Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Нищо, ништо такова....
Той Тарантул така писа и аз затова......
пп Викам на жената кът си пия 25 гр ракия..:
- Съкровище сакам да съм стар жабок....
- Тя ме погледна въпросително и рече - хич и не се надай да те превръщам в принц......
Наздраве за всички баби и тяхните внички, днес било - Бабин ден....!
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А бе, Мрънкало!!! Колко пъти да ти пиша, че не трябва да ми публикуваш снимките наляво и надясно из виртуала!? Е, на ..., страницата ми у фейса блокира от заявки с покани за приятелство
Наздраве!
Коментар
-
Ъхъ, тя леля вече прабаба, щото братчеда наскоро стана дядо
Наздраве!
П.П. Кво намекваш за горите, бре!? Аз да не би да живея вдън горите Тилилейски, че да не плаша хората у цивилизацията?
Той Тарантул така писа и аз затова......
пп Викам на жената кът си пия 25 гр ракия..:
- Съкровище сакам да съм стар жабок....
- Тя ме погледна въпросително и рече - хич и не се надай да те превръщам в принц......
Наздраве за всички баби и тяхните внички, днес било - Бабин ден....!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеПонеЕ съм консерва, винаги съм я подминавал ... ич дори не съм знаел, че и баща има.
Мислех си разни неща - напълно безрезултатно, както обикновенои понеже около мен обикновено се има неква музика, по едно време чувам нещо много добро. Гледам - едно убаво и скромно девойче!
Не го познах - срам, срам!
Кликам - Лейдиту!! Как се не отвори земята, че да потъна в нея?!
Тъпак съм, Зверов, тъпак!
Ми дано поне си запазя титлата и херовите почести
Но пък титлата си я имаш по рождение и това ме радва и възхищава. Даже, ако кажеш, щи пусна още едни цици в знак на почит.
Иначе за Гагето - имам силното пудузрение, че тя се вдъхновява от и закопира кака ти Роисин Мърфи от Молоко-йния период, но е далеч от нейния финес:
https://m.youtube.com/watch?v=4gvNrY...C52CEB806CF98F
Коментар
-
Днес съм на ДиСи и сливова отлежала с кисело зеленце.
https://www.youtube.com/watch?v=_bP6aVG6L1w
https://www.youtube.com/watch?v=JGftIcp2SC0
https://www.youtube.com/watch?v=7OfvdLPaGLk
Наздраве у кръчмата.Last edited by Todor Sabev; 08.01.2019, 18:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнениеА, не си единственият. Баща ѝ също: "Когато баща ми ме видя на сцената по кожени прашки, не можа да го разбере. След това няколко месеца не можеше да ме гледа" - приблизителен превод на нейни думи от книгата "Lady Gaga: Just Dance: The Biography".
Не бързай да се обявяваш за глупав - това не те прави по-умен. Ти и без това си си умен, нали?
А и хер
Мислех си разни неща - напълно безрезултатно, както обикновенои понеже около мен обикновено се има неква музика, по едно време чувам нещо много добро. Гледам - едно убаво и скромно девойче!
Не го познах - срам, срам!
Кликам - Лейдиту!! Как се не отвори земята, че да потъна в нея?!
Тъпак съм, Зверов, тъпак!
Ми дано поне си запазя титлата и херовите почести
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение... Лейди Гага - изпълнител, който винаги съм подценявал. Причината не е в нейната музика, а в обстоятелството, че напънът и към брутална екстравагантност винаги е и продължава да ме дразни.
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеНаздраве за намерените в собствената градина камъни!
Важно е човек да ги намери, разчисти, а ако не знае какво друго да свърши с тях, може да построи паметник на собствената си глупост ...
А и хер
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
У вашътъ маала, все убави баби....
Наздраве !
пп Айде и да ставаш баба, че ще да минеш по младост братчетката...По убост,както и ти се рекламира, немаш равна по горите...
Наздраве!
П.П. Кво намекваш за горите, бре!? Аз да не би да живея вдън горите Тилилейски, че да не плаша хората у цивилизацията?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Туй от страх е да знаеш. за да не им се случи нещо.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Леля ми / сестрата на мама/ стана баба на 37 години. Тя се е омъжила и родила на 18 година, а братчеда стана тати на 19 години.
От страната на тати таквиз екстремни ситуации не са се случвали. Още повече, че родовата повеля е в първата година на брака младата булка да не забременява. Който си е позволил да не спази тоз канон, все е страдал - разведен/а, втори брак и т.н.
Наздраве!
Наздраве !
пп Айде и да ставаш баба, че ще да минеш по младост братчетката...По убост,както и ти се рекламира, немаш равна по горите...
Коментар
-
А бе, Мрънкало!!! Колко пъти да ти пиша, че не трябва да ми публикуваш снимките наляво и надясно из виртуала!? Е, на ..., страницата ми у фейса блокира от заявки с покани за приятелство
Наздраве!Last edited by Todor Sabev; 08.01.2019, 17:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеДнес май не е празник?!
Независимо от това искам да ви поздравя с нещо много хубаво. Хубаво е и принадлежи на Лейди Гага - изпълнител, който винаги съм подценявал. Причината не е в нейната музика, а в обстоятелството, че напънът и към брутална екстравагантност винаги е и продължава да ме дразни.
Наздраве за намерените в собствената градина камъни!
Важно е човек да ги намери, разчисти, а ако не знае какво друго да свърши с тях, може да построи паметник на собствената си глупост ...
Always Remember Us This WayВсички сме по - малко такива и онакива, за това е пъстро и няма нужда от паметници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Къ шъ не е празник ве, еййй, чш - Бабинден е!
В спомените ми Бабинден е на 21-и.
Ама това произхожда от едни далечни времена, кога бех и аз фертилен и ма вълнуваше темата
Май има намеса на стилове и календари!
Пу-уууу, пак излагация!
Е, ако падне сега една 37 г. баба!
Друго не знам, но очото ми може да лъсне
Наздраве за неблагочестивите, но пълни с градивност и жизнена енергия погледи!!
OLD, ама с лъскаво око, MAN
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Къ шъ не е празник ве, еййй, чш - Бабинден е! Имаме си Дядо, обаче си нямаме Баба, а без бабите сме за никъде, хеле пък я, няма кой да ми гледа чаветатаТа наздраве за бабите - помня, някога си беше традиция, особено по селата и по-малките градчета, но не само там, българските баби (не говоря за тъмнозелените) да стават такива около 36-38 годишна възраст - сега това е "перфектната" възраст да родиш първо, ако успееш да прилъжеш някой донор...
Вчера не го празнувах - отвратителен ден е този празник, обаче за днес - наздраве!
П.С. И да не забравяте бахура - най-важното мезе за сезона
.
От страната на тати таквиз екстремни ситуации не са се случвали. Още повече, че родовата повеля е в първата година на брака младата булка да не забременява. Който си е позволил да не спази тоз канон, все е страдал - разведен/а, втори брак и т.н.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар