If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Споко,другия месец като започне да търгува чичото ще отлепи малко по нагоре,той работи със замах.Всъщност как беше схемата за инсайдърите 1 месец търгуват и после 3 почиват?
Казваш просто трябва да влезем в ритъма на чичо и всичко ще е наред
Тук гледам колко плахо се опипва почвата със страх да не изсипят пак !
Споко,другия месец като започне да търгува чичото ще отлепи малко по нагоре,той работи със замах.Всъщност как беше схемата за инсайдърите 1 месец търгуват и после 3 почиват?
Моля господата "Императора", "Тони", "BSE - трейдъра" и др., които по памет са се интересували от "Софарма Имоти", да разузнаят по възможност: "КОГА ЩЕ СЕ ОПАРИЧИМ?
-До седмица след като бъде регистрирана емисията и в ЦД, се случва напоследък
Моля господата "Императора", "Тони", "BSE - трейдъра" и др., които по памет са се интересували от "Софарма Имоти", да разузнаят по възможност: "КОГА ЩЕ СЕ ОПАРИЧИМ?
От северозападно, ако толкова те интересува Няма лошо за човека - удвоил си инвестицията тук, що да не е доволен? Пък и той е по земята и нерисковите активи, така че е нормално да славослави Оги-доги - и аз да бях, вероятно и аз щях да го правя, като новоизлюпен гербер в налаепен със сторпор от държавни пари блок
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Брей голям интерес към срещата утре, над 90 записани и като чувам кой ще идва, направо утре следобед БФБ да затваря!
Я всеки да носи в джоба по чек за 1млн. и да отнасяме пакета на ромите, и да тръгва вече тази позиция, че при тези резултати си е срамота!
Гледам и големите бройки на 3,6 вече ги няма...
По пътя автомиФки..., колкото искаш...
Колата..., ако се доредиш до паркинга..., нЕма кой да я види...
Барни се с папионка и смокинг кат чичЕ... това е важно...!
не очаквах толкова бързо да се появят такива като теб сега !!!
браво, следиш всичко изкъсо !!!
Коментар