If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе направо да ни ги взема безплатно акциите, така и така благодарение на неговото благоволение дишаме въздух. Числата нямат никакво място в тази игра, само благоволението на Цезаря, ако даде някоя троха на плебса, да се радва и толкова, че може и толкова да няма.
Аз лично моите ги подарявам на г-н Донев, чисто ритуално, защото не му искам трохите. Ако има такъв начин, г-н Донев моля да уредим нещата по този начин, не ви искам акциите в Софарма.
Числата имат място, понеже идват от Софарма. А и Софарма я пласира продукцията после. Не знам по какъв критерий решавате, обаче за едни числа, че са "верни" а други "неверни". Подозирам, че се определя от това, дали имаме или нямаме съответната хартия. на бфб сме все пак А хартиите, който иска безплатно нека е безплатно, нямам против, макар, че не е редно да са съвсем без пари
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Севтополис, което съществува по принцип единствено заради добрата воля на фармата. Нека са благодарни и да целуват ръка на "чичо" О, че ги прибра бащински и не ги остави да фалират като последния избушеняк с 8 милионки дългове евра още преди бума 2007-ма... Затова и си мисля, че коефициента от 0.5 е повече и от предостатъчен.
Абе направо да ни ги взема безплатно акциите, така и така благодарение на неговото благоволение дишаме въздух. Числата нямат никакво място в тази игра, само благоволението на Цезаря, ако даде някоя троха на плебса, да се радва и толкова, че може и толкова да няма.
Аз лично моите ги подарявам на г-н Донев, чисто ритуално, защото не му искам трохите. Ако има такъв начин, г-н Донев моля да уредим нещата по този начин, не ви искам акциите в Софарма.
Много шум за нищо вдигате за този севтополис. Налупахте се вътре една година по-рано, понеже чичо О казваше още преди години, че това е планирано. Помислихте си че някакви междинни отчети са меродавни за смятане на някакви химерни коефициенти, с които сте си решили, че придавате някаква си огромна стойност на спекулантсата си заигравка. Трудно е да се използва дори думата инвестиция в този случай.
Но за по-кратко - На мен, както и на Тони 75 и много други хартиедържачи на фармата, много ни се иска да си приберем отрочето Севтополис, което съществува по принцип единствено заради добрата воля на фармата. Нека са благодарни и да целуват ръка на "чичо" О, че ги прибра бащински и не ги остави да фалират като последния избушеняк с 8 милионки дългове евра още преди бума 2007-ма... Затова и си мисля, че коефициента от 0.5 е повече и от предостатъчен.
Не е препоръка... !!!
Г-н Донев, за кой ли път питам, но вие се правите на ударен - заслужаваше ли си петното върху репутацията ви от некоректното предложение към акционерите в Севтополис и колко ще спечелите от него? Второ, как бихте характеризирали последното тримесечие на Севтополис и очевидните манипулации на резултатите .И трето, делите ли съакционерите си в отделните по компании по важност, защото от отношението към тези в Севто личи това или просто решихте, че печалбата от некоректната оферта към миноритарите в Севто си струваше упражнението.
Говоря за некоректно предложение, макар че за мен си е чисто ограбване, но да не ви обидя.
Където успеем - за предпочитане са държави с многобройно население
Турция несъмнено е добра опция по този показател. А мислили ли сте за ... Виетнам. Много хора го подминават, но там също има толкова народ колкото в Турция, и предстои (не само според мен) доста силно да се поразвият икономически не само заради това, че се тръгва от по-ниска база, а и понеже, икономиките като скачени съдове се преливат много бързо в последно време, населението расте постоянно, а и възрастните живеят все по-дълго. Все благоприятни фарма-фактори що касае новото азиатско "чудо" )
Не е препоръка... !!!
Г-н Донев, кога Табекс ще започене да постига някакви разумни продажби? Смятам че това е лекарство с потенциал за половин милиард евро глобални продажби.
„Никога не съм желал да бъда премиер, това не е моя амбиция, въпреки че ми е приписвана често. Моите амбиции са да имам пазари в още 10 страни. Целият ми личен ресурс е инвестиран в бетон, машини, и създаване на работни места. "
Кои пазари имате предвид г-н Донев ?
Е нали имаше писания за навлизане в Северна Африка. Африка има нужда от евтини лекарства, а с новата фабрика ще има много повече производствен капацитет! Трябват нови пазари
Пазарите в Африка са много трудни за компания като нашата, тъй като ни се налага да се борим с фирми, които получават сериозна подкрепа от държавата, където са базирани, но някои наши продукти, които нямат пряк аналог на тези пазари, имат сериозни шансове да бъдат регистрирани и продавани там. Вече имаме традиция в участието и печеленето на търгове за доставка на редица продукти сред които Адреналин и Атропин. Както на всички нови за нас пазари и тук стратегията ни е да работим със силни местни партньори.
„Никога не съм желал да бъда премиер, това не е моя амбиция, въпреки че ми е приписвана често. Моите амбиции са да имам пазари в още 10 страни. Целият ми личен ресурс е инвестиран в бетон, машини, и създаване на работни места. "
г-н Донев, ще кажете ли на кого продадохте вестниците?
нали каза, че неговия дял във вестниците не го е продавал до сега ..................... по-удачния въпрос е какво става с падналия имунитет на депутатите и колко хубаво е сега
The Board of Directors of Sopharma AD (the “Company") announces that it was notified by Mr. Ognian Donev, Chairman of the Board of Directors that the company “Donev Investments Holding AD" related to him, executed the following transactions related to shares in the Company:
Date and time of the settlement Operation Number of shares Unit price (BGN)
18.03.2013 Buy 1500 2.222
18.03.2013 Sale 500 2.26
19.03.2013 Sale 200 2.27
19.03.2013 Sale 500 2.266
19.03.2013 Sale 300 2.27
21.03.2013 Sale 500 2.33
21.03.2013 Sale 500 2.325
21.03.2013 Sale 1000 2.329
21.03.2013 Sale 1000 2.32
21.03.2013 Sale 300 2.325
22.03.2013 Sale 800 2.32
22.03.2013 Sale 500 2.32
22.03.2013 Sale 500 2.31
в един ден бай и сел, това ако не е маркетмейкърство - здраве!!!
Обемите са смешни за Донев но явно иска в момента цената да е 2.20-2.40. Може би се очаква по големи инвеститори да влязат на подобни цени. Ако някой има по добро обяснение защо се прави да каже
BTW минаха няколко по големи пакета с цена над 2.30!
Коментар