в групата Софарма няма как да се чувствам прецакан
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепишете за новини - каква чакате да е следващата? влакът набира без мен този път ...........
П.П. Сигурно не знаете, но аз да си попитам - накрая събирах някакви бройки при Медиката. Кога ще са реално трансформирани при положение, че е гласувано, одобрено и т.н. от всички? Има ли някакъв краен срок, защото в платформата ми са още Медика? Даже накрая Импето ми продаде 1 акция!!! Мислел, че нямало комисион, а то имашеПътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
ТА изследва динамиката на цените и търси повтарящи се модели. Хората които ползват ТА се интересуват от съпротиви, подкрепи, канали, фигури и т.н. За техничарите няма значение кой влиза и излиза или каква ще е следващата новина. Цената е единственото, което има значение за любителите на графичния анализ.Last edited by 15%; 04.07.2017, 20:03.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениене АКО, КАТО СТИГНЕ ОТНОВО!!!
в такъв контекст "АКО" е признак на пораженческо мисленеСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
За да ти отговоря, първо трябва да знам кой е започнал да излиза в тези моменти, както и резултатите и перспективите. Надявам се ще си признаеш, че ТА не е посочвал цена от 2 лв преди Л. Павлов да вземе индивидуално решение да излиза от Софарма. Нали не мислиш, че е тръгнал да излиза заради ТА?!?! А какво би станало ако се прескочи вашето прословуто ниво /и всички сте сигурни в ръста/ и Ромфарм реши да излиза? А какво ще стане ако Русия затегне мерките още повече? А ако падне рублата? А ако Донев реши да намали поради някаква причина? и т.н. и т.н.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеКое е скъпо бе, колеги??? Тази акция е стигала до над 9 лева. А ако стигне пак до тези нива?
в такъв контекст "АКО" е признак на пораженческо мислене
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Всеки има право да вярва в каквото си искаАз обаче имам един въпрос за такива като теб. Защо според вас цената стига няколко пъти до определено ниво и след това се връща? Дали това е случайност???
Last edited by 15%; 04.07.2017, 19:31.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОтносно въпроса късно ли е за покупка тук.. Еми от гледна точка че средната на сегашното ми пакетче е 2,58 лв. , Да, късничко е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеаз пък съм благодарен на Форти за съветите и помагане с финансиранетодо тука дръпна доста акцията, не виждам причина да връща сега или по-късно, напротив - мисля, че само ще расте. успехи!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не разбирам и не вярвам на ТА. Ако е проблем просто да ми кажете, ще ви разбераАз обаче имам един въпрос за такива като теб. Защо според вас цената стига няколко пъти до определено ниво и след това се връща? Дали това е случайност???
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
Коментар