IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    Добро утро! Пък аз няма да поздравя! Толко много именници - един не почерпи!
    Наздраве на безименниците !

"Коварни" създания са дамите... /никъде не съм споменал нищо за лелите..., въпреки че само една дама споменава за някакви "безименници"... По същата нейна логика: всички роднини от голЕмото семейство: чичовци, лели, стринки, дедовци - също можем да наречем Иван, Иванка...: / ))

Да са ни живи и здрави имениците! Нека същото важи и за безимениците!

Като няма кой да почерпи - наречете си в къщи някой от предметите "Иван / Иванка" - и се обръщайте към него /нея, дарявайте го /я с вниманието си, карайте му /ѝ се, изобщо - правете с него /нея - каквото пожелаете... Така де!

Не зная защо - точно за армията на безименниците се сети(хте)..., а оттам - ето ме в небраното лозе! Така ли? Значи - оттук - насетне - трябва за Иван да черпя? Аааа, не - имам си достатъчно имени дни през годината.

Тая година мога да вляза в ролятя на Иван, защото ме хващате на кеф. Догодина търсете друг именик. Наздраве!

Click image for larger version

Name:	1b.jpg
Views:	1
Size:	97.3 КБ
ID:	3427755
    Attached Files

Коментар

• Сипете.....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ъхъ, и накрая да им заспи в легалцето
        Наздраве, Lelq!
        Наздраве, tnm!

Коментар

Или се страхуват да срещнат съдбата ?
          Вземе да им изяде манджичката или да им изпие пиенето
          Ъхъ, и накрая да им заспи в легалцето
          Наздраве, Lelq!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Предпочитат спотайване в тъмните кьошета на пълната анонимност, или пък съдбата не ни е отредила ... компанията на Ивановци??
            Хер Начев, всичките Ивановци са се скатали като мишоци по дупките. Един няма смелостта да излезе на светло и да натрупа пиене и едене по масите.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Предпочитат спотайване в тъмните кьошета на пълната анонимност, или пък съдбата не ни е отредила ... компанията на Ивановци??
              Или се страхуват да срещнат съдбата ?
              Вземе да им изяде манджичката или да им изпие пиенето

Коментар

Добро утро! Пък аз няма да поздравя! Толко много именници - един не почерпи!

Коментар

• Добро утро! Пък аз няма да поздравя! Толко много именници - един не почерпи!

Коментар

• Честит имен ден на Иван, Иванка и всички други, които празнуват днес!

Сутринта си погледнах указателя в телефона и оказа, че трябва да звъня на една камара народ. Е, как да не си благодарен на технологиите, дето са измислили разни програми, при което пишеш едно съобщение и го пращаш на безброй хора!? Всички уважени, няма пропуски, няма обидени. С изключение на тези, които съм ги записала само с фамилията. Но ..., до довечера има още много време за поднасяне на поздравления.
                    Наздраве!

П.П. Добре, че написах предпоследното изречение, че да се сетя.. Единият от двамата ми най-добри приятели има имен ден днес, но аз почти никога не го наричам по име. За малко да забравя да го поздравя
                    Мечо

Коментар

• И от кака ви София Ротару:
                      https://youtube.com/watch?v=OceaHqks3HA

Коментар

• Св. Йоан Кръстител, известен и като Св. Йоан Предтеча е братовчед и предшественик на Иисус Христос, който според Евангелието, предсказва пришествието на месията. Живял отшелнически живот в пустинята.

Чести празник на Ивановци, Йоановци и сходни.

Честит Ивановден с песен!❄ Богдана Карадочева - Иване, Иване

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ми свечерява се вече, слагай. Нищо, че Чичи се крие под юрганя. Най-многу да гу окапи.

При същата хипотеза: както е под юрганя - ако се навие да преодолее гравитацията и вземе, вместо да го окапе - да го изпръска - ще има ли кой да почерпи най-после? ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ти от кои си, драга, да знам кои са по-опасни?
                            Хммм, кат ма знайш каква съм хубавица с красота неземна, как може да се не присетиш, дето съм кикимора
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Добро утро! Аз имам богоугодни намерения за черпавка, ама да видим Той ще изпълни ли помислите ми ..
                              Ми свечерява се вече, слагай. Нищо, че Чичи се крие под юрганя. Най-многу да гу окапи.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Сложи си каска, че да не дрънне някой камък по главата.
                                Наздраве!

П.П. Закъснял си с кръстосването на показалеца и средния пръст. В нощта срещу Водокръст, караконджулите и таласъмите всякакви желания изпълняват, преди да се приберат по дупките си.
                                Ти от кои си, драга, да знам кои са по-опасни?

Коментар

X