Не се дразня с никой. Хубави пакети сте заредили и аз имам 100бр. Все пак като купувам смятам дадена компания за подценена. При тези резултати каква е справедливата оценка според вас?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеФорти, докъде раздадат деведентума, не мсилиш ли, че цената като нищо може да отхърчи над петачка,!?)))) Имаш много добра възможност - (примера на Батя, т.е. не си гол като пушка, а имаш ценни книжа - софарма трейдинга - всеки ще ти даде заем срещу тях, това са едни от най-стабилните папири.) Батя ако беше сега тук, отдавна да е взел репото и даже можеше да го е върнал (без профита разбира се) )))
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Аз я карам на ръчна , та само товаря , но това е друга тема
Е може и да е по добре така..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А къде ти е стопа...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ти вече се навлиза, но щом питаш ...след 4,18 -> 4,72 ->>5,40/70
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобре де сега като влизате колко е таргета?
Ти вече се навлиза, но щом питаш ...след 4,18 -> 4,72 ->>5,40/70
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобре де сега като влизате колко е таргета?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобре де сега като влизате колко е таргета?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
От вчера вече имам 8850 бройки тук.(За нищо не е препоръка разбира се.)
Аз тая работа я свърших миналия четвъртък с 8650броя за героя
!
Коментар
-
Форти, докъде раздадат деведентума, не мсилиш ли, че цената като нищо може да отхърчи над петачка,!?)))) Имаш много добра възможност - (примера на Батя, т.е. не си гол като пушка, а имаш ценни книжа - софарма трейдинга - всеки ще ти даде заем срещу тях, това са едни от най-стабилните папири.) Батя ако беше сега тук, отдавна да е взел репото и даже можеше да го е върнал (без профита разбира се) )))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениезначи да не ме чака цената? искате да богатеете без мен ли???????????????????(За нищо не е препоръка разбира се.)
Коментар
Коментар