Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение
Ма! Хич не съм, ами изречението ми се стори като взето от там, та реших да те попитам и се поуча, в случай, че си адепт.
Тя Кама-сутрата не била само картинки, ами цяло учение за телесната любов. Техниката е важна!
А аз съм самоук любител... А! Сетих се един път как се прибирахме голяма компания в хотела, след посещения на увеселителни заведения, и кво им щукна на нашите, ама двама решиха да покажат, на хотелските стълби, малко увеселени така, как е позата "На хотелските стълби"... Нямало я в Кама-сутра, та да обогатели учението... Облечени де. Въртяха се натам-насам, сукаха и нагаждаха на стълбите, и накрая се умириха: "Те така е!" А една 60 годишна от компанията - "Не, деца, ей тука не е правилно...", поправи ги, понагоди ги и верно се оказа по-добре. Такива сутри познавам, а Кама-та не я.
А! загрях и защо подсъзнанието ме е накарало да оценя въпросното ти изречение, за което попитах, като сентенция от сутрата... Начиии, "хер" на руски е "хуй", но в малко по-благоприличен вариант. Идва от старото назоваване на буквите в азбуката - Азъ, Буки, Веди, ... търа-бъра... Херъ. То ест "хер" в сегашния руски казва "една трибуквена дума, започваща с хъ". И кът ти кажат тука "хер Начев", малко ме напушва смях и лека завист. Та затова.
Поради известна липса на вълнуващи практически новости, съм се превърнал малко в теоретик по темата. В качеството на такъв може и да кажа нещо откъснато от живия живот, пък и нали си признах, че не съм го чел това ... сутрата.
То било не само учение и не само строго за телесната любов.
Цял клон на социалната култура, за деликатната област, в която се преплитат тленно, емоционално и социално.
Наши юнаци ... и на маса (и задължително пред жените си, че да изглеждат още по-юначни, пък и да не бъдат наказвани с отбиване) се надуваха, че в произведението се препоръчвали и някакви "по-отворени" форми, при което в ложето трябвало да бъде поканена и любовницата на мъжа (заедно със законната) и там вече е развит цял нов клон на познанието.
Ограничени от културни, верски и други догматични особености, склонни сме прибързано да отхвърлим тази идея. Ама ако се опиташ да погледнеш през очите на историята и попаднеш на едно различно общество - култура, манталитет, нрави, правила и какво ли още не, пък и си достатъчно просветен, може да видиш и още. Традиционно мъжете знаят чудесно и нямат никакви илюзии, че всичко що е гадна, тежка, изнурителна и опасна работа ги чака тях и само тях, очевидно е, че би било обществено разрушително, ако в главите и емоциите им се допускат някакви нечестиви помисли. Гепи му цялата (извън необходимото за бачкане) тленна и емоционална енергия и го пращай да работи. Гарантирано няма и да помисли да погледне встрани!
Дрънкам си, колега, да се намираме следпразнично на приказка.
Ако в модерните времена другарите индийци решат да напишат нова сутра, сигурно ще се наложи да има и глава за новите амазонки, които канят в ложето законния и още младо лъвче. Гадно, не съм навит! Ама такива сме си ний, падаме си малко шовинисти.
Тази приказка за мистър Господина трябва да я поставим на обществено обсъждане. Тя ТНМ хубаво ми викаше "мосю", ама аз отвръщам: Мълчи, такова да не видя! И без да подозирам и по мое предложение се нахендрих на .... ра
Коментар
-
Гледам, пускате музпоздрави.
Сега чета за американски затвор със "супермакс" режим на сигурност, а говорихме и за Кама-сутра, та...
Supermax - Lovemachine
https://youtube.com/watch?v=31Dp6wjzaMc
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение"Май-май, че си консерва, както виждам.", та мога ли да предположа, че ти
"Май-май, че си камасутрист, както виждам."
...
От мен идеята, от Дзверов техниката!
Тя Кама-сутрата не била само картинки, ами цяло учение за телесната любов. Техниката е важна!
А аз съм самоук любител... А! Сетих се един път как се прибирахме голяма компания в хотела, след посещения на увеселителни заведения, и кво им щукна на нашите, ама двама решиха да покажат, на хотелските стълби, малко увеселени така, как е позата "На хотелските стълби"... Нямало я в Кама-сутра, та да обогатели учението... Облечени де. Въртяха се натам-насам, сукаха и нагаждаха на стълбите, и накрая се умириха: "Те така е!" А една 60 годишна от компанията - "Не, деца, ей тука не е правилно...", поправи ги, понагоди ги и верно се оказа по-добре. Такива сутри познавам, а Кама-та не я.
А! загрях и защо подсъзнанието ме е накарало да оценя въпросното ти изречение, за което попитах, като сентенция от сутрата... Начиии, "хер" на руски е "хуй", но в малко по-благоприличен вариант. Идва от старото назоваване на буквите в азбуката - Азъ, Буки, Веди, ... търа-бъра... Херъ. То ест "хер" в сегашния руски казва "една трибуквена дума, започваща с хъ". И кът ти кажат тука "хер Начев", малко ме напушва смях и лека завист. Та затова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Това ме подсети за едно много яко, италианско филмче, според което "перфектният непознат" е "врагът в твоето легло", ако мога да се изразя така
https://m.youtube.com/watch?v=0uo1uYmSS4c
Не мога да се въздържа и ти пращам и персонални поздрави.
