If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мии, чакай дее...
Нали с туй ангилизко възпитание, се иска разрешение за намеса в личното пространство....
Енглизкото възпитание от Шеруудската гора ли ще да е? Благодара за рецептата, ала модерните лекарства по-сигурни. Всъщност те ме отърваха от екстремните прояви и останаха хронично страничните. Наздраве за хроничното лечение с меко огнени напитки!
П.п. Ще си запаза последната част от пожеланията ти те шантажирам и изнудвам. Наздраве за стойностните компромати!
Честит празник! Днес по празнично и аз ще почивам, що два дена от следобед, много се събра. Че съм забравил и хамака на дъжда, та днес не моа се права на ахмак. Инак вчера се люляхме на слънцесянка с дебнене кой да отмори от надигането. Отпочиването му е майката, та да може се почне отново.
Вчера варих второто зареждане. Потегли светлосиничка ка косичките на каката с танка, пардон, с карабината. Добре че нататък се оправи. Така е с каките, първом се тръшкат до посиняване, а послем се белосват и стават благи, разговорливи, сговорчиви.
Коо ?? Нее ...!!!
Пийнах 30 гр със салата от градината (безценна ..), хапнах заешка яхнийка, каве с тортичка и сега кунките ми омекнаха, очите се затварят и ми е едно замечтание в синьо....
Тракащия, ще позволиш и да ти пиша на лични една рецепта против язва... ?
Специално за теб се сетих като ми я казаха....
Наздраве !
пп С младата ракия и за старите булки ....( жената да не прочете, че я наричам стара, че отидоха зян.още два пръста ..)
Коментар