IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    казах Ви в началото на годината - ракетата !!!!
    котйо повярва вече е напред !!!!!
    добра печалба от добра компания, не от шитове
    A имаш ли обяснение защо другите две компании с това име не са ракети ?
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Доста понакупих тук през Юни, средната ми се качи до към 3,60 лв, но вярвам че износът, Табекс и доброто корпоративно управление ще закарат ракетата в двуцифрена орбита до към Юли 2018. Успех на всички инвестирали тук!

Коментар

• казах Ви в началото на годината - ракетата !!!!
        котйо повярва вече е напред !!!!!
        добра печалба от добра компания, не от шитове

Коментар

• И аз се радвам

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Психологията на пазара ми харесва. Даже няма кой да се зарадва на ръста на Софарма.
            азззззз се радвам!

Коментар

• Психологията на пазара ми харесва. Даже няма кой да се зарадва на ръста на Софарма.

Коментар

• е сега ви разбирам ясно! БРАВО!
                Click image for larger version

Name:	thumbs-up-192[1].png
Views:	1
Size:	5.7 КБ
ID:	3214150

"УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец юни 2017 година СОФАРМА АД реализира ръст в продажбите си с 31% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 2% спад на продажбите за вътрешен пазар и 59% ръст на продажбите за износ.

Приходите от продажби за първо полугодие на тази година се увеличават с 18% спрямо същия период на 2016 година в т.ч. 1% ръст на продажбите за вътрешен пазар и 30% ръст на продажбите за износ.

Моля, на основание чл.100к., ал. 1 от ЗППЦК да дадете публичност на горната информация."
                Last edited by tony1975; 04.07.2017, 14:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                  И тук нищо интересно не се случва

Както се казваше във вица: "...а тази седмица нищо...".

Коментар

• засега

Коментар

• И тук нищо интересно не се случва
                      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Мисля, че продажбите за юни ще са добри - нека видим съобщението утре или в други ден
                        После ако ще правим корекция да правим, защото в края на месеца ще има чудесен отчет, а после и тлъсти дивиденти август-септември. Е и тогава ако не пробием 4,6-4,7 просто не виждам кога .
                        Не знам това ли бяха новините, които чичо Оги на кафето каза да очакваме следващите месеци(защото касаеха по-скоро дъщерята), но и без велики новини мисля че в момента компанията е чудесна възможност за реинвестиране на дивидент!

Поздрави и успех на всички!

Коментар

силно се надявах днес да пробием, ама не се получи. е, все някога и това ще се случи
                          Taзи съпротива няма да я преодолеем лесно. Поне няколко дена ще я борим. Затова пък преборим ли я, идва светлото бъдеще. Викайте ЕТФ-а на помощ, да удари едно рамо...
                          П.П. Не е препоръка за покупко-продажба, но имам акции с които не смятам да се разделям скоро

Коментар

• Тука май има някои малко объркани или леко недоразбрали колеги. Призовавам ги да си изчистят чартовете (на собствените компове, не от мненията тук, тук не печат ), в случая няма никаква нужда от тях.

Коментар

Хайде от мен да мине ще пусна една картинка Обаче ще трябва още малко да се понапънем, за да пробием съпротивата

Мнението не е препоръка за покупко - продажба на акции.

е трябва да пробием, кога - може би при реинвестирането на дивидента август, вижте какво се случи с атера!
                              е при новина може и по-рано

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                понеделник пак е ден
                                ти не искаше ли цената да те чака?
                                Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Working...
                                X