IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Откривам изследованията, изпитанията и изтезанията
    Траков, не вземам отношение по ваШте дрънки/пляски, но езикът и символиката, които ползваш, са истинско пиршество.
    Понекога падам възнак и крайниците ми потрепват в неконтролируеми конвулсии.
    Опонентът/ката ич не ти отстъпва.
    Вие сте едно неподозируемо богатство!

Коментар

Откривам изследованията, изпитанията и изтезанията по недопустимото поведение на младшата колежка от женски пол (както личи от обръщението), консумираща предимно ромове, с неустановена възраст и цвят, която заяви, цитирам:
      "Дамите в никакви ситуации нямат вина. Поне аз не си спомням за сравнително дългия си брачен живот някога за нещо да съм била виновна."
      И това в мъжко общество, макар малце подпийнало, но все още будно, свежо ка кисела краставичка и ококорено по повод нейните думи сякаш е изпило черпак зелева чорба. Скандальозното поведение на споменатата младша членка на Общността на спекулантската кръчма заслужава немедлено осъждане и санкциониране. Ако няма някой да се изкаже в защита на Кака Тянка Мънкова и понеже не виждам такива, произнасям окончателна присъда: Таз вечер подсъдимата да изяде 10 (десет) сутляша, за да й е пълна устата и да не може да плещи и дрънка още глупости. Присъдата не подлежи на обжалване и ореваване. Закривам заседанието.

П.п. Сутляшите са за сметка на осъдената.
      Стига дрънка глупости, ми сипи тук едно голямо питие. И пали свещ, да не се разбутват облаците и да изгрей луната.
      Наздраве!

П.П. Не ми допада това "младша членка". Още една черна точка си изпроси.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Не съществува такова нещо, като 6 -то чувство! Това е просто работеща съвкупност от качества или недостатъци , в зависимост от гледната точка! И според мойта истина, "надприказванията ", без значение от реалността, могат да бъдат и вредни и опасни . Лека нощ!

За мен т.нар. качества са по-трудно дефинируеми от доста от "недостатъците", в тоя смисъл: мога да стигна дори до идеята, че съвкупността от недостатъци е възможно най-доброто качество, но това всеки разбира различно..., в повече от случаите - и прекалено късно.

С останалите коментари като "вредни и опасни" и т.н.... - мога да се съглася, щом са направени в 3, след полунощ. За мен това е по-скоро времето, когато бих могъл да кажа "добро утро", без непременно да вярвам в подобно пожелание...

Изключение може да прави ситуацията, при която, споменавайки "доброТО утро", докосвам нещо топло /и голо/... Подобно съприкосновение потвържава истинските неща, които нямат общо с "надприказванията". В това съм убеден.

Убеден съм и в друго: подобни откровения, произнесени от мен - нямат смисъл за теб. В случая те не са произнесени от правилния /за теб/ човек!

/край на надприказванията! - за мен/

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тоз млад Икар е увековечен как боко тиквата го държи за крилете, а с "третата ръка" му дава началната скорост за да полети...

пп Бахти простотията
          Чиче, това е плурализмът. Простотията отразява достиженията на демокрацията.

Коментар

Тоз паметник го вдигнаха при скандалния кмет. Може да е поискал него да изобразят. Който си плаща, води хорото.
            Тоз млад Икар е увековечен как боко тиквата го държи за крилете, а с "третата ръка" му дава началната скорост за да полети...

пп Бахти простотията

Коментар

Тоз паметник го вдигнаха при скандалния кмет. Може да е поискал него да изобразят. Който си плаща, води хорото.
              Възможно е Няма да ни учуди и ако е бърал да усвои някакви средства, а и като бонус да се "увековечи" 2 в 1 (да си призная - нямам добра информация за конкретния кмет и вилаета)

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Тарантулчо, тоз скулптор, да не би да взаимствал нещо и да е ошаржил самият Исус на рио де жанейро!? ич биля и не го е срам))

Коментар

Ария на завистта няма. Има паметник на завистта. В Хаскьово.
                  Тарантулчо, тоз скулптор, да не би да взаимствал нещо и да е ошаржил самият Исус на рио де жанейро!? ич биля и не го е срам))

