If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
:- Мани бегай, че и аз Фанах сметалото ... на ново да го сметам , щом Сашето е тука!
Зачетох назад, имам пропуски 1--2 дни от форума))) Инта, извинявам се ако е прозвучало в тази посока, но друг смисъл имах предвид. Обърни внимание на "само за себе си" - т,.е без значение кой го е казал. Сашето ни е симпатичен и ни е като талисман, но е уловил идеята че рядко има "единодушие че нещото ще расте" - това ми се видя интересното, но не защото той го е казал а така по принцип)))) Браво на Сашето за ръста, наблюдателността и това че го дорасва да захвърля един по един шитовете (както беше при синергона например) за да вземе нешитови папири)))) И нещо за Сашето (като казахме синерргона) - Не си търси там белята Саше и на 90 стинки, (според мен, разбира се) )))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Браво, мерси че пак мина от теб, все по-добре си е да има някой чарт из междуредията))) Само да допълня, че за да изглежда още по-истински и естетски (в смисъла на ТА) един чарт, трябва да съдържа поне 3 неща, (психология просто) ))) 2 линии например и още нещо (може фибоначита или там каквото ти е на сърце) )))). Теглил си вече линията по върховете, защо така скромно спестяваш другите елементи, - тегли още една линия и по дъната и пак виж там какво се получава)))))
Не ми обяснявай, ами пусни графика и покажи как се прави графичен анализ
Хайде от мен да мине ще пусна една картинка Обаче ще трябва още малко да се понапънем, за да пробием съпротивата Мнението не е препоръка за покупко - продажба на акции.
Браво, мерси че пак мина от теб, все по-добре си е да има някой чарт из междуредията))) Само да допълня, че за да изглежда още по-истински и естетски (в смисъла на ТА) един чарт, трябва да съдържа поне 3 неща, (психология просто) ))) 2 линии например и още нещо (може фибоначита или там каквото ти е на сърце) )))). Теглил си вече линията по върховете, защо така скромно спестяваш другите елементи, - тегли още една линия и по дъната и пак виж там какво се получава)))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
В Карол съм и им ползвам само мобилното приложение че това другото е някакво microsoft-ско недоразумение. Там имаше някакви графики ама ми изглеждат толкова примитивни че дори не искам да си представям как се ползват. Явно твоята платформа е друга за това и попитах.
Графичният оператор на каролската десктоп платформа не е съвсем неизползваем. Аз не съм техничар и за моите нужди е ОК. Ето подобна графика и индикатори на долната графика:
В Карол съм и им ползвам само мобилното приложение че това другото е някакво microsoft-ско недоразумение. Там имаше някакви графики ама ми изглеждат толкова примитивни че дори не искам да си представям как се ползват. Явно твоята платформа е друга за това и попитах.
Понеже виждам, че си се занимавал с Форекс ти препоръчвам платформата на Булброкърс. Там има търговия на БФБ през мт4
Твоята платформа за търговия не ти ли дава възможност за графичен анализ?
Коментар