IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• понеделник пак е ден

Коментар

• 5тицата е виждам зад ъгъла

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
        силно се надявах днес да пробием, ама не се получи. е, все някога и това ще се случи
        Да не ме излагате От Топливо дойдох тук уж за по-сигурно, само да не ни дръпне Топливото ще стане за смях

Коментар

• силно се надявах днес да пробием, ама не се получи. е, все някога и това ще се случи
          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• за 1г графиката напомня сфи, сфтрд ))) хубаво би било в един момент да ги настигне..поне

Коментар

• Първоначално изпратено от Inta
              :- Мани бегай, че и аз Фанах сметалото ... на ново да го сметам , щом Сашето е тука!
              Зачетох назад, имам пропуски 1--2 дни от форума))) Инта, извинявам се ако е прозвучало в тази посока, но друг смисъл имах предвид. Обърни внимание на "само за себе си" - т,.е без значение кой го е казал. Сашето ни е симпатичен и ни е като талисман, но е уловил идеята че рядко има "единодушие че нещото ще расте" - това ми се видя интересното, но не защото той го е казал а така по принцип)))) Браво на Сашето за ръста, наблюдателността и това че го дорасва да захвърля един по един шитовете (както беше при синергона например) за да вземе нешитови папири)))) И нещо за Сашето (като казахме синерргона) - Не си търси там белята Саше и на 90 стинки, (според мен, разбира се) )))))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Браво, мерси че пак мина от теб, все по-добре си е да има някой чарт из междуредията))) Само да допълня, че за да изглежда още по-истински и естетски (в смисъла на ТА) един чарт, трябва да съдържа поне 3 неща, (психология просто) ))) 2 линии например и още нещо (може фибоначита или там каквото ти е на сърце) )))). Теглил си вече линията по върховете, защо така скромно спестяваш другите елементи, - тегли още една линия и по дъната и пак виж там какво се получава)))))
                Не ми обяснявай, ами пусни графика и покажи как се прави графичен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака
                  Хайде от мен да мине ще пусна една картинка Обаче ще трябва още малко да се понапънем, за да пробием съпротивата Мнението не е препоръка за покупко - продажба на акции.
                  Браво, мерси че пак мина от теб, все по-добре си е да има някой чарт из междуредията))) Само да допълня, че за да изглежда още по-истински и естетски (в смисъла на ТА) един чарт, трябва да съдържа поне 3 неща, (психология просто) ))) 2 линии например и още нещо (може фибоначита или там каквото ти е на сърце) )))). Теглил си вече линията по върховете, защо така скромно спестяваш другите елементи, - тегли още една линия и по дъната и пак виж там какво се получава)))))
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

В Карол съм и им ползвам само мобилното приложение че това другото е някакво microsoft-ско недоразумение. Там имаше някакви графики ама ми изглеждат толкова примитивни че дори не искам да си представям как се ползват. Явно твоята платформа е друга за това и попитах.
                    Графичният оператор на каролската десктоп платформа не е съвсем неизползваем. Аз не съм техничар и за моите нужди е ОК. Ето подобна графика и индикатори на долната графика:

Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Да понапънем, ама слушам много хора разглеждат фармата , едва ли не, като петролна акция. Пък сега нещо падна петрола и те се услушват...

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

В Карол съм и им ползвам само мобилното приложение че това другото е някакво microsoft-ско недоразумение. Там имаше някакви графики ама ми изглеждат толкова примитивни че дори не искам да си представям как се ползват. Явно твоята платформа е друга за това и попитах.
                        Понеже виждам, че си се занимавал с Форекс ти препоръчвам платформата на Булброкърс. Там има търговия на БФБ през мт4
                        Keep going ...

Коментар

Твоята платформа за търговия не ти ли дава възможност за графичен анализ?
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Хайде от мен да мине ще пусна една картинка Обаче ще трябва още малко да се понапънем, за да пробием съпротивата

Мнението не е препоръка за покупко - продажба на акции.

Деветте лева виждаш ли след около 1.5-2 г. Мнението не е препоръка за покупко - продажба на акции.

Коментар

• Твоята платформа за търговия не ти ли дава възможност за графичен анализ?

Коментар

• А някой ще ми каже ли къде си чертаете тези хубави графики ?
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X