IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
    аз пък съм благодарен на Форти за съветите и помагане с финансирането до тука дръпна доста акцията, не виждам причина да връща сега или по-късно, напротив - мисля, че само ще расте. успехи!
    радвам се, че съм помогнал на приятел и съдружник.....

Коментар

• Май това ще е една от компаниите, които ще водят бичите орди и второто полугодие!
      Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Приложим е и при нас-има конкретни психологически нива ,когато например на голяма част от хората,както и на мажо им се струва че даден спад е прекален и твърде далеч от справедливите нива да ги наречем, и започват да купуват като така се получава подкрепата.
        Наистина ли смятате, че Донев се интересува от ТА за Софарма?
        Last edited by 15%; 04.07.2017, 23:07.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

За да ти отговоря, първо трябва да знам кой е започнал да излиза в тези моменти, както и резултатите и перспективите. Надявам се ще си признаеш, че ТА не е посочвал цена от 2 лв преди Л. Павлов да вземе индивидуално решение да излиза от Софарма. Нали не мислиш, че е тръгнал да излиза заради ТА?!?! А какво би станало ако се прескочи вашето прословуто ниво /и всички сте сигурни в ръста/ и Ромфарм реши да излиза? А какво ще стане ако Русия затегне мерките още повече? А ако падне рублата? А ако Донев реши да намали поради някаква причина? и т.н. и т.н.
          Без да съм голям специалист(не съм дори и среден) искам да кажа че ТА не винаги познава резултата,ако беше така всички които го усвоят трябваше да са милионери и не на нашата борса ,а на големите......но не е така.Въпреки това има основни моменти които до голяма степен на вероятност могат да се случат-доколкото си спомням беше песимист когато се случи златното пресичане ,но се ускорихме точно според предвижданията .Приложим е и при нас-има конкретни психологически нива ,когато например на голяма част от хората,както и на мажо им се струва че даден спад е прекален и твърде далеч от справедливите нива да ги наречем, и започват да купуват като така се получава подкрепата.Разбира се могат да се случат куп други непредвидими неща,но да се отрича напълно този вид анализ в нашият случай според мен не е правилно.
          Last edited by спекуланта; 04.07.2017, 22:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

Не правя неща, в които не виждам смисъл, цел и полза.
            Обещавам ти, че ако го направиш, един от нас двамата ще види огромен смисъл.

Коментар

Просто го направи и ще видим смисъла.
              Не правя неща, в които не виждам смисъл, цел и полза.
              Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Винаги когато правя анализите си съм безпристрастен и обективен. А какво точно трябва да покажем с това, което искаш да направя??? Това за мен е доста безсмислено.
                Просто го направи и ще видим смисъла.

Коментар

Точно така очаквах, че ще отговориш. Нека да пробваме нещо - зареди си графиката да кажем 2005 - Q1 2011 и направи ТА по възможно най-откровения си начин. Какво ти показва?
                  Винаги когато правя анализите си съм безпристрастен и обективен. А какво точно трябва да покажем с това, което искаш да направя??? Това за мен е доста безсмислено.

Коментар

Съгласен съм с това. Аз наблюдавам графиките само на 2 дружества - Софарма и Химимпорт.
                    Един страничен въпрос от заглавието на темата, какво виждаш на ТА за Хим? Аз не го разбирам у затова питам.
                    Имам фарми и хим.

Коментар

Нямам спомени.
                      Точно така очаквах, че ще отговориш. Нека да пробваме нещо - зареди си графиката да кажем 2005 - Q1 2011 и направи ТА по възможно най-откровения си начин. Какво ти показва?

Коментар

Какво ти казваше графиката на Софарма Q1 2011 г.? Надявам се на откровен отговор.
                        Нямам спомени.

Коментар

Съгласен съм с това. Аз наблюдавам графиките само на 2 дружества - Софарма и Химимпорт.
                          Какво ти казваше графиката на Софарма Q1 2011 г.? Надявам се на откровен отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

Аз съм техничар (все пак идвам от форекс света) ама наистина ТА на нашият пазар дето в някои позиции като другите две има по 1 сделка на ден е абсурдно да се говори. Просто нямаме обема за да може ТА да работи нали знаеш че ТА работи защото има много хора които го следват. На нашият пазар това е по-скоро изключение.

Коментар

е аз не съм 100% техничар. отдавам заслужено внимание и на финансовите коефициенти а чисто технически е добре цената да се задържи над 4.66
                              Аз съм техничар (все пак идвам от форекс света) ама наистина ТА на нашият пазар дето в някои позиции като другите две има по 1 сделка на ден е абсурдно да се говори. Просто нямаме обема за да може ТА да работи нали знаеш че ТА работи защото има много хора които го следват. На нашият пазар това е по-скоро изключение.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                в групата Софарма няма как да се чувствам прецакан
                                Не го казах с лошо чувство, напротив.

Коментар

Working...
                                X