IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

В повече от случаите на съвместен "бизнес" - една от страните винаги е прецакана...

В този случай има и друга поука, а именно: подобна ситуация е една от малкото, в която двете страни може да се окажат доволни от "сделката"!
    Мхм ... ако ти събираше стотинките , едва ли ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Мда, веднага ме подсети за нещо, но нали съм мъж, в моя случай е с жена

Грую бил голям навитак на една мадама в неговия офис. Но тя си имала приятел... Един ден Грую не издържал, отишъл при нея и предложил: "Виж сега, аз те харесвам, супер яка си, знам, че си имаш приятел и т.н., обаче, виж сега, дано не прозвучи грозно, но ще ти дам 500 кинта, ако ме оставиш да те изчукам - така или иначе ще ги хвър;я тези пари за рози, шампанско, скъпа стая и т.н., а ти така или иначе имаш симпатии към мен, та нека бъдем практични, а". Обаче мадамата го отрязала на секундата, което пък не отказало наш Грую "Виж сега, за да не ти е съвествно, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил, преди да се изправиш". Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си... Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето и отговорило "Охо, 500 кинта - тоя е голям бунак, при положение че аз те праскам за без пари, само за едната любов, дето я измислили комунистите с огле дна безплатния секс - навеждаш се, вземаш парите много бързо, а тоя бунак даже няма да успее да си свали гащите! - най-много да те огледа отзад, голяма работа" Така че момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят и я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след час чакане той и позвънил и я попитал какво е станало. Тя му отговорила "Бунакът хвърли монети и наистина не свърши, докато не ги събера всичките!!!"

Има и бизнес поука накрая:
      Винаги обмисляйте всички аспекти на бизнес предложение, преди да се съгласите и да ви го начукат

В повече от случаите на съвместен "бизнес" - една от страните винаги е прецакана...

В този случай има и друга поука, а именно: подобна ситуация е една от малкото, в която двете страни може да се окажат доволни от "сделката"!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        Баси в кви размисли ме хвърлихте момчета!
        Ще си сипя! Наздраве за бизнес предложенията и практиките!
        Двойно си сипи ... за "лесните" пари !

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Жив и здрав да си Безименний, благодаря!
          Препотих се два пъти когато преглеждах безкрайните чаршафи от специални знаци, които се предлагат в готов вид в най-разпространените текстови програми. Предлагат всичко поне на пръв поглед, но удареното Ъ не се дава въобще.
          Предложението ти работи, разбира се. На всичко се намира колая, но трябва да си от знаещите и можещите. Аз тук редовно се излагам, но не преживявам прекалено дълбоко, защото съм си сред приятели.

Здрава и успешна Нова 2019 г!

Благодаря за пожеланията! Да се връща към теб цялата ти положителна енергия и всички подобни твои нагласи, които тълкувам като защитаване на твоята истина, която си изстрадал, сред което и я споделяш с нас... Всъщност, винаги ще има критикари, които се правят на гърмяни зайци, а това си е за тяхна сметка. В интерес на истината - квалификации като "знаещ и можещ" са прекалено относителни понятия, ако не се развиват постоянно..., но въпреки това - няма как да бъдат абсолютизирани за винаги...

Сполай ти, споделям факта, че истината се отстоява трудно!
          Last edited by безимeн; 03.01.2019, 19:40.

Коментар

• Баси в кви размисли ме хвърлихте момчета!
            Ще си сипя! Наздраве за бизнес предложенията и практиките!

Коментар

Добро утро и наздраве, Кръчма!
              Има уникални хора ! Пропуснала съм началото, но в момента наблюдавам един мъж как се е навел и събира разпиляни стотинки. Слага ги в джоб на гърдите си, след което се навежда да събере непобралите се в шепата му . Тези от джоба падат и всичко започва отначало. И така вече половин час . За съжаление трябва да тръгвам , но ако не бързах, определено щях да наблюдавам до края . Толкова е любопитно колко ще продължи във времето още и най вече какъв ще е краят

nachev, опъването на чаршафит явно е заразно . Почва да придобива епидемични размери
              Мда, веднага ме подсети за нещо, но нали съм мъж, в моя случай е с жена

Грую бил голям навитак на една мадама в неговия офис. Но тя си имала приятел... Един ден Грую не издържал, отишъл при нея и предложил: "Виж сега, аз те харесвам, супер яка си, знам, че си имаш приятел и т.н., обаче, виж сега, дано не прозвучи грозно, но ще ти дам 500 кинта, ако ме оставиш да те изчукам - така или иначе ще ги хвър;я тези пари за рози, шампанско, скъпа стая и т.н., а ти така или иначе имаш симпатии към мен, та нека бъдем практични, а". Обаче мадамата го отрязала на секундата, което пък не отказало наш Грую "Виж сега, за да не ти е съвествно, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил, преди да се изправиш". Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си... Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето и отговорило "Охо, 500 кинта - тоя е голям бунак, при положение че аз те праскам за без пари, само за едната любов, дето я измислили комунистите с огле дна безплатния секс - навеждаш се, вземаш парите много бързо, а тоя бунак даже няма да успее да си свали гащите! - най-много да те огледа отзад, голяма работа" Така че момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят и я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след час чакане той и позвънил и я попитал какво е станало. Тя му отговорила "Бунакът хвърли монети и наистина не свърши, докато не ги събера всичките!!!"

