IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    И чичо Оги влезе с гръм?
    Тонка къв гръм бе братле, те ни плющят тук стана 10 дни вече или на 100те ти бройки викаш тия 4-5К са направо гръм, цепи мрака чичо

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Айде, и аз ви помогнах с 1500 бройки
      И аз допълних стоте броя.

Коментар

• Айде, и аз ви помогнах с 1500 бройки

Коментар

• И чичо Оги влезе с гръм?

Коментар

• Според мен този голям продавач се изчерпа вече днес! Мое мнение - не задължавам никого с нищо!

Коментар

• "Жълти зъбки и нерви лабави" има хора на Борсата, които играят на дребно и такива, които инвестират дългосрочно и са тук от две десетилетия и едните и другите купуват и продават, въпроса е кой каква стратегия има във времето

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                еее, докато си драскам и още 610бр. -вдигам ръце(поръчките)
                Някой сели чобанската на пазар с по 400 - 500 акции... аман от лaмери, дето нямат нерви! Кое се промени бе колеги?!? Освен това, че имаме голям продавач и борсата прави корекция, не може само на горе все пак.

Коментар

• еее, докато си драскам и още 610бр. -вдигам ръце(поръчките)

Коментар

• Еми инта, довери се повече на математиката, и няма да си толкова надцакан))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Нали не си мислите , че точно сега си пазарувам!
                      И при мен лакомията говори с по силен и оглушителен глас, колкото и да не ми се иска
                      си е сила тая лакомия. Надцакал съм се поне с едни 1600лв. до момента, но това е
                      -смята ме ги правилно , но ги играем по кривата !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Няма да е последното това, според мен още ще пада))) Докато и индекса не спре )))
                        Ако си прав, производителите на уреда от рекламата по-долу ще се радват на добри продажби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Inta
                          E и прогнозните 4,18 са факт !
                          Няма да е последното това, според мен още ще пада))) Докато и индекса не спре )))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Какво толкова очакваш да ти каже ? И какво е по различното тук от другаде ?
                            Когато мъни флоуто е цар фундамента си е 3-та глуха.
                            Ако не ме лъже паметта спада тръгна от тук, това е по различното от другаде. А inta53 често има по различен прочит, та затова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

inta53 Здравей, интересен ми е твоят прочит на това, което се случва тук ?
                              Какво толкова очакваш да ти каже ? И какво е по различното тук от другаде ?
                              Когато мъни флоуто е цар фундамента си е 3-та глуха.

Коментар

• Щом ще пада - дано да задържи така няколко години, ако може и по-ниско !!!!

Коментар

Working...
                                X