IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    Днес май не е празник?!
    Независимо от това искам да ви поздравя с нещо много хубаво. Хубаво е и принадлежи на Лейди Гага - изпълнител, който винаги съм подценявал. Причината не е в нейната музика, а в обстоятелството, че напънът и към брутална екстравагантност винаги е и продължава да ме дразни.

Наздраве за намерените в собствената градина камъни!
    Важно е човек да ги намери, разчисти, а ако не знае какво друго да свърши с тях, може да построи паметник на собствената си глупост ...

Always Remember Us This Way
    Къ шъ не е празник ве, еййй, чш - Бабинден е! Имаме си Дядо, обаче си нямаме Баба, а без бабите сме за никъде, хеле пък я, няма кой да ми гледа чаветата Та наздраве за бабите - помня, някога си беше традиция, особено по селата и по-малките градчета, но не само там, българските баби (не говоря за тъмнозелените) да стават такива около 36-38 годишна възраст - сега това е "перфектната" възраст да родиш първо, ако успееш да прилъжеш някой донор...
    Вчера не го празнувах - отвратителен ден е този празник, обаче за днес - наздраве!
    П.С. И да не забравяте бахура - най-важното мезе за сезона
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Знам аз, знам, ама другите не са те виждали.
      А бе, Мрънкало!!! Колко пъти да ти пиша, че не трябва да ми публикуваш снимките наляво и надясно из виртуала!? Е, на ..., страницата ми у фейса блокира от заявки с покани за приятелство
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Днес май не е празник?!
        Независимо от това искам да ви поздравя с нещо много хубаво. Хубаво е и принадлежи на Лейди Гага - изпълнител, който винаги съм подценявал. Причината не е в нейната музика, а в обстоятелството, че напънът и към брутална екстравагантност винаги е и продължава да ме дразни.

Наздраве за намерените в собствената градина камъни!
        Важно е човек да ги намери, разчисти, а ако не знае какво друго да свърши с тях, може да построи паметник на собствената си глупост ...

Always Remember Us This Way

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хммм, кат ма знайш каква съм хубавица с красота неземна, как може да се не присетиш, дето съм кикимора
          Наздраве!
          Знам аз, знам, ама другите не са те виждали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Ми, чета си отвреме навреме, но не пиша. Честно да си кажа нещо ме е налегнала една тъпотия напоследък и не пее ми се, не смее ми се. Само реших да помахам в темата
            Ами пий, бе! И почерпи. Пък ний ще се смеем и ще пеем.
            П.п. Резултатите от търговията не бива да се отразяват на консумацията в Кръчмата. Освен ако някой е много спечелил.

Коментар

Мамун, таз година имаш юбилей. Кат те напече слънцето през лятото, да не вземеш да забравиш да дойдеш да почерпиш.
              Наздраве!
              Ако не дойде той, ний ще отидем.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

"Коварни" създания са дамите... /никъде не съм споменал нищо за лелите..., въпреки че само една дама споменава за някакви "безименници"... По същата нейна логика: всички роднини от голЕмото семейство: чичовци, лели, стринки, дедовци - също можем да наречем Иван, Иванка...: / ))

Да са ни живи и здрави имениците! Нека същото важи и за безимениците!

Като няма кой да почерпи - наречете си в къщи някой от предметите "Иван / Иванка" - и се обръщайте към него /нея, дарявайте го /я с вниманието си, карайте му /ѝ се, изобщо - правете с него /нея - каквото пожелаете... Така де!

Не зная защо - точно за армията на безименниците се сети(хте)..., а оттам - ето ме в небраното лозе! Така ли? Значи - оттук - насетне - трябва за Иван да черпя? Аааа, не - имам си достатъчно имени дни през годината.

Тая година мога да вляза в ролятя на Иван, защото ме хващате на кеф. Догодина търсете друг именик. Наздраве!

[ATTACH=CONFIG]n3427755[/ATTACH]
                Мерси за почерпката, набеден Иване!
                Чудя се на кой точно предмет вкъщи, ще му заспи името ?!

https://m.youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4

Коментар

Обърка приказките
                  https://www.youtube.com/watch?v=SmFmlDbEyNs
                  Слушай след 06:40 започването на приказката.

Въпросът - по подобие на философския: кое е първичното - яйцето, или - кокошката..., би могъл да ни обедини около мнението на познат герой от филм, който твърдеше, че "яйцето няма как да дойде, а кокошка може да долети отвсякъде"...

