Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
след час започват, да видим дали преди векенда няма да пуснат нещо или сега се обират бройките в ниското, за да има повече в депото след конвертирането. онко без ачийв си е банкрот. но да видим какво ще се случи след сливането
Мисля че трудно би сгрешил при тези обстоятелства, тук можеш да влизаш и излизаш по часово до предстоящата развръзка , но с превез на придобити!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Браво! - така се играе , ако бях на директна и аз бих играл с десет хилки поне
Коментар
-
32K, пазарувам само от ДЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Интересно колко си засмукал на 0,31 , че то ние чакахме на 0,32+ ама не ставаше и оскубахме на 0,35
Коментар
-
би било много красива гледка, но а дано.... ама нада ли!
седмиците преди конвертирането на акциите за през август ще е доста интересно.
аз влезнах рисковано на EUR 0.31 и сега гледката е приятно зелена
Интересно колко си засмукал на 0,31 , че то ние чакахме на 0,32+ ама не ставаше и оскубахме на 0,35
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
A преди това колко надоле ?
Сега цената е там където беше в началото на годината, малко преди да обявят новината за сливането с ачийв заради табекса.
Навярно има някаква прясна новина, но още не е излязла. Вероятно онкогенекс ще получи по голям дял след сливането отколкото пазара смяташе досега. Ма това са си само догадки...
интересно ще е, когато пресече 1
Коментар
-
+43.22% v USA
Сега цената е там където беше в началото на годината, малко преди да обявят новината за сливането с ачийв заради табекса.
Навярно има някаква прясна новина, но още не е излязла. Вероятно онкогенекс ще получи по голям дял след сливането отколкото пазара смяташе досега. Ма това са си само догадки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Здравейте, колеги! Да очакваме ли ръст от +43,22% x 2 на БФБ днес ?
седмиците преди конвертирането на акциите за през август ще е доста интересно.
аз влезнах рисковано на EUR 0.31 и сега гледката е приятно зелена
Коментар
-
+43.22% v USALast edited by Innocent; 07.07.2017, 11:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеМечката е ударила зад океана. Натиснала е с цял процент! Там ако е ударила с един процент, тук може да са дваАко започне разбалончването там - тук не ми се мисли...
ще се купува по-евтино
нещо като 2009г
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧудесни новини, +30% продажби, а няма купувачи!!! Странно! Монитор и Стандарт ли четат?
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧудесни новини, +30% продажби, а няма купувачи!!! Странно! Монитор и Стандарт ли четат?
Коментар
Коментар