If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На студено не става. На студено такива като теб ги пращаме да дебнат по проходите и чакалата за търговчета и керванджийчета. Мръзни там и си трай, що, ако те чуат и усетат, ще заобиколат през Хаинбоаз и друг ще намаже. Наздраве за тлъстата плячка!
Викаш, да те пращаме на Карибите с пояса с патенцето, па там да се изживяваш като спасител. Ама там пък акули има, ще изживяваш стрес, пак няма да става ...
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Само на теб ли? Някоя дама ако рече да се дави, нима ще й откажеш ..., таковата де, пояса с патенцето.
Наздраве!
П.П. Жалко, че не си бил на Титаник. Колко народ можеше да спасиш
На студено не става. На студено такива като теб ги пращаме да дебнат по проходите и чакалата за търговчета и керванджийчета. Мръзни там и си трай, що, ако те чуат и усетат, ще заобиколат през Хаинбоаз и друг ще намаже. Наздраве за тлъстата плячка!
Убаво си го написал,, но си забравил да споменеш думите на мамата..
" Спри да цивриш, че ще те дам на оня стар торбалан..."
Наздраве !
Мамата гледаше възторжено каква наследничка е създала и се мазнеше на детенцето *Ако слушаш, като пораснеш ште дам за булка в харема на оня убав батко да влезеш." Наздраве за четирите булки на агаряните!
Не са смей, ами върви ми търси на мен едни плавници, а на мрънкалото - спасителен пояс с патенце. След това се гласи да го раздаваш спасител на плажа.
Наздраве!
П.П. И басейн с олимписки размери търси, че на язовирите нещо не съм им фен.
С патенце най си падам. Ма, не знам що некои ми викат да не си размятам патката. Тя мий спасителен пояс. А Чичии си няяямаа...
Коментар