IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение

Спокойно, всички са с професионални шофьори, няма да се усети как пристигат и си отиват с Ес класите от кулите
    Не за това ,аз се притесних за за паркирането из околните улици .....
    Щото ще гледат паркинга през крив макарон.....

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
      В инвестора се организира една среща на инвеститорите..., ама то утре ще е най-яката... в кулите...

Може ли да се преброите тук...!
      И да не задръстите трафика...
      Спокойно, всички са с професионални шофьори, няма да се усети как пристигат и си отиват с Ес класите от кулите

Коментар

• В инвестора се организира една среща на инвеститорите..., ама то утре ще е най-яката... в кулите...

Може ли да се преброите тук...!
        И да не задръстите трафика...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ами за да продаваш! При достатъчно висока цена дори г-н Донев ще продаде, бъди сигурен

Ще го обсъдим утре на живо това
          добреееее

Коментар

Веско, не се сърди за въпросите...

п.п. Ако съм на мястото на чичака на срещата утре, ще ти подаря 7000 бр. акции на фармата! По хиляда за всяка година за безрезервната подкрепа! Няма по-добър ПР от теб!
            Успех на срещата!

п.п.п. Внимавай с коктейлите..., после ще караш...!
            добрееее

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              Няма нищо по-хубаво от ниските цени - купува се евтино !!!
              Защо са ми високи цени????
              Ами за да продаваш! При достатъчно висока цена дори г-н Донев ще продаде, бъди сигурен

Ще го обсъдим утре на живо това

Коментар

нищо не е измислено в написаното
                не съм политик все пак
                Веско, не се сърди за въпросите...

п.п. Ако съм на мястото на чичака на срещата утре, ще ти подаря 7000 бр. акции на фармата! По хиляда за всяка година за безрезервната подкрепа! Няма по-добър ПР от теб!
                Успех на срещата!

п.п.п. Внимавай с коктейлите..., после ще караш...!

Коментар

купуваш примерно 5 години при цена 4лв, на петата година Ромфарм продават, цената става 8 лева и ти удвояваш 0.5 мил лева
                  нещо против???
                  Това за 5те години не е много оптимистично, те Ромфарм ако продават 5 години цената ще е 4 лв след скока

Коментар

Това..., маркираното..., как го измисли...???
                    нищо не е измислено в написаното
                    не съм политик все пак

Коментар

купуваш примерно 5 години при цена 4лв, на петата година Ромфарм продават, цената става 8 лева и ти усвояваш 0.5 мил лева
                      нещо против???
                      Това..., маркираното..., как го измисли...???

Коментар

• купуваш примерно 5 години при цена 4лв, на петата година Ромфарм продават, цената става 8 лева и ти удвояваш 0.5 мил лева
                        нещо против???
                        Last edited by fortiss; 02.11.2017, 18:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss
                          Няма нищо по-хубаво от ниските цени - купува се евтино !!! Защо са ми високи цени????
                          Още по-ниски ли ги предпочиташ!? А другите партньори дали ще имат нещо против !? Иначе, аз нямам против.))) (имам папири, но държа и оферта доле в "ниското", да видим как ше протекат нещата между "горския" и "дядо коледа")
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Няма нищо по-хубаво от ниските цени - купува се евтино !!!
                            Щом такъв фен като теб го казва ние да не сме хванати от гората?Би било много хубаво ако другите
                            позиции надуят цените и малко да помогнат.
                            Last edited by Grosss; 02.11.2017, 17:00.

Коментар

• Няма нищо по-хубаво от ниските цени - купува се евтино !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Не знам колко ще е наред ,ама до тогава рейндж около 4,20 колкото е предполагаемия минимум за продажби на ромчовците
                                Щом става въпрос за много пари няма нищо сигурно и ........кой знае ,знае ли се.

Коментар

Working...
                                X