If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чети какво съм ти написала, бре!!! Ще ти пратя две парчета с късметчета от новогодишната баница, в комплект с дебелото псе. А галено те наричам "пънчЕ", щот у хабитата така им викаме на софиянци, нали сте дървени шопи
Наздраве!
Шопската глава толкоз била корава , че увирала чак га омекнел камъка с който я затискали у тенджерата ...
Подарък? Така ли му викате на дръвцето в Габроо? Или ти като фърляш дръвце на дебелото псе, за да го донесе, го лъжеш, че му подаръка.
Чети какво съм ти написала, бре!!! Ще ти пратя две парчета с късметчета от новогодишната баница, в комплект с дебелото псе. А галено те наричам "пънчЕ", щот у хабитата така им викаме на софиянци, нали сте дървени шопи
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сяя, щеше да е в негов стил, ако беше отказъл подарък, като във филма "Подаръкът "......
Да пием за чудесата в Кръчмата !
пп Забелязвам някаква традиция по празниците..... Като се разболея, та цяла седмица....май вече две.
Оплаквам се на един приятел и той ми вика...
- Къде да изпратя подаръка...Прави божествен масаж...
- Сус бре, му викам, нали знаеш, че при мен само по любофффф....
- Не бре, наистина става въпрос за масажистка..Фантастична е и няма да плащаш - аз поемам масрафа, че си ми вършил много работа и си малко циция....
Едно не мога да разбера - Защо всички ме вземат за циция....Аз съм толкуз ларж...
Айде от мен да мине - слагам едно шише от виното ми ...!!! ( че вече започна да вкисва.. )
Наздраве !
Чиче, щом си ларж, прати я при мен. Сяка сутрин ставам схванат и готов за разтривка. Сутрин и други вълнения се надигат. Утре сабалян чакам.
Дами и господа, свидетели сте на чудо! Габровка предлага подарък на пънчЕ /дървен шоп, софиянец/ подарък и той й отказва. Дори, така като се замисля, чудесата са две - предлагане и отказ.
Наздраве!
Подарък? Така ли му викате на дръвцето в Габроо? Или ти като фърляш дръвце на дебелото псе, за да го донесе, го лъжеш, че му подаръка.
П.П. Смятам да ти направя компания. Щот прочетох хер Начев по диагонал от ляво на дясно, после от дясно на ляво, след това през ред, накрая - всеки ред. И разбрах, че почти нищо не разбрах от това, което е написал. Това ме навежда на мисълта, че имам нужда от едно голямо питие - за освестване.
Здрава и успешна Нова Година, Леля!
Не мога да се въздържа и ти пращам и персонални поздрави.
Това филмче не съм го гледал, но поводът е идеален да споделя, че предложението ми от одеве беше изказано само в контекста на стимулиране на фантазията при естествения следпразничен емоционален вакуум.
Тоест - нещо за повдигане на духа, но ... във виртуална форма.
Последното е много важно, защото не знаем кой чете и какво разбира.
Иначе ... врагът в леглото, пък и извън него си дебне.
Мале, колега, какви дивотии ги праскаме тук, читателите ще паднат онесвестени!
Поради известна липса на вълнуващи практически новости, съм се превърнал малко в теоретик по темата. В качеството на такъв може и да кажа нещо откъснато от живия живот, пък и нали си признах, че не съм го чел това ... сутрата.
То било не само учение и не само строго за телесната любов.
Цял клон на социалната култура, за деликатната област, в която се преплитат тленно, емоционално и социално.
Наши юнаци ... и на маса (и задължително пред жените си, че да изглеждат още по-юначни, пък и да не бъдат наказвани с отбиване) се надуваха, че в произведението се препоръчвали и някакви "по-отворени" форми, при което в ложето трябвало да бъде поканена и любовницата на мъжа (заедно със законната) и там вече е развит цял нов клон на познанието .
Ограничени от културни, верски и други догматични особености, склонни сме прибързано да отхвърлим тази идея. Ама ако се опиташ да погледнеш през очите на историята и попаднеш на едно различно общество - култура, манталитет, нрави, правила и какво ли още не, пък и си достатъчно просветен, може да видиш и още. Традиционно мъжете знаят чудесно и нямат никакви илюзии, че всичко що е гадна, тежка, изнурителна и опасна работа ги чака тях и само тях, очевидно е, че би било обществено разрушително, ако в главите и емоциите им се допускат някакви нечестиви помисли. Гепи му цялата (извън необходимото за бачкане) тленна и емоционална енергия и го пращай да работи. Гарантирано няма и да помисли да погледне встрани!
Дрънкам си, колега, да се намираме следпразнично на приказка.
Ако в модерните времена другарите индийци решат да напишат нова сутра, сигурно ще се наложи да има и глава за новите амазонки, които канят в ложето законния и още младо лъвче. Гадно, не съм навит! Ама такива сме си ний, падаме си малко шовинисти.
Тази приказка за мистър Господина трябва да я поставим на обществено обсъждане. Тя ТНМ хубаво ми викаше "мосю", ама аз отвръщам: Мълчи, такова да не видя! И без да подозирам и по мое предложение се нахендрих на .... ра
Какво нещо са думите! И свободата на словото и възприятието му! Всеки четящ възприема една и съща дума, различно от останалите На мен ми харесва варианта с нейният nachev Други вариации на хер, има ли?
Коментар