IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• някой от имащите Онкогенекс имат ли повече инфо какво става днес, че цели 27.00% досега уп в уса?
    аз съм дребна риба там, но добре се отразява

Коментар

• Този бе неизвестен , ама с чичовия почерк,- демек не се види , ма той чичо и от еланска играе .
      Кой ли ще да е оторизираният

Коментар

• Олекна ми, -викам си тоя тръгна с рогите , ша трабва да му .... стъпям на опашката-шегичка дебелашка

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Е мината е бре, вчера ти ли ми купи 170бр. - след 15м. мислене? - ама се затвори по доле- пак хвалба ще речеш ли???
          Не, вчера не съм купувал.
          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
            За последен път казвам, че цената трябва да мине 4.66 и да не се връща под това ниво, за да се приеме пробива за действителен. Така стоят нещата чисто технически.

Е мината е бре, вчера ти ли ми купи 170бр. - след 15м. мислене? - ама се затвори по доле- пак хвалба ще речеш ли???

Коментар

...след 4,18 -> 4,72 ->>5,40/70
              Сега видях какво си писал преди 3 седмици. Много точно според мен, явно прекалено директно ти разчетох поста и затова така реагирах.

Коментар

• За последен път казвам, че цената трябва да мине 4.66 и да не се връща под това ниво, за да се приеме пробива за действителен. Така стоят нещата чисто технически.
                Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• тука въпросната съпротива май е задмината нали? да очакваме повече бели дни?

Коментар

• Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение

Явно не си преживял кефа да видиш как това "изхранване" ти носи 20% ръст още първия ден след изсипването и как пазара бързо елиминира изкривяванията ако не лежат на фундамент. Лично аз 2012 и 2013г два пъти осребрих 6 цифрено "изхранване" от Грамърси и Л. Павлов, та бих "запалил свещ" за още едно такова Разлика е че сега и резултатите са много по - добри, за перспективите да не говорим, а не е като да няма свободен КЕШ, който да поеме този наистина голям дял. Това обаче е малко " Нероден Петко", щото хората може да си гледат доста по - дългосрочно на дяловата инвестиция или да търсят доста по- високи нива за изход, а аз ще си остана с един нереализиран КЕШ, който очаква въпросното изхранване.

Еее не, папкал съм папкал съм и ази от тези софри , но и одма-право си я отиграх и по севтополисово време,
                    та криво седявам - право да съдя , но туй де хортуваш за "кеша" ..... го не видя йоще, ма съм си начертал и аз,
                    а каква ке биде - споменах нейде! И твоето е по мойто поменато, но само де не повярвам на имали го
                    "ГотвачОт" , а инак и я чекам и се надъм за гозба тъдява!

Коментар

[/B]

Е те това последното може да изхрани една дивизия спекулант и ги превърне в инвеститори !
                      Явно не си преживял кефа да видиш как това "изхранване" ти носи 20% ръст още първия ден след изсипването и как пазара бързо елиминира изкривяванията ако не лежат на фундамент. Лично аз 2012 и 2013г два пъти осребрих 6 цифрено "изхранване" от Грамърси и Л. Павлов, та бих "запалил свещ" за още едно такова Разлика е че сега и резултатите са много по - добри, за перспективите да не говорим, а не е като да няма свободен КЕШ, който да поеме този наистина голям дял. Това обаче е малко " Нероден Петко", щото хората може да си гледат доста по - дългосрочно на дяловата инвестиция или да търсят доста по- високи нива за изход, а аз ще си остана с един нереализиран КЕШ, който очаква въпросното изхранване.

Коментар

[/B]

Е те това последното може да изхрани една дивизия спекулант и ги превърне в инвеститори !

Коментар

• Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение

Да споделя и моята позиция по темата...............................и, обаче спекуланта в мен се пита " а дали няма да има още едно напоително изсипване и да пропусна възможността да допълня ?"
                          Просто мои размисли, без препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Чудесно, а цената от какво се определя? Както ти сам каза: имам един въпрос към всички като теб - какво ще стане ако се счупят всичките ви съпротиви, започнете да влизате, а Ромфарм решат да излизат? Каква стойност би имал този анализ? Да не повтарям другите примери.... Мнението ми е, че ТА може да има някаква роля на пазари, които се определят от масата, но на такъв като нашия ми звучи несериозно. Решава някой да излезе от дадена позиция и гледай какво ви става с кривите, правите, съпротивите и т.н.
                            Да споделя и моята позиция по темата. Това е компанията, която следя най- детайлно, не пропускам събрание и се чувствам инвеститор, а не спекулант. За съжаление миналата година покрай проблемите по оста Русия - Украйна временно намалих дела за да се възползвам от резките движения по други позиции. Сега обаче за себе си съм убеден, че фундаментално трябва да увелича отново дела си тук и то без да се притеснявам от това дали цената е 4.5 или 5 лева. / сега имам средна цена 2.73лв/. И при мен, обаче изниква казуса РОМФАРМ и това ме раздвоява. Предполагам, че господата ще осребрят инвестицията, но въпроса е при каква цена. Интересното е че виждам това като възможност, а не заплаха защото и Грамърси 2010 имаха 13% и Артио 2012 и Л. Павлов 2013г всички тези огромни пакети пазара прие без проблеми, а на нас даде възможност да се включим на цени, които иначе нямаше как да видим. Благодаря .
                            Най - общо казано нямам никакви резерви към компанията, към мениджмънта, вярвам, че цената ще надмине онези 9 лева, защото фундаментално много скоро ще си ги заслужи, така както се случи при трейдинга при хидравликата и още много други, обаче спекуланта в мен се пита " а дали няма да има още едно напоително изсипване и да пропусна възможността да допълня ?"
                            Просто мои размисли, без препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                              Кое е скъпо бе, колеги??? Тази акция е стигала до над 9 лева. А ако стигне пак до тези нива?
                              Ъф корс, питай по въпроса Импето, купувал време оно он мощно на 9 сигурен че ще иде на 12....

Коментар

• Като пиша общи неща в темата не означава, че нямам цифри в главата. Не ми се пише повече ......

Коментар

Working...
                                X