Това филмче не съм го гледал, но поводът е идеален да споделя, че предложението ми от одеве беше изказано само в контекста на стимулиране на фантазията при естествения следпразничен емоционален вакуум.
Тоест - нещо за повдигане на духа, но ... във виртуална форма.
Последното е много важно, защото не знаем кой чете и какво разбира.
Иначе ... врагът в леглото, пък и извън него си дебне.
Хубава песен и още по-хубаво клипче!
Наздраве!
Stargazer
Този път е Райнбоу с Рони, но пак ще откриеш едни едни сходни мотиви с пърпълите, че нали двете групи имат доста преплетена съдба покрай Ричи Блекмор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве, Lelq! Хубави неща да ти се случват през Новата 2019 година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Специални поздрави на цялата група с едно парче на Дийп Пърпъл
Perfect Strangers
За пробване с перфектния непознат, ако мога да се изразя така
https://m.youtube.com/watch?v=0uo1uYmSS4c
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеГруев, ЧНГ!
По начало се стискам откъм препоръки. Независимо от каква област.
Ще направя малко изключение, дано не забъркам някоя каша.
По информация от приятел замених оцета със сок от нар (всъщност продуктът, който конкретно ползвам е по-скоро сос - доста гъст).
През пролетта ходих до Одрин да видя прословутата джамия и българската църква и си взех няколко бутилки. Без пари е там и за мен субективно беше истинско откритие.
Чувал съм, че го предлагали и тук в някакви "турски" магазини, но на безсрамна цена.
Имам подозрение, че и в Израел може да се намери такова нещо.
При възможност - опитай.
На бутилката пише:
Nar Eksili sos, на турски
иначе Pomegranate SauceNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Груев, ЧНГ!
По начало се стискам откъм препоръки. Независимо от каква област.
Ще направя малко изключение, дано не забъркам някоя каша.
По информация от приятел замених оцета със сок от нар (всъщност продуктът, който конкретно ползвам е по-скоро сос - доста гъст).
През пролетта ходих до Одрин да видя прословутата джамия и българската църква и си взех няколко бутилки. Без пари е там и за мен субективно беше истинско откритие.
Чувал съм, че го предлагали и тук в някакви "турски" магазини, но на безсрамна цена.
Имам подозрение, че и в Израел може да се намери такова нещо.
При възможност - опитай.
На бутилката пише:
Nar Eksili sos, на турски
иначе Pomegranate Sauce
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Видях го и много се смях....
Очаквам оцет от био дренки, био шипки, био глогинки примесени с био тор от козички...( много ще се купува )
пп Ако искаш да ти дам 2 л ябълков оцет а ти ще си разбъркаш балсамико..Но благодаря за предложението, оценявам го!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЧНГ и от мен! Да сте здрави, усмихнати и успешни! Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение
Това от Кама-сутра ли е?
Аз съм леко дефектен, че понякога в приказката ми има я втори смисъл, я трети план, та карам аудиторията да се чуди, че и да внимава. Ей на, Фана ме!
Аз обаче, така и не успях да прегледам Камасутра. Остана си една празнина в мен, съзвучна на консервативната ми природа.
Ако си позволя една заемка от бай Алеко, който накарал бай Ганя да се обърне към г-н Иречек по повод на съмненията си за политическите му убеждения, с думите:
"Май-май, че си консерва, както виждам.", та мога ли да предположа, че ти
"Май-май, че си камасутрист, както виждам."
Изглеждаш ми на вещ чиляк. Пък и съм забелязал, че си богат на жизнен опит, мъдрост и свеж език.
Ако предположението ми е вярно, мога ли да те замола, да предложиш с чисто просФетителска цел на аудиторията някаква свежа и достъпна техника от произведението, ама да не изисква гъвкави стави и специална подготовка - нещо, така по-мързеливо, но не задължително традиционно.
Че да поосвежим малко мизансцена! Гледам колегите още звучат уморено и измъчено.
Специални поздрави на цялата група с едно парче на Дийп Пърпъл
Perfect Strangers
За пробване с перфектния непознат
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
ЧНГ и на теб !
Двойно да ти се връща ! Прегръдка да даваш - две да получаваш !
Наздраве !Мерси! Мислиш за мен тииии ...!
Наздраве, 4i40!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Meрси, Чиче, ама сложно иде това за моята градска, демек мързелива, натура. Искам нещо, дето да е нашенско и да е качествено, а такова нямаЕй го преди 3-4 месеца си купих оцет от био годжи бери от фермерския пазар през МЗ - ми бъркоч и половина, заеби, а иначе е 5 кинта 250 мл - не че е безобразно скъпо, ама аз за толкова евро си купувам перфектен балсамов оцет от смокини или нар в Пулия
Сега ще ходя до Израел, да видим там как е угощението, пък ще разказвам след месец и нещо
Видях го и много се смях....
Очаквам оцет от био дренки, био шипки, био глогинки примесени с био тор от козички...( много ще се купува )
пп Ако искаш да ти дам 2 л ябълков оцет а ти ще си разбъркаш балсамико..
Коментар
Коментар