Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениехайде като ще почваме с въпросите:
Как мислите и какво бихте предложили - ще има ли дивидент и ако "да" колко?
аз пак ще повторя предложението си за разпределяне на печалбата, макар че е доста грубо и на парче:
1/3 Погасяване на дългове
1/3 Инвестиции или придобивания
1/3 Дивидент(т.е. като се задели задължителния резерв и се махнат обратно изкупените акции някъде между 7 - 10стинки)
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениег-н Донев, тъй като доходите ви са от най-високите в България, искам да ви попитам - лично вие за или против премахването на 10% данък върху всички физически лица ли сте или сте за прогресивно подоходно облагане?Та кой иска да плаща по големи данъци като знае че политиците ще ги профукат за нула време
Аз лично съм много против увеличаване, предпочитам разликата сам да си я инвестирам. Мисля че всеки който има добър доход в БГ е против каквото и да е данъчно увелечение.
Само да вметна че най богатите разчитат малко на доход от заплатаа повече на дивиденти а там данъците са други (за БГ е 5%).
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениехайде като ще почваме с въпросите:
аз пак ще повторя предложението си за разпределяне на печалбата, макар че е доста грубо и на парче:
1/3 Дивидент(т.е. като се задели задължителния резерв и се махнат обратно изкупените акции някъде между 7 - 10стинки)
Коментар
-
г-н Донев, тъй като доходите ви са от най-високите в България, искам да ви попитам - лично вие за или против премахването на 10% данък върху всички физически лица ли сте или сте за прогресивно подоходно облагане?The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеAко може и аз да задам един въпрос за новия завод - нови мощности или заместване на остарели такива?
Може и някой от племенниците на "чичо Оги" да ми отговори?
ако греша поправете ме
Коментар
-
хайде като ще почваме с въпросите:
1/3 Дивидент(т.е. като се задели задължителния резерв и се махнат обратно изкупените акции някъде между 7 - 10стинки)Last edited by tony1975; 07.04.2013, 18:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМедика винаги го правят рано.
През последните две години Софарма и Софарма трейдинг са в края на юни - за да може и лапето да идва, нали и то акционер !!!!
да бе - точно за това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеФорти, кога сме на ОСА бре - че отпуска трябва да планирам?
ей ги Медика имат вече дата и дивидент от 10стинки са планирали!
п.с. Дано да не е май месец!
Медика винаги го правят рано.
През последните две години Софарма и Софарма трейдинг са в края на юни - за да може и лапето да идва, нали и то акционер !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДокато някъде по света се инвестира и работи, тук се чудим как да регулираме всичко и всички, и съответно да пречим.
В повечето случаи политиците незнаят какво правят, в останалите работят за себе си.
Очаквам откриването на завода !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеНовото ценообразуване е за сега все още само предложение за ново ценообразуване. Надявам се в процеса на обществено обсъждане да се прецизират някои въпроси особено по отношение на непазарните и нелогични дейтвия,като намесата в ОТС пазара и обвързването на генеричните медикаменти с цената на оригинала. Смятам, че е разумно да има сриктна регулация само по отношение на сегмента заплащан с публичен финансов ресурс, за останалите цени конкуренцията е достатъчен механизъм за справедливо ценообразуване. Бихме искали да видим и по-добър избор на референтни държави, в момента Гърция е в спсъка с референтните държави, а там цените са свалени с правителствен акт като част от общите мерки за икономии. С две думи очакваме да видим как ще протекат и приключат дискусиите. А какво е Вашето мнение?
Ако не се лъжа другият месец е откриването на най модерният завод в България
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГосподин Донев ,
Един въпрос с друга насоченост,като голям инвеститор ,мажоритатор и спекулант.....
как виждате икономическата и политическа обстановка в близките няколко месеца и как това ще влияе на БФБ в цялост и в частност на групата на Софарма...
Коментар
Коментар