Нещо не мога се напивам напоследък. Бавно ли пия или претръпнах, ама ги няма вече лудите младежки опиянения. Пийте, бре, докато сте млади! Що после нема достигате същата емоция и почва алкохолизиране.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Още е рано сабахлян...
Вчера беше празник... голям празник за всички, не само за именниците
Животът е един от най-тежките...
Голова болить, организм хочеться.... е-е-е-х...
нещо по-спокойно трябва със зелевата чорба... да кажем като това:
https://www.youtube.com/watch?v=LLsg_Lk819sНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Добро утро!
Бели мъже свирят черна музика като тигри!
Това ми любимият стил.
https://www.youtube.com/watch?v=-gqndAFBOHUСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе става, щото у дома ще се изсипе цялата рода. Ако се издъня, ще има да съжаляват по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието чак до другия Гергьовден
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДаааа, тази вечер искате да ме уморите.....
Започна да ми мирише на печено агне.....
пп И утре като преяждате с агнешко да си мислите за мен....
пп А бре, Тракащия, да те чакам на разклона да почерпиш едно излишно "ребърце" от задното бутче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАми, домашно? Една котленка ти стига. Огън може си напалиш. И стига си преживявал сланата. Божа работа! Идва нова реколта, ще компенсира.
Важното е да е зелено и свежо, другото го има в магазина...
пп Като се замисля, не съм много прав....
Важно е какво се яде в къщата....Вчера купих кило и половина големи, червени и безвкусни ягоди....( за кръгла пара)
Жената не яде, че има лека алергия и аз се насилих - захарче,- ягода, захарче - ягода... и така половината...
Сега - застрит, колит, язва и всички болки на стомаха...Боклуци....!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМи сготви си го утре. Тамън, ако си заета с други приготовления, хем ще загори, хем ще остане суровко. Изпитана рецепта.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар