IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се дразня с никой. Хубави пакети сте заредили и аз имам 100бр. Все пак като купувам смятам дадена компания за подценена. При тези резултати каква е справедливата оценка според вас?

Коментар

• не ползвам стопове и таргети
      защо са ми?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Форти, докъде раздадат деведентума, не мсилиш ли, че цената като нищо може да отхърчи над петачка,!?)))) Имаш много добра възможност - (примера на Батя, т.е. не си гол като пушка, а имаш ценни книжа - софарма трейдинга - всеки ще ти даде заем срещу тях, това са едни от най-стабилните папири.) Батя ако беше сега тук, отдавна да е взел репото и даже можеше да го е върнал (без профита разбира се) )))
        мързи ме да се занимавам с кредити

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Аз я карам на ръчна , та само товаря , но това е друга тема
          При толкова много акции и да нямаш таргет и стоп ....?
          Е може и да е по добре така..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

А къде ти е стопа...?
            Аз я карам на ръчна , та само товаря , но това е друга тема

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Ти вече се навлиза, но щом питаш ...след 4,18 -> 4,72 ->>5,40/70
              А къде ти е стопа...?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Добре де сега като влизате колко е таргета?

Ти вече се навлиза, но щом питаш ...след 4,18 -> 4,72 ->>5,40/70

Коментар

Тони аз по принцип съм дългосрочен и рядко прескачам от позиция в позиция. Тук имах и продадох преди няколко години когато спряха дивидента и влошиха резултатите. А сега и двете неща са променени, така че бих бил дългосрочен тук докато добрите резултати на компанията ги има. Канех се от много време да продам Фибанк и да си реализирам отличната доходност там и го направих миналата седмица и с освободения кеш влезнах тук.

Коментар

• Малко късничко за влизане ,ама все някой трябва да купува

Коментар

защо трябва да имаш таргет в дивидентна компания при това с доста прилични резултати за първото тримесичие на 2017-та ?
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Добре де сега като влизате колко е таргета?

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

От вчера вече имам 8850 бройки тук. (За нищо не е препоръка разбира се.)
                          Екстра си ! Аз тая работа я свърших миналия четвъртък с 8650броя за героя !

Коментар

• Форти, докъде раздадат деведентума, не мсилиш ли, че цената като нищо може да отхърчи над петачка,!?)))) Имаш много добра възможност - (примера на Батя, т.е. не си гол като пушка, а имаш ценни книжа - софарма трейдинга - всеки ще ти даде заем срещу тях, това са едни от най-стабилните папири.) Батя ако беше сега тук, отдавна да е взел репото и даже можеше да го е върнал (без профита разбира се) )))
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              значи да не ме чака цената? искате да богатеете без мен ли???????????????????
                              От вчера вече имам 8850 бройки тук. (За нищо не е препоръка разбира се.)

Коментар

• значи да не ме чака цената? искате да богатеете без мен ли???????????????????

Коментар

Working...
                                X