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Трептя в очакване
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Откривам изследованията, изпитанията и изтезанията по недопустимото поведение на младшата колежка от женски пол (както личи от обръщението), консумираща предимно ромове, с неустановена възраст и цвят, която заяви, цитирам:
                    "Дамите в никакви ситуации нямат вина. Поне аз не си спомням за сравнително дългия си брачен живот някога за нещо да съм била виновна."
                    И това в мъжко общество, макар малце подпийнало, но все още будно, свежо ка кисела краставичка и ококорено по повод нейните думи сякаш е изпило черпак зелева чорба. Скандальозното поведение на споменатата младша членка на Общността на спекулантската кръчма заслужава немедлено осъждане и санкциониране. Ако няма някой да се изкаже в защита на Кака Тянка Мънкова и понеже не виждам такива, произнасям окончателна присъда: Таз вечер подсъдимата да изяде 10 (десет) сутляша, за да й е пълна устата и да не може да плещи и дрънка още глупости. Присъдата не подлежи на обжалване и ореваване. Закривам заседанието.

П.п. Сутляшите са за сметка на осъдената.

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

Не намерих ария на завистта, затова пускам Ария на клеветата.
                      https://vbox7.com/play:504e9289
                      Ария на завистта няма. Има паметник на завистта. В Хаскьово.

Коментар

Ааа, това е друго.
                        Отдъхнах.

Ето с това и аз изразявам радостта и почитта си за теб:
                        https://encyclopediadramatica.rs/File:Titsteen.gif
                        Оле-ле!!!!

Не можах да откъсна очи от ... този екзалтиран и лъчезарен ... поглед! Запленява те и всичко друго сублимира ...

Благодаря!
                        Ама, ти въртя-сука и пак ме оставяш в дълг към теб!
                        Ще имам да връщам, а междувременно поздрави с татуираната кака Бет и великия Джо Бонамаса

Close To My Fire

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Чакай, чакай, грешка станала!
                          Неправилно съм схванал думата клевета.

Има грешка, има и прошка!

Ето ти правилния музикален съпровод, а аз се казвам отново на пиедестала:
                          Ode to Joy
                          Ааа, това е друго.
                          Отдъхнах.

Ето с това и аз изразявам радостта и почитта си за теб:
                          https://encyclopediadramatica.rs/File:Titsteen.gif

Коментар

Аууу​​​​​​

Тъкмо посвикнах и започнах да ти завиждам с добра завист, казвайки си: ето, виждаш ли, има и такива юнаци, учи се и гледай да си като тях - и ти се самосвалѝ, отдръпна светлия пример от обнадеждения ми взор.
                            Сега кого да гледам?
                            Чакай, чакай, грешка станала!
                            Неправилно съм схванал думата клевета.

Има грешка, има и прошка!

Ето ти правилния музикален съпровод, а аз се казвам отново на пиедестала:
                            Ode to Joy

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                              Прощавай славно Минало!
                              Addio, del passato
                              Аууу​​​​​​

Тъкмо посвикнах и започнах да ти завиждам с добра завист, казвайки си: ето, виждаш ли, има и такива юнаци, учи се и гледай да си като тях - и ти се самосвалѝ, отдръпна светлия пример от обнадеждения ми взор.
                              Сега кого да гледам?

Коментар

Не намерих ария на завистта, затова пускам Ария на клеветата.
                                https://vbox7.com/play:504e9289
                                Леко виноват съм, колега!
                                Онази - "ХЕРовата" алюзия, която разказа наскоро, ме накара да гледам на себе си с различни очи. Сякаш бях станал много важна персона. От едната страна усещах върху себе си развълнувани и заинтрогувани погледи, а от другата страна - нескрита завист.
                                Колко му трябва на човек да полети в подобна ситуация. Слаба е човешката порода!

Но, както е писано - "всяко чудо за три дни". След изминаването на тези три дни, започна да става едно такова скучновато и равно. Усещах се така, че Се едно се бях гътнал от пиедестал.
                                А колко хубаво беше!
                                И си рекох - я да припомня малко н ааудиторията за важните неща

Е, имах известна и малка надежда, че няма да го прочетеш, защото в интерес на истината заслугата за тоя мой малък, но приказен полет, беше изцяло твоя!

А никой не ще да дели славата, но ако го поставят натясно, ще се наложи да с е раздели с нея

Поздрави с нещо много тематично,

Прощавай славно Минало!
                                Addio, del passato

Коментар

Working...
                                X