея вдън горите Тилилейски, че да не плаша хората у цивилизацията?
          Нищо, ништо такова....
          Той Тарантул така писа и аз затова......

пп Викам на жената кът си пия 25 гр ракия..:
          - Съкровище сакам да съм стар жабок....
          - Тя ме погледна въпросително и рече - хич и не се надай да те превръщам в принц......

Наздраве за всички баби и тяхните внички, днес било - Бабин ден....!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
            ПонеЕ съм консерва, винаги съм я подминавал ... ич дори не съм знаел, че и баща има.
            Мислех си разни неща - напълно безрезултатно, както обикновено и понеже около мен обикновено се има неква музика, по едно време чувам нещо много добро. Гледам - едно убаво и скромно девойче!
            Не го познах - срам, срам!
            Кликам - Лейдиту!! Как се не отвори земята, че да потъна в нея?!

Тъпак съм, Зверов, тъпак!
            Ми дано поне си запазя титлата и херовите почести
            Не си тъпак, не си тъпак! Е... може само малко, така... малко.

Но пък титлата си я имаш по рождение и това ме радва и възхищава. Даже, ако кажеш, щи пусна още едни цици в знак на почит.

Иначе за Гагето - имам силното пудузрение, че тя се вдъхновява от и закопира кака ти Роисин Мърфи от Молоко-йния период, но е далеч от нейния финес:
            https://m.youtube.com/watch?v=4gvNrY...C52CEB806CF98F

Коментар

• Днес съм на ДиСи и сливова отлежала с кисело зеленце.

https://www.youtube.com/watch?v=_bP6aVG6L1w

https://www.youtube.com/watch?v=JGftIcp2SC0

https://www.youtube.com/watch?v=7OfvdLPaGLk

Наздраве у кръчмата.
              Last edited by Todor Sabev; 08.01.2019, 18:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение
                А, не си единственият. Баща ѝ също: "Когато баща ми ме видя на сцената по кожени прашки, не можа да го разбере. След това няколко месеца не можеше да ме гледа" - приблизителен превод на нейни думи от книгата "Lady Gaga: Just Dance: The Biography".

Не бързай да се обявяваш за глупав - това не те прави по-умен. Ти и без това си си умен, нали?
                А и хер
                ПонеЕ съм консерва, винаги съм я подминавал ... ич дори не съм знаел, че и баща има.
                Мислех си разни неща - напълно безрезултатно, както обикновено и понеже около мен обикновено се има неква музика, по едно време чувам нещо много добро. Гледам - едно убаво и скромно девойче!
                Не го познах - срам, срам!
                Кликам - Лейдиту!! Как се не отвори земята, че да потъна в нея?!

Тъпак съм, Зверов, тъпак!
                Ми дано поне си запазя титлата и херовите почести

Коментар

... Лейди Гага - изпълнител, който винаги съм подценявал. Причината не е в нейната музика, а в обстоятелството, че напънът и към брутална екстравагантност винаги е и продължава да ме дразни.
                  А, не си единственият. Баща ѝ също: "Когато баща ми ме видя на сцената по кожени прашки, не можа да го разбере. След това няколко месеца не можеше да ме гледа" - приблизителен превод на нейни думи от книгата "Lady Gaga: Just Dance: The Biography".

Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                  Наздраве за намерените в собствената градина камъни!
                  Важно е човек да ги намери, разчисти, а ако не знае какво друго да свърши с тях, може да построи паметник на собствената си глупост ...
                  Не бързай да се обявяваш за глупав - това не те прави по-умен. Ти и без това си си умен, нали?
                  А и хер

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

У вашътъ маала, все убави баби....

Наздраве !

пп Айде и да ставаш баба, че ще да минеш по младост братчетката...По убост, както и ти се рекламира, немаш равна по горите...
                    Ъхъ, тя леля вече прабаба, щото братчеда наскоро стана дядо
                    Наздраве!

П.П. Кво намекваш за горите, бре!? Аз да не би да живея вдън горите Тилилейски, че да не плаша хората у цивилизацията?
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Туй от страх е да знаеш. за да не им се случи нещо.
                      Събев, я се изясни! Какво намекваш?
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Леля ми / сестрата на мама/ стана баба на 37 години. Тя се е омъжила и родила на 18 година, а братчеда стана тати на 19 години.

От страната на тати таквиз екстремни ситуации не са се случвали. Още повече, че родовата повеля е в първата година на брака младата булка да не забременява. Който си е позволил да не спази тоз канон, все е страдал - разведен/а, втори брак и т.н.

Наздраве!
                        У вашътъ маала, все убави баби....

Наздраве !

пп Айде и да ставаш баба, че ще да минеш по младост братчетката...По убост, както и ти се рекламира, немаш равна по горите...

Коментар

А бе, Мрънкало!!! Колко пъти да ти пиша, че не трябва да ми публикуваш снимките наляво и надясно из виртуала!? Е, на ..., страницата ми у фейса блокира от заявки с покани за приятелство
                          Наздраве!
                          Туй от страх е да знаеш. за да не им се случи нещо.
                          Last edited by Todor Sabev; 08.01.2019, 17:38.

Коментар

Днес май не е празник?!
                            Независимо от това искам да ви поздравя с нещо много хубаво. Хубаво е и принадлежи на Лейди Гага - изпълнител, който винаги съм подценявал. Причината не е в нейната музика, а в обстоятелството, че напънът и към брутална екстравагантност винаги е и продължава да ме дразни.

Наздраве за намерените в собствената градина камъни!
                            Важно е човек да ги намери, разчисти, а ако не знае какво друго да свърши с тях, може да построи паметник на собствената си глупост ...

Always Remember Us This Way
                            Това много хубаво ! Ама да ти кажа nachev ,че крайните мисли и оценки също минават за екстравагантност Всички сме по - малко такива и онакива, за това е пъстро и няма нужда от паметници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Къ шъ не е празник ве, еййй, чш - Бабинден е!
                              Ама, ти, верно думаш право!
                              В спомените ми Бабинден е на 21-и.
                              Ама това произхожда от едни далечни времена, кога бех и аз фертилен и ма вълнуваше темата

Май има намеса на стилове и календари!
                              Пу-уууу, пак излагация!

Е, ако падне сега една 37 г. баба!
                              Друго не знам, но очото ми може да лъсне

Наздраве за неблагочестивите, но пълни с градивност и жизнена енергия погледи!!

OLD, ама с лъскаво око, MAN

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Къ шъ не е празник ве, еййй, чш - Бабинден е! Имаме си Дядо, обаче си нямаме Баба, а без бабите сме за никъде, хеле пък я, няма кой да ми гледа чаветата Та наздраве за бабите - помня, някога си беше традиция, особено по селата и по-малките градчета, но не само там, българските баби (не говоря за тъмнозелените) да стават такива около 36-38 годишна възраст - сега това е "перфектната" възраст да родиш първо, ако успееш да прилъжеш някой донор...
                                Вчера не го празнувах - отвратителен ден е този празник, обаче за днес - наздраве!
                                П.С. И да не забравяте бахура - най-важното мезе за сезона
                                Леля ми / сестрата на мама/ стана баба на 37 години. Тя се е омъжила и родила на 18 година, а братчеда стана тати на 19 години.

От страната на тати таквиз екстремни ситуации не са се случвали. Още повече, че родовата повеля е в първата година на брака младата булка да не забременява. Който си е позволил да не спази тоз канон, все е страдал - разведен/а, втори брак и т.н.

Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X