IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Мисля че трудно би сгрешил при тези обстоятелства, тук можеш да влизаш и излизаш по часово до предстоящата развръзка , но с превез на придобити!
    не съм влез излез за няколко стотин повече или помалко. избирам, влизам и чакам таргет за изход, според обстоятелствата променям цената. и времето за изпълнение. много е добре, че има сериозна ликвидност. щото ако беше като с ликвидността и договореността на бфб, си е загробване на средства

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

след час започват, да видим дали преди векенда няма да пуснат нещо или сега се обират бройките в ниското, за да има повече в депото след конвертирането. онко без ачийв си е банкрот. но да видим какво ще се случи след сливането

Мисля че трудно би сгрешил при тези обстоятелства, тук можеш да влизаш и излизаш по часово до предстоящата развръзка , но с превез на придобити!

Коментар

Браво! - така се играе , ако бях на директна и аз бих играл с десет хилки поне
        след час започват, да видим дали преди векенда няма да пуснат нещо или сега се обират бройките в ниското, за да има повече в депото след конвертирането. онко без ачийв си е банкрот. но да видим какво ще се случи след сливането. пуснал съм ордер на 1 в трейдгейт. уил сии май френд

Коментар

32K, пазарувам само от ДЕ
          Браво! - така се играе , ако бях на директна и аз бих играл с десет хилки поне

Коментар

Интересно колко си засмукал на 0,31 , че то ние чакахме на 0,32+ ама не ставаше и оскубахме на 0,35
            32K, пазарувам само от ДЕ

Коментар

би било много красива гледка, но а дано.... ама нада ли!
              седмиците преди конвертирането на акциите за през август ще е доста интересно.
              аз влезнах рисковано на EUR 0.31 и сега гледката е приятно зелена

Интересно колко си засмукал на 0,31 , че то ние чакахме на 0,32+ ама не ставаше и оскубахме на 0,35

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

A преди това колко надоле ?
                Сега цената е там където беше в началото на годината, малко преди да обявят новината за сливането с ачийв заради табекса.

Навярно има някаква прясна новина, но още не е излязла. Вероятно онкогенекс ще получи по голям дял след сливането отколкото пазара смяташе досега. Ма това са си само догадки...
                преди колко надолЕ е падала вече не е актуално. добре че послушах усета си и не се втурнах с рогата на 0.50-0.53
                интересно ще е, когато пресече 1

Коментар

+43.22% v USA
                  A преди това колко надоле ?
                  Сега цената е там където беше в началото на годината, малко преди да обявят новината за сливането с ачийв заради табекса.

Навярно има някаква прясна новина, но още не е излязла. Вероятно онкогенекс ще получи по голям дял след сливането отколкото пазара смяташе досега. Ма това са си само догадки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Здравейте, колеги! Да очакваме ли ръст от +43,22% x 2 на БФБ днес ?
                    би било много красива гледка, но а дано.... ама нада ли!
                    седмиците преди конвертирането на акциите за през август ще е доста интересно.
                    аз влезнах рисковано на EUR 0.31 и сега гледката е приятно зелена

Коментар

+43.22% v USA
                      Здравейте, колеги! Да очакваме ли ръст от +43,22% x 2 на БФБ днес ?
                      Last edited by Innocent; 07.07.2017, 11:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                        Мечката е ударила зад океана. Натиснала е с цял процент! Там ако е ударила с един процент, тук може да са два Ако започне разбалончването там - тук не ми се мисли...
                        какво по-хубаво от това
                        ще се купува по-евтино
                        нещо като 2009г

Коментар

• Мечката е ударила зад океана. Натиснала е с цял процент! Там ако е ударила с един процент, тук може да са два Ако започне разбалончването там - тук не ми се мисли...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Чудесни новини, +30% продажби, а няма купувачи!!! Странно! Монитор и Стандарт ли четат?

Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Чудесни новини, +30% продажби, а няма купувачи!!! Странно! Монитор и Стандарт ли четат?
                              +43.22% v USA

Коментар

• Чудесни новини, +30% продажби, а няма купувачи!!! Странно! Монитор и Стандарт ли четат?

Коментар

Working...
                                X