Честит празник! Днес по празнично и аз ще почивам, що два дена от следобед, много се събра. Че съм забравил и хамака на дъжда, та днес не моа се права на ахмак. Инак вчера се люляхме на слънцесянка с дебнене кой да отмори от надигането. Отпочиването му е майката, та да може се почне отново.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
..........
Коо ( жената да не прочете, че я наричам стара, че отидоха зян.още два пръста ..)
Какви бяха тия жени, беее? Тя да не е лешникотрошачка, че така - ЗЯН - ти хвърчат пръстите?
Я раздуй малко, къде точно ги поставяш, че така хвърчат?
Поздрави от Йонийското крайбрежие на "нещастните" гърчета...Горките! Много са зле!Скоро отново трябва да им опростяваме милиарди....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеВчера варих второто зареждане. Потегли светлосиничка ка косичките на каката с танка, пардон, с карабината.Добре че нататък се оправи. Така е с каките, първом се тръшкат до посиняване, а послем се белосват и стават благи, разговорливи, сговорчиви.
Коо ?? Нее ...!!!
Пийнах 30 гр със салата от градината (безценна ..), хапнах заешка яхнийка, каве с тортичка и сега кунките ми омекнаха, очите се затварят и ми е едно замечтание в синьо....
Тракащия, ще позволиш и да ти пиша на лични една рецепта против язва... ?
Специално за теб се сетих като ми я казаха....
Наздраве !
пп С младата ракия и за старите булки ....( жената да не прочете, че я наричам стара, че отидоха зян.още два пръста ..)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА, нее....
само по един от пръстите на ръцете ми са гипсирани.....
Уморих се от почивките...Искам на работа, та да си почина малко....
Лека .....?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе, бре!!! Решихме, че леля е прочела какви ги редиш във форума и ти е създала временна неспособност да се появяваш у Кръчмата.
Наздраве!
само по един от пръстите на ръцете ми са гипсирани.....
Уморих се от почивките...Искам на работа, та да си почина малко....
Лека .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТНМ, не се връзвай.
Сметник, сметнак наричан другаде, едно си сака..... Да платиш сметката
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа тебе може.Штъ черпъ и едно кафенце сега.Със сметанка и шоколадче.
Благодаря за почерпката и:
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПриемаме те да спиш в Кръчмата. Със сигурност не е панел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТНМ, не се връзвай.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа тебе може.Штъ черпъ и едно кафенце сега.Със сметнака и шоколадче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, съкровище! Грехота ще е, да си пиеш това питие сам. Смятам да ти правя компания
Наздраве!Last edited by B.Graham; 04.09.2016, 10:52.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар