If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едни пишат отчет 12 страници, други тесат 12 м. и кусур тротоар пред оградата. Несправедлив е животът. Трудно се пише отчет без да си поотесъл задачите.
Напротив, лесно се пише, защото са отесани..
Каква ограда, какъв тротоар, бре Тракащия.....
Аз климатик си пуснах да ми е сладка дрямката ( стана 3 часа..), ти за работа ми пишеш в този кучи студ и вятър...
В петък заминавам за два дни, ако ще и камъни да падат....
пп Яяя, едно скачащо паяче се почви на компа....Пуснах го през прозореца....
Пак наближава ракиеното време..И времето за наздравици ...
Уффф...
Може и да ви се струва невероятно, но от вчера 21 ч, до днес 11.40, написах един отчет от 12 страници....Направо надминах себе се в ентелектуално отношение....
Сега правя салата и сядам на ракия....Пия 2х30 и ще му дремна 2 часа..
Наздраве !
Едни пишат отчет 12 страници, други тесат 12 м. и кусур тротоар пред оградата. Несправедлив е животът. Трудно се пише отчет без да си поотесъл задачите.
Благодарско, Грахчо, за вкусната торта. Влезе и ти в сладникавата правилна линия. За мен три парчета, що не ми се толкова лепи. И като такъф бележит сладкар следващия път ни събереш на живо.
Съкровище, парче рекох. Въобще не ми се мисли, къде ще ми се лепне остатъка от тортата, ако я изям цялата
Може ли да я споделя с другите употребители на класни питиета?
Наздраве, за твое здраве!
Уффф...
Може и да ви се струва невероятно, но от вчера 21 ч, до днес 11.40, написах един отчет от 12 страници....Направо надминах себе се в ентелектуално отношение....
Наздраве !
Работохолик. Мислех, че след толкова висене у Кръчмата си прехванал нещо от лежерната и изискано хайлазеста атмосфера, която цари тук ...
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Съкровище, парче рекох. Въобще не ми се мисли, къде ще ми се лепне остатъка от тортата, ако я изям цялата
Може ли да я споделя с другите употребители на класни питиета?
Наздраве, за твое здраве!
Уффф...
Наздраве !
Абе кой е тоя дето иска отчети от тебе?Само го пОкажи.Ще го вържеме на двора на Кръчмата и капка няма да му дадеме да пийне ..... гада му с гад .....
Уффф...
Коментар