IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Да де, ама доста акции има още докато се изниже. Не се знае къв е зора и до какви нива може да смъкне гащи. Освен това чакам и развръзката при Севто, тогава ще реша дали да си купя тук.
    Нека,нека.Good things come to those who waits.Колкотои да разкара, до колкото и да смъкне все е добра новина.А ако и Грамърси помогнат - екстра.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      .... Пъпката се изнизва като п....я из гащи .... все хубави новини за Софарма.
      Да де, ама доста акции има още докато се изниже. Не се знае къв е зора и до какви нива може да смъкне гащи. Освен това чакам и развръзката при Севто, тогава ще реша дали да си купя тук.

Коментар

• аз имам само акции в групата и мисля да ги увелича

Коментар

• Отървават се от вестниците .... Пъпката се изнизва като п....я из гащи .... все хубави новини за Софарма.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
            ББ загуби ли изборите, това ще е първата акция, която ще си купя!!! Подценена и чакаща придобивания
            Резоно, но аз лично не успях да изчакам развръзката и влязох на нива м/у 2,20 и 2,05 лв. Лично аз вярвам че Борисов няма да повтори мандат и атаките ще спрат, а и ако Любо Пъпката се дистанцира от Донев, нещата ще се наместят. Имам още надежда за Софармата, тук ако се смени сантимента 100% профит няма да са изненада.

Коментар

• ББ загуби ли изборите, това ще е първата акция, която ще си купя!!! Подценена и чакаща придобивания
              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
              не е препоръка

Коментар

• Не подценявайте бизнеса с лекарствата. Още от по "Татово" време най- много кинти са правили с тях и най-много външнотърговски фирми са правили заради тях. Така, че времето им идва пак след усвояването на Еврофондовете за пътища.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                  Според мен няма да продава повече ,сигурно са разменили с О.Д, дяловете от вестникарската група за акции от Фармата .,,
                  И какво ще спечели новия завод от акции във вестникарската група Не бих си купил тук ... скоро. Винаги съм мислел, че бизнеса с лекарства е перспективен, но миноритарите на БФБ са като туристи в Джурасик парк.
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Според мен няма да продава повече ,сигурно са разменили с О.Д, дяловете от вестникарската група за акции от Фармата .,,
                    Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Не мога да повярвам....тази тема останала на 3та страница....в едно с темата за Меком и Фонд имоти.
                    Я се разпишете тук,почнете да казвате всичко отначало...колко е перспективна акцията,как има всяка година дивидент,как се строи нов завод,колко е добър Мажо,....абе ....Кажете,че е на първо място за тази година в класацията на ФМ и на Форума за ръст.....,че тази акция е с най-дългосрочни инвеститорски намерения пак от анкета на Форума.......

...абе повтаряйте го постоянно.....Ааааа и забравих,отидете и запалете по една свещ ...че белким я ХИМ,я КОРП....я някой друг ....вземат да купят дела на ЛП....Като гледам засега Продавачът е много търпелив.....

Сега като се замисля...не мога да си представя ОД и и ЦВ да седнат заедно да управляват тук...Тогава не ми се мисли какво ще стане с тази компания

Препоръка е да стискате палци да се намери голям да купи дела,че тук много ПФ имат...и то купени по-скъпо....и не знам колко им пада доходността при сегашните и евентуални по-ниски цени

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.Нямам такива

Коментар

• Тук ми заприлича на една реклама на кисело мляко....дето една мадама пита"Свърши ли...".....А един от служителите и отговаря...."Няма свършване"

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Не мога да повярвам....тази тема останала на 3та страница....в едно с темата за Меком и Фонд имоти.
                        Я се разпишете тук,почнете да казвате всичко отначало...колко е перспективна акцията,как има всяка година дивидент,как се строи нов завод,колко е добър Мажо,....абе ....Кажете,че е на първо място за тази година в класацията на ФМ и на Форума за ръст.....,че тази акция е с най-дългосрочни инвеститорски намерения пак от анкета на Форума.......

...абе повтаряйте го постоянно.....Ааааа и забравих,отидете и запалете по една свещ ...че белким я ХИМ,я КОРП....я някой друг ....вземат да купят дела на ЛП....Като гледам засега Продавачът е много търпелив.....

Сега като се замисля...не мога да си представя ОД и и ЦВ да седнат заедно да управляват тук...Тогава не ми се мисли какво ще стане с тази компания

Препоръка е да стискате палци да се намери голям да купи дела,че тук много ПФ имат...и то купени по-скъпо....и не знам колко им пада доходността при сегашните и евентуални по-ниски цени

Е то не може, да се повтаря едно и също постоянно, а и ти също може да си направиш самоотвод, т.е. щом на хората им е омръзнало да пишат едно и също ... защо ги караш пак да се повтарят

Коментар

• Не мога да повярвам....тази тема останала на 3та страница....в едно с темата за Меком и Фонд имоти.

Коментар

• Къде се дяна Огнян Донев
                            в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              на лапето му се паднаха акции, земя, агробизнес......
                              да видим какво ще направи през годината
                              аха и на при вас лапето е изтеглило твойте късмети

Коментар

• на лапето му се паднаха акции, земя, агробизнес......
                                да видим какво ще направи през годината

Коментар

Working...
                                X