Има и бизнес поука накрая:
              Винаги обмисляйте всички аспекти на бизнес предложение, преди да се съгласите и да ви го начукат
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Добро утро и наздраве, Кръчма!
                Има уникални хора !

nachev, опъването на чаршафит явно е заразно . Почва да придобива епидемични размери
                Леля, ако въпросният събираше едри банкноти, които не се побират в шепите му - да знаеш, че това е номер за привличане на дамско внимание!

Това със стотинките по-скоро ми прилича на поведение, което се случва в отклонение от нормата.

Ти на това чаршаф ли му викаш?!
                Еееееееее-х какви чаршафи имаше навремето!

Наздраве,
                Ето как го правят специалистите:
                1 Powerful Trick To Make Her Want You

И накрая поздрави с една тематична песничка:
                Attention FEMALE PERSPECTIVE

Коментар

• Добро утро и наздраве, Кръчма!
                  Има уникални хора ! Пропуснала съм началото, но в момента наблюдавам един мъж как се е навел и събира разпиляни стотинки. Слага ги в джоб на гърдите си, след което се навежда да събере непобралите се в шепата му . Тези от джоба падат и всичко започва отначало. И така вече половин час . За съжаление трябва да тръгвам , но ако не бързах, определено щях да наблюдавам до края . Толкова е любопитно колко ще продължи във времето още и най вече какъв ще е краят

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

За да са изпипани до край фините обръщения към дамите - има някаква възможност за ударените гласни - тук: http://d.linux-bg.org/download/distr...ve/accent.html

Точно на буквата "ъ" - ударението е малко изместено встрани, но все пак се разбира: м ъ̀ л ч и (мъ̀лчи)

Поздрави и честита Новата 2019 година на всички списващи и четящи темата!
                    Жив и здрав да си Безименний, благодаря!
                    Препотих се два пъти когато преглеждах безкрайните чаршафи от специални знаци, които се предлагат в готов вид в най-разпространените текстови програми. Предлагат всичко поне на пръв поглед, но удареното Ъ не се дава въобще.
                    Предложението ти работи, разбира се. На всичко се намира колая, но трябва да си от знаещите и можещите. Аз тук редовно се излагам, но не преживявам прекалено дълбоко, защото съм си сред приятели.

Здрава и успешна Нова 2019 г!

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                      Честита Нова година на всички!
                      Да сте здрави, прави и корави!

Наздраве! Който, каквото иска да сипва...

Ох, котьоооо, сипвам си на секундата
                      Наздраве!
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Мавърчо, за теб водка нема ли? Или се подмазваш на Грую и Тянка. На първия да си налива, а на втората да се радва, че не мога си налея.
                        Не бях се сетила /пляс по челото/! Денят изглеждаше сивкав, мрачен и замръзнал, но този ти коментар сгря душата ми.
                        Наздраве!

П.П. Баницата изядена. Мога да ти пратя само късметчета + дебелото псе.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                          Честита Нова година на всички!
                          Да сте здрави, прави и корави!

Наздраве! Който, каквото иска да сипва...

Мавърчо, за теб водка нема ли? Или се подмазваш на Грую и Тянка. На първия да си налива, а на втората да се радва, че не мога си налея.

Коментар

• [QUOTE=tnm;n3425416]
                            Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Чети какво съм ти написала, бре!!! Ще ти пратя две парчета с късметчета от новогодишната баница, в комплект с дебелото псе. А галено те наричам "пънчЕ", щот у хабитата така им викаме на софиянци, нали сте дървени шопи
                            Наздраве!
                            Двете късметчета с все псето са дръвчето, което искаш да сгризкам. Ама я пък не ща. Връщам ти ги реактивно и нема как ги отклониш. Що и трите най ти прилягат. Наздраве за неочакваните късмети!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

.............

пп. Важно! Във фразата, която стои до името ти - "мълчи" да се чете "мЪлчи" (тези тапаци не предлагат ударено Ъ ни в уърд, ни в оупън офис). Иначе, с грешното ударение, може да прозвучи грубовато, а то не е моят стил.

Последната дума е ХЕРА, разбира се.
                              Щото Леля прочела нещо друго!

За да са изпипани до край фините обръщения към дамите - има някаква възможност за ударените гласни - тук: http://d.linux-bg.org/download/distr...ve/accent.html

Точно на буквата "ъ" - ударението е малко изместено встрани, но все пак се разбира: м ъ̀ л ч и (мъ̀лчи)

Поздрави и честита Новата 2019 година на всички списващи и четящи темата!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наздраве!

П.П. Смятам да ти направя компания. Щот прочетох хер Начев по диагонал от ляво на дясно, после от дясно на ляво, след това през ред, накрая - всеки ред. И разбрах, че почти нищо не разбрах от това, което е написал. Това ме навежда на мисълта, че имам нужда от едно голямо питие - за освестване.
                                Тънъмка, права си!
                                Ама чаршафосътворението винаги е рисковано, а когато при това се случва в условия на тежък цайтнот, носи със себе си допълнителни специфични рискове.
                                Прекъсват те, после преправяш, пак те прекъсват, после дописваш ... и понякога артисфа смисолЪт.

Попитай и ще ти бъде казано!
                                Може и да си заслужава

пп. Важно! Във фразата, която стои до името ти - "мълчи" да се чете "мЪлчи" (тези тапаци не предлагат ударено Ъ ни в уърд, ни в оупън офис). Иначе, с грешното ударение, може да прозвучи грубовато, а то не е моят стил.

Последната дума е ХЕРА, разбира се.
                                Щото Леля прочела нещо друго!

Коментар

Working...
                                X