Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение.... Пъпката се изнизва като п....я из гащи .... все хубави новини за Софарма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеББ загуби ли изборите, това ще е първата акция, която ще си купя!!! Подценена и чакаща придобивания
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеСпоред мен няма да продава повече ,сигурно са разменили с О.Д, дяловете от вестникарската група за акции от Фармата .,,Не бих си купил тук ... скоро.
Винаги съм мислел, че бизнеса с лекарства е перспективен, но миноритарите на БФБ са като туристи в Джурасик парк.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Според мен няма да продава повече ,сигурно са разменили с О.Д, дяловете от вестникарската група за акции от Фармата .,,Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе мога да повярвам....тази тема останала на 3та страница....в едно с темата за Меком и Фонд имоти.
Я се разпишете тук,почнете да казвате всичко отначало...колко е перспективна акцията,как има всяка година дивидент,как се строи нов завод,колко е добър Мажо,....абе ....Кажете,че е на първо място за тази година в класацията на ФМ и на Форума за ръст.....,че тази акция е с най-дългосрочни инвеститорски намерения пак от анкета на Форума.......
...абе повтаряйте го постоянно.....Ааааа и забравих,отидете и запалете по една свещ ...че белким я ХИМ,я КОРП....я някой друг ....вземат да купят дела на ЛП....Като гледам засега Продавачът е много търпелив.....
Сега като се замисля...не мога да си представя ОД и и ЦВ да седнат заедно да управляват тук...Тогава не ми се мисли какво ще стане с тази компания
Препоръка е да стискате палци да се намери голям да купи дела,че тук много ПФ имат...и то купени по-скъпо....и не знам колко им пада доходността при сегашните и евентуални по-ниски цени
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.Нямам такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе мога да повярвам....тази тема останала на 3та страница....в едно с темата за Меком и Фонд имоти.
Я се разпишете тук,почнете да казвате всичко отначало...колко е перспективна акцията,как има всяка година дивидент,как се строи нов завод,колко е добър Мажо,....абе ....Кажете,че е на първо място за тази година в класацията на ФМ и на Форума за ръст.....,че тази акция е с най-дългосрочни инвеститорски намерения пак от анкета на Форума.......
...абе повтаряйте го постоянно.....Ааааа и забравих,отидете и запалете по една свещ ...че белким я ХИМ,я КОРП....я някой друг ....вземат да купят дела на ЛП....Като гледам засега Продавачът е много търпелив.....
Сега като се замисля...не мога да си представя ОД и и ЦВ да седнат заедно да управляват тук...Тогава не ми се мисли какво ще стане с тази компания
Препоръка е да стискате палци да се намери голям да купи дела,че тук много ПФ имат...и то купени по-скъпо....и не знам колко им пада доходността при сегашните и евентуални по-ниски цени
Коментар
-
Не мога да повярвам....тази тема останала на 3та страница....в едно с темата за Меком и Фонд имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениена лапето му се паднаха акции, земя, агробизнес......
да видим какво ще направи през годината
Коментар
Коментар