IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кой празнува днес-никой!
    Ден за почивка се ползва,толкоз заспала и разединена нация. ....
    Ох,в едно сме единни да забравих,пииинето.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Бива..
      Аз не съм алчен...Всяка седмица по 2-ма.....

пп Сложиха постове гадовете... Сега вече и вратата на вилата не си заключвам...

Наздраве !
      Важното е да капе!

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        От Драгоманското блато ли? Сега схващам защо заблатяваш въпроза за 15-годишната ракийка. Вэеми налей, пък по-късно ште надигна, че сега глава тежи.
        Тия влажни зони хич не ми допадат.....Много комари ....

За теб само боза....

Хайде да хапнем, пийнем и .....дремнем....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Чичо, как върви трафикантството у Драгоманско?
          Пичелело се много казват
          Бива..
          Аз не съм алчен...Всяка седмица по 2-ма.....

пп Сложиха постове гадовете... Сега вече и вратата на вилата не си заключвам...

Наздраве !

Коментар

От драгоманската планина.....

Само ще подчертая за рецептата, че вече я прилагам и съм жив ....

Наздраве !

пп Начи искаш да ме изнудваш за 15 г ракия.... Тццц...Никогаш не си я давам....
            От Драгоманското блато ли? Сега схващам защо заблатяваш въпроза за 15-годишната ракийка. Вэеми налей, пък по-късно ште надигна, че сега глава тежи.

Коментар

• Чичо, как върви трафикантството у Драгоманско?
              Пичелело се много казват

Коментар

• От драгоманската планина.....

Само ще подчертая за рецептата, че вече я прилагам и съм жив ....

Наздраве !

пп Начи искаш да ме изнудваш за 15 г ракия.... Тццц...Никогаш не си я давам....

Коментар

Добро утро !

Мии, чакай дее...
                  Нали с туй ангилизко възпитание, се иска разрешение за намеса в личното пространство....
                  Енглизкото възпитание от Шеруудската гора ли ще да е? Благодара за рецептата, ала модерните лекарства по-сигурни. Всъщност те ме отърваха от екстремните прояви и останаха хронично страничните. Наздраве за хроничното лечение с меко огнени напитки!
                  П.п. Ще си запаза последната част от пожеланията ти те шантажирам и изнудвам. Наздраве за стойностните компромати!

Коментар

Нещо рецептата я няма на лс. Аа, жена ти е попрочела, дето я смяташ за стара и те е състарила откъм писане по форуми. Я пробвай с пръстите на краката.
                    Добро утро !

Мии, чакай дее...
                    Нали с туй ангилизко възпитание, се иска разрешение за намеса в личното пространство....

Коментар

[/B]

Тракащия, ще позволиш и да ти пиша на лични една рецепта против язва... ?

Специално за теб се сетих като ми я казаха....

Наздраве !

пп С младата ракия и за старите булки ....( жената да не прочете, че я наричам стара, че отидоха зян.още два пръста ..)
                      Нещо рецептата я няма на лс. Аа, жена ти е попрочела, дето я смяташ за стара и те е състарила откъм писане по форуми. Я пробвай с пръстите на краката.

Коментар

• Честит празник! Днес по празнично и аз ще почивам, що два дена от следобед, много се събра. Че съм забравил и хамака на дъжда, та днес не моа се права на ахмак. Инак вчера се люляхме на слънцесянка с дебнене кой да отмори от надигането. Отпочиването му е майката, та да може се почне отново.

Коментар

• Добро утро
                          Фрешове.
                          Туй то.
                          Днес . Без Алк.

Коментар

[/B]

..........
                            Коо ( жената да не прочете, че я наричам стара, че отидоха зян.още два пръста ..)

Какви бяха тия жени, беее? Тя да не е лешникотрошачка, че така - ЗЯН - ти хвърчат пръстите?
                            Я раздуй малко, къде точно ги поставяш, че така хвърчат?

Поздрави от Йонийското крайбрежие на "нещастните" гърчета...Горките! Много са зле!Скоро отново трябва да им опростяваме милиарди....

Коментар

• Снощи много добре ми се получи.
                              Крушовата със слънчеви корнишончета.
                              Тая вечер пак ще пробвам същото

Наздраве.

Коментар

Вчера варих второто зареждане. Потегли светлосиничка ка косичките на каката с танка, пардон, с карабината. Добре че нататък се оправи. Така е с каките, първом се тръшкат до посиняване, а послем се белосват и стават благи, разговорливи, сговорчиви.

Коо ?? Нее ...!!!

Пийнах 30 гр със салата от градината (безценна ..), хапнах заешка яхнийка, каве с тортичка и сега кунките ми омекнаха, очите се затварят и ми е едно замечтание в синьо....

Тракащия, ще позволиш и да ти пиша на лични една рецепта против язва... ?

Специално за теб се сетих като ми я казаха....

Наздраве !

пп С младата ракия и за старите булки ....( жената да не прочете, че я наричам стара, че отидоха зян.още два пръста ..)

Коментар

Working...
                                X