IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• в групата Софарма няма как да се чувствам прецакан

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      пишете за новини - каква чакате да е следващата? влакът набира без мен този път ...........
      Форти, от тази ситуация ти си най-прецакан май. На всички ни даваше увереност за ръст при цена 3 лв., а накрая се оказва, че едва ли не само ти нямаш.

П.П. Сигурно не знаете, но аз да си попитам - накрая събирах някакви бройки при Медиката. Кога ще са реално трансформирани при положение, че е гласувано, одобрено и т.н. от всички? Има ли някакъв краен срок, защото в платформата ми са още Медика? Даже накрая Импето ми продаде 1 акция!!! Мислел, че нямало комисион, а то имаше
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• пишете за новини - каква чакате да е следващата? влакът набира без мен този път ...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

ТА изследва динамиката на цените и търси повтарящи се модели. Хората които ползват ТА се интересуват от съпротиви, подкрепи, канали, фигури и т.н. За техничарите няма значение кой влиза и излиза или каква ще е следващата новина. Цената е единственото, което има значение за любителите на графичния анализ.
          Чудесно, а цената от какво се определя? Както ти сам каза: имам един въпрос към всички като теб - какво ще стане ако се счупят всичките ви съпротиви, започнете да влизате, а Ромфарм решат да излизат? Каква стойност би имал този анализ? Да не повтарям другите примери.... Мнението ми е, че ТА може да има някаква роля на пазари, които се определят от масата, но на такъв като нашия ми звучи несериозно. Решава някой да излезе от дадена позиция и гледай какво ви става с кривите, правите, съпротивите и т.н.
          Last edited by 15%; 04.07.2017, 20:03.

Коментар

• е аз не съм 100% техничар. отдавам заслужено внимание и на финансовите коефициенти а чисто технически е добре цената да се задържи над 4.66
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
              не АКО, КАТО СТИГНЕ ОТНОВО!!!

в такъв контекст "АКО" е признак на пораженческо мислене
              Ако имах пораженческо мислене нямаше да имам от тези акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

За да ти отговоря, първо трябва да знам кой е започнал да излиза в тези моменти, както и резултатите и перспективите. Надявам се ще си признаеш, че ТА не е посочвал цена от 2 лв преди Л. Павлов да вземе индивидуално решение да излиза от Софарма. Нали не мислиш, че е тръгнал да излиза заради ТА?!?! А какво би станало ако се прескочи вашето прословуто ниво /и всички сте сигурни в ръста/ и Ромфарм реши да излиза? А какво ще стане ако Русия затегне мерките още повече? А ако падне рублата? А ако Донев реши да намали поради някаква причина? и т.н. и т.н.
                ТА изследва динамиката на цените и търси повтарящи се модели. Хората които ползват ТА се интересуват от съпротиви, подкрепи, канали, фигури и т.н. За техничарите няма значение кой влиза и излиза или каква ще е следващата новина. Цената е единственото, което има значение за любителите на графичния анализ.

Коментар

Кое е скъпо бе, колеги??? Тази акция е стигала до над 9 лева. А ако стигне пак до тези нива?
                  не АКО, КАТО СТИГНЕ ОТНОВО!!!

в такъв контекст "АКО" е признак на пораженческо мислене

Коментар

Всеки има право да вярва в каквото си иска Аз обаче имам един въпрос за такива като теб. Защо според вас цената стига няколко пъти до определено ниво и след това се връща? Дали това е случайност???
                    За да ти отговоря, първо трябва да знам кой е започнал да излиза в тези моменти, както и резултатите и перспективите. Надявам се ще си признаеш, че ТА не е посочвал цена от 2 лв преди Л. Павлов да вземе индивидуално решение да излиза от Софарма. Нали не мислиш, че е тръгнал да излиза заради ТА?!?! А какво би станало ако се прескочи вашето прословуто ниво /и всички сте сигурни в ръста/ и Ромфарм реши да излиза? А какво ще стане ако Русия затегне мерките още повече? А ако падне рублата? А ако Донев реши да намали поради някаква причина? и т.н. и т.н.
                    Last edited by 15%; 04.07.2017, 19:31.

Коментар

• Кое е скъпо бе, колеги??? Тази акция е стигала до над 9 лева. А ако стигне пак до тези нива?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Относно въпроса късно ли е за покупка тук.. Еми от гледна точка че средната на сегашното ми пакетче е 2,58 лв. , Да, късничко е
                        Въпрос на гледна точка. Така погледнато 4 лева с включен дивидент преди месец пак е изглеждало късно.

Коментар

• Относно въпроса късно ли е за покупка тук.. Еми от гледна точка че средната на сегашното ми пакетче е 2,58 лв. , Да, късничко е

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                            аз пък съм благодарен на Форти за съветите и помагане с финансирането до тука дръпна доста акцията, не виждам причина да връща сега или по-късно, напротив - мисля, че само ще расте. успехи!
                            Успех и на теб!

Коментар

• аз пък съм благодарен на Форти за съветите и помагане с финансирането до тука дръпна доста акцията, не виждам причина да връща сега или по-късно, напротив - мисля, че само ще расте. успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Не разбирам и не вярвам на ТА. Ако е проблем просто да ми кажете, ще ви разбера
                                Всеки има право да вярва в каквото си иска Аз обаче имам един въпрос за такива като теб. Защо според вас цената стига няколко пъти до определено ниво и след това се връща? Дали това е случайност???

Коментар

Working...
                                X