IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    Забравих и да уточня - докторантура
    Чак пък толку да учиш за едното 6-то чуфство, ич биля на струва
    Наздраве, Lelq!
    Last edited by tnm; 03.01.2019, 23:48.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Забравих и да уточня - докторантура

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Хммм, това с телефоните - ми напомня нещо... Както се казва - от дума - на дума... /това "от дума - на дума" - беше съвсем различна ситуация... /...

Все пак - за нелепиците в подобни ситуации - дамите нямат никаква вина...

Аз пък се смея на това, как - правещ се на разследващ /мъж/ - беше - не отрязан, а направо нарязан на парчета - от жената до себе си... Най-интересното е това, че тя беше и виновна, но така го отряза, че онзи подви опашка /мигаше на парцали и не знаеше какво да каже.../... И сега - спомняйки тоя случай - съм повече от сигурен в твърдението, че най-добрата защита - винаги е нападението!

Просто ние, мъжете - понякога не си даваме сметка за силата на духа на "слабият" пол..., най-често - произлизащ от увереността в правотата си..., но то пак зависи от доброто познаване на нечия психика... ))
        Дамите в никакви ситуации нямат вина. Поне аз не си спомням за сравнително дългия си брачен живот някога за нещо да съм била виновна.
        Мдъ, наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Зная, че го имаш /6-тото чувство/..., но пък - черно на бяло - какво е това? Нещо ново ще да е!

Магистратура в областтта на 6-тото? Никак не е лошо!
          Нямам настроение за "смешки" . Черно на бяло значи, че е написано от Грую в разказаната история. Ама е по - лежерно да се гледа само това, което ни изнася, а не обективната (написана - черно на бяло) истина.

Коментар

Не, има го черно на бяло!

Зная, че го имаш /6-тото чувство/..., но пък - черно на бяло - какво е това? Нещо ново ще да е!

Магистратура в областтта на 6-тото? Никак не е лошо!

Коментар

6-тото чувство ти подсказва...
              Не, има го черно на бяло!

Коментар

Пък аз останах с впечатление, че във въпросната случка, страните са три! Може и четри да са били, но това удобно не се споменава

6-тото чувство ти подсказва...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И за какво да го изнудва, щото е рогоносец ли МОга да разкажа личен опит (но без стотинките) и беше много весело - обади ми се въпросния от телефона на въпросната, която ми се падаше и подчинена. Толкова съм се смял с нелепиците му - то не бяха заплахи, то не беше чудо - взел и телефонът глупакът му с глупак, представяш ли си. Момичето после 100 пъти се извини (предполагам заради връзката подчинен-началник), но аз никога не бих си позволил да злоупотребя с подобно господстващо положение, просто младежът бе ултра неуверен в себе си (както казва Хайтов - перушан помак, без да е помак), който беше ударил джакпота за възможностите си с подобно момиче (включително във финансов аспект), та затова изпитваше луда и хипер нездравословна ревност. Не съм следил какво точно стана после с тях, но май са "щастливо женени" по схемата с "връзването" на жената, като ѝ надуеш корема - винаги съм се удивлявал на тези женска слабост, породена от физиологията.
                  Наздраве, тази мома не пиеше особено, освен с мен, но поне я научих да е ценител на хубавите уискита

Хммм, това с телефоните - ми напомня нещо... Както се казва - от дума - на дума... /това "от дума - на дума" - беше съвсем различна ситуация... /...

Все пак - за нелепиците в подобни ситуации - дамите нямат никаква вина...

Аз пък се смея на това, как - правещ се на разследващ /мъж/ - беше - не отрязан, а направо нарязан на парчета - от жената до себе си... Най-интересното е това, че тя беше и виновна, но така го отряза, че онзи подви опашка /мигаше на парцали и не знаеше какво да каже.../... И сега - спомняйки тоя случай - съм повече от сигурен в твърдението, че най-добрата защита - винаги е нападението!

Просто ние, мъжете - понякога не си даваме сметка за силата на духа на "слабият" пол..., най-често - произлизащ от увереността в правотата си..., но то пак зависи от доброто познаване на нечия психика... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Хм ...тъжен повод ! След такива поводи винаги ме цепеше глава !
                    О! Това е толко често срещано явление, че се придобива тренинг и липсват физически проявления. Остава само тъгата

Коментар

Лесните пари с кавички или без, не са ми предизвикателство, съответно - не проявявам интерес ! Но все по - често се случва да пия за човешката глупост!
                      Наздраве!
                      Хм ...тъжен повод ! След такива поводи винаги ме цепеше глава !

Коментар

Двойно си сипи ... за "лесните" пари !
                        Лесните пари с кавички или без, не са ми предизвикателство, съответно - не проявявам интерес ! Но все по - често се случва да пия за човешката глупост!
                        Наздраве!

Коментар

В повече от случаите на съвместен "бизнес" - една от страните винаги е прецакана...

В този случай има и друга поука, а именно: подобна ситуация е една от малкото, в която двете страни може да се окажат доволни от "сделката"!
                          Пък аз останах с впечатление, че във въпросната случка, страните са три! Може и четри да са били, но това удобно не се споменава

Коментар

Вицът изключва джендър - ситуацията.

Все пак - замислих се - доколко приятелят на дамата не разполага с резервен вид изнудване.за разпръсналия монетите, при което самият той да е принуден /като най-лек вариант/ - да си ги събира.., но това надхвърля сюжета на случката... Да не попада човек в подобна ситуация!
                            нямах предвид джендър- , ами бизнес-ситуация ... уж си на далавера , ама не съвсем ...

Коментар

Все пак - замислих се - доколко приятелят на дамата не разполага с резервен вид изнудване.за разпръсналия монетите, при което самият той да е принуден /като най-лек вариант/ - да си ги събира.., но това надхвърля сюжета на случката... Да не попада човек в подобна ситуация!
                              И за какво да го изнудва, щото е рогоносец ли МОга да разкажа личен опит (но без стотинките) и беше много весело - обади ми се въпросния от телефона на въпросната, която ми се падаше и подчинена. Толкова съм се смял с нелепиците му - то не бяха заплахи, то не беше чудо - взел и телефонът глупакът му с глупак, представяш ли си. Момичето после 100 пъти се извини (предполагам заради връзката подчинен-началник), но аз никога не бих си позволил да злоупотребя с подобно господстващо положение, просто младежът бе ултра неуверен в себе си (както казва Хайтов - перушан помак, без да е помак), който беше ударил джакпота за възможностите си с подобно момиче (включително във финансов аспект), та затова изпитваше луда и хипер нездравословна ревност. Не съм следил какво точно стана после с тях, но май са "щастливо женени" по схемата с "връзването" на жената, като ѝ надуеш корема - винаги съм се удивлявал на тези женска слабост, породена от физиологията.
                              Наздраве, тази мома не пиеше особено, освен с мен, но поне я научих да е ценител на хубавите уискита
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Мхм ... ако ти събираше стотинките , едва ли ...

Коментар

Working...
                                X