Кой си прибра джобните днеска? Направо съм учуден от стратегията на участниците, които като ударят 10 - тия цент и се спасяват...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
ей шамандури, бъдете живи и здрави и дано никога да не ви трябват хапчета, пък били те и на вашата любима фaрма. Tолкова сте се филмирали, че май ви се иска да сте болни, само и само да се нагълтвате с отровни илачи, Шамандури такива ... цала страница сте издраскали колко ви харесва яденето на хапчета ... все едно че сте пред витрина за торти
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеГледайте не само поризводитела, а и доставчика. Трябва да е Софарма трейдинг. Аз и това знам в моя град.
.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеИ от мен имате подкрепа, днес накупих една торба хабчета само на Софарма,
... нямам акции, но нали трябва да се подкрепят братята по съдба
... а ако се чудите къде да почивате лятоска, ... не е лошо да хвърлите по едно око на Алебна ... има хубави промоции
Това лято бях два пъти в Албена !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИ аз връщам това, което ми дават ако не е от Софарма. Някъде се стараят да ми пробутат други хапчета, ама не вземам. Отивам в друга аптека. Вече знам къде какво продават.
И от мен имате подкрепа, днес накупих една торба хабчета само на Софарма,
... нямам акции, но нали трябва да се подкрепят братята по съдба
... а ако се чудите къде да почивате лятоска, ... не е лошо да хвърлите по едно око на Алебна ... има хубави промоцииМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИ аз връщам това, което ми дават ако не е от Софарма. Някъде се стараят да ми пробутат други хапчета, ама не вземам. Отивам в друга аптека. Вече знам къде какво продават.
Абе мама.а си е... ей това е лоялен фен - не като Импето, днес Албена, утре Фарма, в други ден Атера.
Коментар
-
С моя смешен портфейл едва ли ще наклоня везните на тази компания, но поне станах лоялен клиент. Вчера жената ме праща за Ацитезал - викам я ми дайте Ацетилин щото е на СФАРМ.
Ей голям фен съм станал!Last edited by tony1975; 27.12.2012, 19:22.
Коментар
-
Здравейте Фенове на най-добрата компания на БФБ!
Гледам Импето вече е сложил Фармата на 8-мо място - ех Импе, Юда такъв! Няма нищо, ще чакам да те видя на снимка и с некой земевладелец от Атера с 3% лихва от депозит. Голям маркер ми стана ти да знаеш!!!
п.с. За теб ще гласувам да няма шапка, а само бинт за главата от Медика!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеТа нали цяла година чакам/ме този ден ...!
Поздрави!
Коментар
-
Konsultant
Хих, да
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеСпекуланто се издаде!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеУтре ще е финала на ... ралито!
Честита Ви Коледа!
Коментар
-
Konsultant
Как бря ,
Утре ще е финала на ... ралито!
Честита Ви Коледа!
Коментар
Коментар