Все пак /ако ми позволиш да взема думата, разбира се / - бих ти казал, че вървиш по пътя, по който аз вървя маааалко по-от рано... )) Това означава, че синът ти скоро ще ти гласува доверие и ще те "произведе" в една грижовна баба и така ще те накара да си припомниш приказките, които си забравила или пък по някаква причина си пропуснала /някога/...

Има приказка - тази, за който ти говоря, подобна на цитираната от теб.

Коментар

Ми, чета си отвреме навреме, но не пиша. Честно да си кажа нещо ме е налегнала една тъпотия напоследък и не пее ми се, не смее ми се. Само реших да помахам в темата
                    Мамун, таз година имаш юбилей. Кат те напече слънцето през лятото, да не вземеш да забравиш да дойдеш да почерпиш.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Този диалог ми се стори интересен и - точно като един Иван /за тази вечер/ - имам право ПОНЕ на коментар! Защо "ПОНЕ"? Разбира се, защото, макар и "набеден" - си почерпих /виртуално/..., значи - и виртуалните поздрави са нещо нормално в случая... Диалогът:

[ATTACH=CONFIG]n3427820[/ATTACH]

Какво /ми/ прави впечатление? Разбира се - иносказателното говорене. Всъщност, това си е част от една деЦка приказкаааа... "Трите мечки".

Нали разсъждавам правилно? Там, след като Златокоска беше изяла - каквото имаше да се яде... /в купичките на мечОЦИТЕ/, беше ги облизала, след като лакомо изгълта всичко ... /кашата в купичките на мечоците/, беше седнала последователно на трите, с различна големина... /столовете им бяха съобразно големината на мечоците/, а накрая беше минала през трите им легла, докато намери най - удобното, в което беше и заспала... Лошо момиче беше тая Златокоска! Лошо момиче! После трите мечока се бяха върнали... И много умуваха: кой е ял, кой е седял, кой е лежал...

Има някакво разминаване в приказката на дамите горе, а това аз отдавам на факта, че малко са позабравили приказката за лошата Златокоска, която, преди много време ми беше направила впечатлението на едно много лошо момиче, а сега малко се двоумя...

Нали не сте забравили приказката? Кого ли питам? Тук лоши момичета няма!
                      Обърка приказките
                      https://www.youtube.com/watch?v=SmFmlDbEyNs
                      Слушай след 06:40 започването на приказката.
                      Мечо

Коментар

Ъхъ, и накрая да им заспи в легалцето
                        Наздраве, Lelq!

Този диалог ми се стори интересен и - точно като един Иван /за тази вечер/ - имам право ПОНЕ на коментар! Защо "ПОНЕ"? Разбира се, защото, макар и "набеден" - си почерпих /виртуално/..., значи - и виртуалните поздрави са нещо нормално в случая... Диалогът:

Click image for larger version

Name:	5.png
Views:	1
Size:	2.0 КБ
ID:	3427820

Какво /ми/ прави впечатление? Разбира се - иносказателното говорене. Всъщност, това си е част от една деЦка приказкаааа... "Трите мечки".

Нали разсъждавам правилно? Там, след като Златокоска беше изяла - каквото имаше да се яде... /в купичките на мечОЦИТЕ/, беше ги облизала, след като лакомо изгълта всичко ... /кашата в купичките на мечоците/, беше седнала последователно на трите, с различна големина... /столовете им бяха съобразно големината на мечоците/, а накрая беше минала през трите им легла, докато намери най - удобното, в което беше и заспала... Лошо момиче беше тая Златокоска! Лошо момиче! После трите мечока се бяха върнали... И много умуваха: кой е ял, кой е седял, кой е лежал...

Има някакво разминаване в приказката на дамите горе, а това аз отдавам на факта, че малко са позабравили приказката за лошата Златокоска, която, преди много време ми беше направила впечатлението на едно много лошо момиче, а сега малко се двоумя...

Нали не сте забравили приказката? Кого ли питам? Тук лоши момичета няма!

Коментар

ААА, кът кучето на нивата...
                          Ще маркираш и ще се изнижеш.....

пп Тъпотията е повсеместна...Май само тука човек ( а и мамун) може да си похортува нормално...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Наздраве бре !
                            Де се скри толкуз време ?

Коментар

Добра вечер банда! За много години и честит празник на именяците!!! Наздраве!!!
                              Наздраве бре !
                              Де се скри толкуз време ?

Коментар

• Добра вечер банда! За много години и честит празник на именяците!!! Наздраве!!!

Коментар

Working...
                                X