IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къркането върви с мухане. Преведено ще рече, щото пиенето без мезе си е поркане с лимит, а с нагъването заплахата от таралясване намалява и границите отпадат.
    http://xdesktopwallpapers.com/wp-con...in-Glasses.jpg
    Last edited by Trakatrak'; 05.05.2016, 19:09.

Коментар

• Много започна да е яде и малко да се пие в Кръчмата....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
        Аман от тия торти, бе....
        Гергьовден стана вече...

Давайте агънцето, салатите и рикиите и да се почваме....
        Шшшш чакашшшш до заранта. Ма глей от полунощ си напалил огъня, че да имаш чеверме по обед.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Да, бе ... При таз кубична форма на кръшната снагата, която притежавам / метър и пейсет и пет височина и над семсет кила живо тегло/ , дали въздишам и бленувам!?
          Просто напоследък срещам трудност при извършване на мероприятието "вързване връзките на кубинките", та затова съм се спряла сал на едно парче торта
          Наздраве!
          Забелязва се, че пухкавите хубавици отправят жалостив поглед към витрините на сладкарниците, покрай които минават. Но ти не си от тях. Ти си набита, яка, челичена, дръзка и пъргава, та омахваш един резен торта като мачка, пред която са изпуснали пържено попче. Да ти е сладко!
          П.п. Ма тая торта много ми хареса шо съм шоколадово момче в пряк и преносен смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
            Тцъ, аз съм алтруист, не егоист и се грижа за вашата форма, та се жертвам зарад вас. А черпя все сладкиши, щото знам, че ги гледате с въздишка и блян по недостъпните светове.
            Да, бе ... При таз кубична форма на кръшната снагата, която притежавам / метър и пейсет и пет височина и над семсет кила живо тегло/ , дали въздишам и бленувам!?
            Просто напоследък срещам трудност при извършване на мероприятието "вързване връзките на кубинките", та затова съм се спряла сал на едно парче торта
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Аман от тия торти, бе....
              Гергьовден стана вече...

Давайте агънцето, салатите и рикиите и да се почваме....
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                Три изял , а в нас с по едно парче се огледа
                Ще те лекуваме. Трябва да черпиш и ще ти мине .
                Тцъ, аз съм алтруист, не егоист и се грижа за вашата форма, та се жертвам зарад вас. А черпя все сладкиши, щото знам, че ги гледате с въздишка и блян по недостъпните светове.

Коментар

Добро утро ! То май само дамите я хапнахме. Господата пазят линия. Наздраве , tnm и готин ден !
                  Изядох три парчета и още можех, ама се опасявах, че квито сте лакоми, ще ме биете през ръцете. Множко ми се чини да ядете цяло парче торта.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    И аз съм чувала, че физическия труд облагородявал духа
                    Наздраве!
                    Умерено, умерено, доброволно, че да не се връщаме към стари практики. Ниската производителност на домашния труд е мерило за щастието в семейството и извънпрофесионалната сфера.

Коментар

Бен , да си здрав и много обичан . Другото ще си го купиш . Мерси за тортата
                      Друго си е да видиш, че още една дама похапва от тортата. Успокояващо някак ми действа
                      Наздраве, Lelq!
                      Мечо

Коментар

Требва се разтоварваме от празниците. Само труд и чанч възстановява. Това спортът - вятър работа. Не фана ли трасетата по градината, нема оправяне. Почне ли човек се прави на градинар на презряване отивал. Ама то хубавата ракия от презрели плодове става. Наздраве!
                        И аз съм чувала, че физическия труд облагородявал духа
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Требва се разтоварваме от празниците. Само труд и чанч възстановява. Това спортът - вятър работа. Не фана ли трасетата по градината, нема оправяне. Почне ли човек се прави на градинар на презряване отивал. Ама то хубавата ракия от презрели плодове става. Наздраве!
                          Хубаво го писа, но все пак да не ферментираме...

Абсолютно подкрепям селския фитнес. Стократно по релаксиращ и полезен за здравето е. И той води до пристрастяване, но поне хормоните са естествени...
                          Като запаля печката и огнището а дърветата и клоните запукат, звукът е прекрасен, моцартов....От време на време става мощен и ритмичен по бетховенски, или като хване течението, забързан и нежен по шопенски ( не по шопски...) Легна си на спалнята и след 2мин съм заспал в най-прекрасния си и дълбок сън...И винаги сънувам позабравени неща ......Не знам загадката на мозъка, но преди 2-3 седмици ми се обадиха по телефона на обяд и ми прекъснаха този сън...5 мин говоря с човека, който слава богу познах и не знам къде се намирам.......Гледам стаята, излизам на верандата, гледам планината и не знам къде съм...Панирах се....Затворих му телефона и малко по малко се освестих.....Явно съм прекъснал процес в мозъка на тотален делийт и ъпгрейт.....( хайде стига съм философствал.)
                          Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            [/B]

Аз климатик си пуснах да ми е сладка дрямката ( стана 3 часа..), ти за работа ми пишеш в този кучи студ и вятър...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Целия склад е пълен ....
                              ами стана си вече време, така че наздраве, Бенджи То аз и без това към една кръчма съм се насочил, поне докъм 9.30, че после следват други задачи
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Бен , да си здрав и много обичан . Другото ще си го купиш . Мерси за тортата
                                Молим.Хапни колко душа ти иска.Напраил съм 5-6 ....найсе.
                                Мерси за пожеланията.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X