IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Свърши преоценката....
    алилиуя

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
      Утре ли ще се преоценят пенсиите?
      Свърши преоценката....

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
        Утре ли ще се преоценят пенсиите?
        Не знам дали утре ще бачкат немците !?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Ей 12 стотинки му се отпуснаха от душата на г-н Донев

А в Доверие холдинг и една стотинка не отпусна ....
          Толкова е зле горкият ,че стана за смях и на кокошките...
          Не е препоръка...

Коментар

• Утре ли ще се преоценят пенсиите?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Ей 12 стотинки му се отпуснаха от душата на г-н Донев
              Спокойно моряци, и утре е ден )))

Коментар

• Ей 12 стотинки му се отпуснаха от душата на г-н Донев

Коментар

• Идва сурва, сурва весела година, Тони ти изпусна тренда?

Коментар

• Честито Рождество!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Искам да ви видя как с 10000 излизате по позиция, без да я пратите у киреча...
                      То на БФБ на много места и 1000 са повече, отколкото може да понесе пазарът.
                      Oт 6 до 15 ноември, 8 сесии - 30К Атери. От 2.26 я свалих до 2.20 - 7 сесии, а последния ден харизах ок.4 тона на 2.18 че ми бе писнало вече. Тоест с около 3.5% я свалих Атерата общо. Докарах средната си продажна малко под 2.21.
                      Но пък сгодно си влизах в Еларга на 2.16-17 по същото време.
                      Добре че нямах голяма конкуренция вдясно на атерите тогава.
                      Нарисувах хубави раменца и глава на графиката - ала пип пикасо
                      Ма си бе мъка.....

Форт - бравос за цитата !
                      Добре го е казал дядката Бъфю.
                      Не е важна бройката, а знаеш ли накъде/докъде отиваш и към какво се стремиш.
                      Другото е лесно.

Весела Коледа пичове !
                      Last edited by pipbel; 25.12.2012, 14:29.

Коментар

• Искам да ви видя как с 10000 излизате по позиция, без да я пратите у киреча...
                        То на БФБ на много места и 1000 са повече, отколкото може да понесе пазарът.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• По-добре 10 000 лева на едно място и да го гледаш добре....
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Аз дадох 500лв. на едно място както знае Монти, на друго 820лв., а имам и стари акции за около 900лв., но важното е, че вече съм 4 цифрен в акции!
                            Леле - мале , какви едри риби плували из БФБ-то

Не се задягай ...маитапче е
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                              Аз тази тема по-принцип я пропускам, защото нямам акции от Софарма, но случайно се зачетох и определено се заинтригувах да си споделя моето мнение.

1. По въпроса дали е хубаво ... по добре да дадеш по 1000 лева на 10 места отколкото 10 К на едно място.... или другия вариант

... смятам че нито единия нито другия са добри варианти, но някъде по средата е истината с цел бъдеща печалба, нито свръх риск нито прекалено размит портфейл.

2. Императора е прав за Софармата, но това е и причината да нямам нито една акция от тях. Прекалено много тази фирма зависи от политиката на държавата ни, определено г-н Донев не е от кръга на Борисов и това му коства в момента много. Ако след изборите нещата се променят, то има шанс. Ако обаче се стигне до някаква коалиция с ГЕРБ, то бедна ви майка по тази позиция. За съжаление съм песимист и щом като този с пъпките напусна кораба, то определено се мъти доста водата. Бъдете внимателни. И все пак смятам, че това е една от българските компании, която е с невероятен капацитет, да изведе българската икономика напред.

3. За Атерата и Фортисов е прав и Императора, ако падне цената на царевицата или житото, веднага ще се отрази на Атерата. От друга страна Императора с право смята Атерата за най-сексапилната акция поне до 3.50 лв. Това е и цената на която аз ще се разделя с нея. Но да ви призная аз спрях да купувам от тези акции щом като цената скочи над 2.15 лв. Ако фортисов е прав, то при спад на житото и отразяване от Атерата + дивидента от 40 ст., ... то пак ще съм на печалба и в никакъв момент няма да имам притеснение.

4. И последно да се изкажа за пожеланието на pipbel

... моите инвестиции в правенето на деца спряха, ... имам си две да са ми живи и здрави, ... сега само дивиденти взимам от тази ми раншна инвестиция

Весела Коледа на всички!
                              мисля, че за политиката не си прав
                              относно Атера - писал съм за царевицата, конюнктурата по пазарите е таква, че тя определя цените в зърнения сектор, а не пшеницата

Коментар

• Действай!
                                http://dete.bg/n/najstariyat-bashta-...peta.8030.html

Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                                Аз тази тема по-принцип я пропускам, защото нямам акции от Софарма, но случайно се зачетох и определено се заинтригувах да си споделя моето мнение.

1. По въпроса дали е хубаво ... по добре да дадеш по 1000 лева на 10 места отколкото 10 К на едно място.... или другия вариант

... смятам че нито единия нито другия са добри варианти, но някъде по средата е истината с цел бъдеща печалба, нито свръх риск нито прекалено размит портфейл.

2. Императора е прав за Софармата, но това е и причината да нямам нито една акция от тях. Прекалено много тази фирма зависи от политиката на държавата ни, определено г-н Донев не е от кръга на Борисов и това му коства в момента много. Ако след изборите нещата се променят, то има шанс. Ако обаче се стигне до някаква коалиция с ГЕРБ, то бедна ви майка по тази позиция. За съжаление съм песимист и щом като този с пъпките напусна кораба, то определено се мъти доста водата. Бъдете внимателни. И все пак смятам, че това е една от българските компании, която е с невероятен капацитет, да изведе българската икономика напред.

3. За Атерата и Фортисов е прав и Императора, ако падне цената на царевицата или житото, веднага ще се отрази на Атерата. От друга страна Императора с право смята Атерата за най-сексапилната акция поне до 3.50 лв. Това е и цената на която аз ще се разделя с нея. Но да ви призная аз спрях да купувам от тези акции щом като цената скочи над 2.15 лв. Ако фортисов е прав, то при спад на житото и отразяване от Атерата + дивидента от 40 ст., ... то пак ще съм на печалба и в никакъв момент няма да имам притеснение.

4. И последно да се изкажа за пожеланието на pipbel

... моите инвестиции в правенето на деца спряха, ... имам си две да са ми живи и здрави, ... сега само дивиденти взимам от тази ми раншна инвестиция

Весела Коледа на всички!

Коментар

Working...
                                X