Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА до утре няма ли да се степа...?
Наздраве !
Отначало го пека на много силна фурна и така месото се "капсулова". После няколко часа на по-слаба и на другия ден няма проблеми.
Наздраве!
П.П. Отивам да го полея с малко сос.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЗа теб нема задръжки. При толкоз ядове-дертове покрай сланата требва се охраниш да ти не падне имунитета. Напоследък хапнах бая а-главички от Кауфланд, та ште светна на бърза рецепта. Посваряваш главичката, обезкостяваш, сваряваш водичка с ориз 5 към 1 и когато оризът поомекне слагаш месцето, овкусяваш и става ризото с главичка. Внимавай с холестерола от мозъчето и очичките. Консумира се топло със студена биричка. Наздраве!
Утре пак ще се боря с парченце агнешко за гостята, но почна ми втръсва нещо. Добре че свършва сезонът на агнетата.
Мерси за рецептата, но тя е за домашно приготвяне ...Частично ще я приложа.....
пп Ти вярно искаш да ме разсърдиш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПещерата е електрифицирана. Няма да минат три часа и месото ще е готово.
Утре оризът, булгура, карантиите и подправките /него само го готвя, не го ям/.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТц...Не съм съгласен !
Над 20г ( да не уточнявам колко) вкъщи агнешко се не готви....
Аз издебнах 3-4 случая и правих в трап на вилата....
Умирам за агнешко и само се облизвам кът мачок по терасата на Гергьов ден !!!
Затова утре изчезвам и ще си правя на теферич една главичка...
Първо ще я кипна, после ще я завия във фолио и ще я метна в жарта.....
99 % съм сигурен , че нищо освен миризма няма да получа, затова таях слаба надежда да пиша на Тнм адреса и да чакам доставка с DHL.....
пп А ти, Тракащия, искаш да ми объркаш плановете с тез вегански картофки..
Наздраве !!!
Утре пак ще се боря с парченце агнешко за гостята, но почна ми втръсва нещо. Добре че свършва сезонът на агнетата.Last edited by Trakatrak'; 05.05.2016, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПещерата е електрифицирана. Няма да минат три часа и месото ще е готово.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧХГ ....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКаке, да не си замъкнала наръч дърва от гората и да седиш цела нощ да бдиш над огъня. Спирай с таз романтика, лягай се наспи и утре фърли пресни картофки на пара и заяви, че си станала веган. Щот къде веща, там и веган, все чорби бъркат в казаня.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩе се гътнаИ кой точно хормон ми върти тез номера?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
36.8....
От хормоните ще да е....И кой точно хормон ми върти тез номера?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКаке, да не си замъкнала наръч дърва от гората и да седиш цела нощ да бдиш над огъня. Спирай с таз романтика, лягай се наспи и утре фърли пресни картофки на пара и заяви, че си станала веган. Щот къде веща, там и веган, все чорби бъркат в казаня.
Над 20г ( да не уточнявам колко) вкъщи агнешко се не готви....
Аз издебнах 3-4 случая и правих в трап на вилата....
Умирам за агнешко и само се облизвам кът мачок по терасата на Гергьов ден !!!
Затова утре изчезвам и ще си правя на теферич една главичка...
Първо ще я кипна, после ще я завия във фолио и ще я метна в жарта.....
99 % съм сигурен , че нищо освен миризма няма да получа, затова таях слаба надежда да пиша на Тнм адреса и да чакам доставка с DHL.....
пп А ти, Тракащия, искаш да ми объркаш плановете с тез вегански картофки..
Наздраве !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВсяка капка дъжд на Гергьовден била жълтица. Като гледам какви облаци са забулили небето, утре бая пари ще насъберем.
Наздраве!
П.П. Сложих агнешкото да се пече тази вечер. Някакъв ентусиазъм ме налегна. Два пъти си мерих кръвното, един път температурата и нищо - съвсем здрава съм.
Откъде ли се появи това желание да готвя, направо се чудя на мене си!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВсяка капка дъжд на Гергьовден била жълтица. Като гледам какви облаци са забулили небето, утре бая пари ще насъберем.
Наздраве!
П.П. Сложих агнешкото да се пече тази вечер. Някакъв ентусиазъм ме налегна. Два пъти си мерих кръвното, един път температурата и нищо - съвсем здрава съм.
Откъде ли се появи това желание да готвя, направо се чудя на мене си!?
36.8....
От хормоните ще да е....
Коментар
Коментар