Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПсихологията на пазара ми харесва. Даже няма кой да се зарадва на ръста на Софарма.
Коментар
-
е сега ви разбирам ясно! БРАВО!
"УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец юни 2017 година СОФАРМА АД реализира ръст в продажбите си с 31% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 2% спад на продажбите за вътрешен пазар и 59% ръст на продажбите за износ.
Приходите от продажби за първо полугодие на тази година се увеличават с 18% спрямо същия период на 2016 година в т.ч. 1% ръст на продажбите за вътрешен пазар и 30% ръст на продажбите за износ.
Моля, на основание чл.100к., ал. 1 от ЗППЦК да дадете публичност на горната информация."Last edited by tony1975; 04.07.2017, 14:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеИ тук нищо интересно не се случва
Както се казваше във вица: "...а тази седмица нищо...".
Коментар
-
Мисля, че продажбите за юни ще са добри - нека видим съобщението утре или в други ден
После ако ще правим корекция да правим, защото в края на месеца ще има чудесен отчет, а после и тлъсти дивиденти август-септември. Е и тогава ако не пробием 4,6-4,7 просто не виждам кога.
Не знам това ли бяха новините, които чичо Оги на кафето каза да очакваме следващите месеци(защото касаеха по-скоро дъщерята), но и без велики новини мисля че в момента компанията е чудесна възможност за реинвестиране на дивидент!
Поздрави и успех на всички!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениесилно се надявах днес да пробием, ама не се получи. е, все някога и това ще се случи
П.П. Не е препоръка за покупко-продажба, но имам акции с които не смятам да се разделям скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеХайде от мен да мине ще пусна една картинкаОбаче ще трябва още малко да се понапънем, за да пробием съпротивата
Мнението не е препоръка за покупко - продажба на акции.
е при новина може и по-рано
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепонеделник пак е денСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
Коментар