Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеБотоявление е! Небето се отвори.Сега ше се види кой какви ги мисли на ближния. Но Той не изпълнява зли помисли. Само намеренията за черпавка. Честито на именяците!
Наздраве!
П.П. Закъснял си с кръстосването на показалеца и средния пръст. В нощта срещу Водокръст, караконджулите и таласъмите всякакви желания изпълняват, преди да се приберат по дупките си.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
ЧИД на Йордановци и всите производни !
Да са живи и здрави !
Хич не ме влече студената вода..По ми харесва топлото легло и за да съм Богу угоден, да пращам дявола в пъкала....
Наздраве !
пп С мярка, че един млад човек, артист, баща и любим си отиде от този свят преждевременно...Лека му пръст !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеБотоявление е! Небето се отвори.Сега ше се види кой какви ги мисли на ближния. Но Той не изпълнява зли помисли. Само намеренията за черпавка. Честито на именяците!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Я какво сладко животинче си извадил)). На походка дори наподобява стъпката на древните, изсечена из скалните релефи на ЕгипетОбаче .. като си представих, какви кристално чисти и студени места обитава ... май ще си остана аристократски под затопленото одеалце и ще се върна доброволно в царството на сънчото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Щом се дърпаш и предпочиташ по-висша инстанция да разгледа твоите безспорни прегрешения, инстанцията се отзова.
Обаче .. като си представих, какви кристално чисти и студени места обитава ... май ще си остана аристократски под затопленото одеалце и ще се върна доброволно в царството на сънчото
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдинствен богът, който пише книгата на нашия живот,
началото му знае и къде е краят — ако има край.
А ние смъртните не можем да четем небесното писание,
дори не знаем редовете му нагоре ли, надолу ли текат.
Ала съдията щом застане зад червената си маса,
добива божията власт върху живота и смъртта.
Но не и божието знание. Та нека той и ние помним,
че като съдим другите, сами сме подсъдими.
П.П. Много ти ходи черната тога. Досущ на пингвин мязаш в нея.
Коментар
-
Единствен богът, който пише книгата на нашия живот,
началото му знае и къде е краят — ако има край.
А ние смъртните не можем да четем небесното писание,
дори не знаем редовете му нагоре ли, надолу ли текат.
Ала съдията щом застане зад червената си маса,
добива божията власт върху живота и смъртта.
Но не и божието знание. Та нека той и ние помним,
че като съдим другите, сами сме подсъдими.
П.П. Много ти ходи черната тога. Досущ на пингвин мязаш в нея.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, напразни мъки и усилия от твоя страна. Все още не се родил ендивид на тая планета, галактика, вселена ... /с астрономията малко съм на Вие/, де ще ме накара да замълча. Моят съвет е да съхраниш енергията си, че ще ти трябва. Тракането ти, както се забелязва вече и с невъоръжено, премина в дрънкане. Предстоят и други не лицеприятни последици от това, че прекара Игнажден връз трикрилния гардероб.
Наздраве!
П.П. Пояснението за младшите членки не прозвуча достоверно и не се приема. Черната точка си остава.
Коментар
-
Замълчете, гражданко Мънкова! Изпълнявайте присъдата. Дано заприличате на китайче. Мълчаливо с големи тесни очички. Наяло се хубаво с ориз. И мляко. Захар и канела. После за вас ще направим едноименен драматично-документален филм “Захар и канела“.
П.п. Всички членки от женски пол са младши членки. Демек, сиреч, по младички. Да няма сръдни и протести.
Наздраве!
П.П. Пояснението за младшите членки не прозвуча достоверно и не се приема. Черната точка си остава.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Да не си епилептик? Внимавай като падаш да е върху някоя. Кушетка. И не само.
Е, зависи какво ще падне връз мен
Иначе притреперванията са от възторг!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Траков, не вземам отношение по ваШте дрънки/пляски, но езикът и символиката, които ползваш, са истинско пиршество.
Понекога падам възнак и крайниците ми потрепват в неконтролируеми конвулсии.
Опонентът/ката ич не ти отстъпва.
Вие сте едно неподозируемо богатство!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Стига дрънка глупости, ми сипи тук едно голямо питие. И пали свещ, да не се разбутват облаците и да изгрей луната.
Наздраве!
П.П. Не ми допада това "младша членка". Още една черна точка си изпроси.
П.п. Всички членки от женски пол са младши членки. Демек, сиреч, по младички. Да няма сръдни и протести.
Коментар
Коментар