IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    заредих, но не остана време да измия колата
    готов съм да тръгвам !!!!
    За кулите ли...??? )))))))))))))

По пътя автомиФки..., колкото искаш...
    Колата..., ако се доредиш до паркинга..., нЕма кой да я види...
    Барни се с папионка и смокинг кат чичЕ... това е важно...!

Коментар

• заредих, но не остана време да измия колата
      готов съм да тръгвам !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Вземи си огледало,няколко огледала.
        нЕма нужда...

п.п. Гледайте си клипчето на тонката.... )))))))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Ти, май... не осъзна цитата... ?!? Простено ти е...!

п.п. Харесва ми да гледам ... рЪстящ брой глупаци на квадратен метър...
          Вземи си огледало,няколко огледала.

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Чудно ми е с каква цел пишеш тук тогава? Акции не те интересуват , отчети не четеш , анализи не правиш , преспективи не виждаш....има много други форуми с друга тематика и най-важното липсват глупаци ... Остави ни нас заблудените глупаци да си обсъждаме виртуалните инвестиции...
            Ти, май... не осъзна цитата... ?!? Простено ти е...!

п.п. Харесва ми да гледам ... рЪстящ брой глупаци на квадратен метър...

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Чудно ми е с каква цел пишеш тук тогава? Акции не те интересуват , отчети не четеш , анализи не правиш , преспективи не виждаш....има много други форуми с друга тематика и най-важното липсват глупаци ... Остави ни нас заблудените глупаци да си обсъждаме виртуалните инвестиции...
              Да каже поне какъв му е проблема и ако можем да му помогнем с нещо !

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Какво те учудва...?!?

Учителят го е казал много отдавна...: "По-рано всеки ден ходех на борсата, защото никъде на света не можех да срещна повече глупаци на квадратен метър площ, както там. "

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Я дай линк към публикацията, която твърдиш, че съществува някъде . Публикацията с отричането на нещо от моя страна.
                  Какво и кога отричам, че нищо не ти се разбира.
                  Къде казвам, че не съм чел Кант ,Хегел , Фройд ,Павлов и т.н ...
                  Според мен, ти не си чел нищо и никого. Човек чел книги, не пише така като теб и не се изразява толкова нескопосано и неразбираемо.
                  Всъщност от това идват и неуредиците ти във форума. От неспособността ти да възприемаш и да се изразяваш.
                  Ти не разбираш хората, какво ти казват. Те също не те разбират. Няма комуникация.
                  Е, имаш ли акции тук?
                  Какви акции да има.Борсата се срива.Да не е луд при падащ пазар да държи акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

Ако беше чел Кант ,Хегел , Фройд ,Павлов и т.н ...
                    Щеше да се срамуваш от свойте писания....
                    Да отречеш правото на мисъл и да възприемаш света със зрителни и обонятелни рецептори...
                    Боже ,боже ,какви хора идиоти има в този форум...
                    Да си признаят Лично ,че са казано , без обида , немислещи същества.....
                    Я дай линк към публикацията, която твърдиш, че съществува някъде . Публикацията с отричането на нещо от моя страна.
                    Какво и кога отричам, че нищо не ти се разбира.
                    Къде казвам, че не съм чел Кант ,Хегел , Фройд ,Павлов и т.н ...
                    Според мен, ти не си чел нищо и никого. Човек чел книги, не пише така като теб и не се изразява толкова нескопосано и неразбираемо.
                    Всъщност от това идват и неуредиците ти във форума. От неспособността ти да възприемаш и да се изразяваш.
                    Ти не разбираш хората, какво ти казват. Те също не те разбират. Няма комуникация.
                    Е, имаш ли акции тук?
                    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

Да отречеш правото на мисъл и да възприемаш света със зрителни и обонятелни рецептори...
                      Боже ,боже ,какви хора идиоти има в този форум...
                      Какво те учудва...?!?

Учителят го е казал много отдавна...: "По-рано всеки ден ходех на борсата, защото никъде на света не можех да срещна повече глупаци на квадратен метър площ, както там. "

Коментар

Ти? Имаш ли акции на Софарма?
                        Ти малоумен ли си...?!? Баш от чичо да си купя...?!? Коктейли си пия всеки ден!

п.п.Отдавна казах: Нямам нищо на бЪфЪбЪ-тО в момента!!!
                        Last edited by maverik; 31.10.2017, 17:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik

))))))))))))))))))))
                          Ти? Имаш ли акции на Софарма?

Коментар

То така си бърбори мечето цвети, ама кой ли го чете. Вкарва си и небивалици разни. Не е познало тренда нито веднъж, макар и за повтаря с месеци, че ще има спад.

да бе от шест месеца излитаме от 730 пункта и стигнахме Илядо.......
                            И ти ли имаш грешна престава за действителността...
                            Станахте много....за лечение......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Именно, важно е кой го казва, и когато си ти, антоматично се губи стойност! А колкото до доводите, добре би било да привеждаш някакви, може някой да се замисли върху тях, ако примерно пропусне да забележи че са от теб!
                              Между другото за каква агресия говориш, никой мисля не е бил агресивен към теб, най-малкото пък аз! Виждам че се учудваш от нещо и ти обясних с най-добри чувства! Без хейт и агресия!

не очаквах че ще си направиш автопортрет.....
                              Според Кант човека се различава от животните защото мисли и анализира а не възприема света с обонятелни или зрителни дразнители ...
                              Според Павлов човека се различава от кучето.....
                              да не продължавам че и до куче няма да те докарам....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Именно, важно е кой го казва, и когато си ти, антоматично се губи стойност! А колкото до доводите, добре би било да привеждаш някакви, може някой да се замисли върху тях, ако примерно пропусне да забележи че са от теб!
                                Между другото за каква агресия говориш, никой мисля не е бил агресивен към теб, най-малкото пък аз! Виждам че се учудваш от нещо и ти обясних с най-добри чувства! Без хейт и агресия!
                                То така си бърбори мечето цвети, ама кой ли го чете. Вкарва си и небивалици разни. Не е познало тренда нито веднъж, макар и за повтаря с месеци, че ще има спад.

Коментар

Working...
                                X