IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta
    Има още малко - две седмици за подкрепа / срещу два месеца ... отпускарски да ги сложим
    Отдоле ли ще ги причакваш, Инта?!
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Tony
      ??? с какво това ни помогна? Аз останах с впечатление за други новини юни и юли...
      половин година ги въртях хартиите от българска роза докато ги разчистя и при това на части, с някои от тях взех и фарми и се получи 6+))) - ето това кажи на жеаната за розата))))
      Не е препоръка... !!!

Коментар

• има време за всичко

Коментар

• Има още малко - две седмици за подкрепа / срещу два месеца ... отпускарски да ги сложим

Last edited by inta53; 16.06.2017, 22:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК имаме удоволствието да Ви уведомим, че поредната крачка към вливането на Achieve Life Sciences в OncoGenex Pharmaceuticals приключи с одобрението на преобразуването от Американската Комисия по ценните книжа и борсите. Акционерите на OncoGenex ще гласуват преобразуването на 1 август, 2017 година, а в следствие на това новообразуваната компания ще започне да се търгува на NASDAQ с тикер ACHV. Това чакахме тук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            ???
            с какво това ни помогна? Аз останах с впечатление за други новини юни и юли...

Коментар

• На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК имаме удоволствието да Ви уведомим, че поредната крачка към вливането на Achieve Life Sciences в OncoGenex Pharmaceuticals приключи с одобрението на преобразуването от Американската Комисия по ценните книжа и борсите. Акционерите на OncoGenex ще гласуват преобразуването на 1 август, 2017 година, а в следствие на това новообразуваната компания ще започне да се търгува на NASDAQ с тикер ACHV. Това чакахме тук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Софарма е на 8 място в ТОП 50 на най-предпочитаните работодатели от студентите за 2017. От борсово търгуваните компании на БФБ тя е на най-високо място. Следвана от Bulgaria Air, притежавана от Химимпорт...
                http://tothetop.bg/graduatesurvey/
                Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнение
                  Гледам протокола от ОСА и не виждам изобщо да е имало някакво обсъждане и всичко е прието със 100% от представените гласове.Така ли никой не се обади или не е отразено в протокола?Императорът е бил там и не е се е обадил... не ми се вярва 2% от печалбата за 2016 се дават на ИД и мениджмънта.Ами те нали си имат акции в компанията? ОД има 246600,сина му и той над 60К...А и не съм сигурен дали няма конфликт на интереси щом ИД и мениджърите са гласували за изплащане на доходи на самите тях?И защо ходите на тези събрания без да задавате въпроси?Само да изчепкате някое вътрешно инфо ли?
                  Конфликт на интереси при гласуването на възнагражденията няма.Но конфликт на интереси има при гласуването за освобождаване от отговорност на членовете на СД. Трябвало е да се гласува освобождаването от отговорност за всеки член по отделно,като при това гласуване акционера-член на СД е следвало да не гласува за освобождаването си.Така О.Донев и О.Палавеев не е трябвало да гласуват защото нарушават чл.229,т.2 от ТЗ.Това естествено не би повлияло на резултата и дори да се обжалва съдът едва ли ще отмени решението.
                  Проблема е в това,че компания- син чип на БФБ пренебрегва елементарни изисквания на ТЗ.Време е мажоритарите да се научат да спазват законите.Още по-лошо е,че и КФН не предприема никакви мерки за да ги принуди.

Коментар

• а основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК имаме удоволствието да Ви уведомим, че поредната крачка към вливането на Achieve Life Sciences в OncoGenex Pharmaceuticals приключи с одобрението на преобразуването от Американската Комисия по ценните книжа и борсите.
                    Акционерите на OncoGenex ще гласуват преобразуването на 1 август, 2017 година, а в следствие на това новообразуваната компания ще започне да се търгува на NASDAQ с тикер ACHV.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      утре без дивидент ли сме?
                      Да от днес вече няма сухо.
                      ....Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА, или към 16.06.2017 г.;
                      Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 14.06.2017 година...

Коментар

• през годините имах кредит - над 80х беше сега съм го намалил и като отчитам нещата - точно кредита беше причината за ръста на активите ми

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                          айде дано и тука един ден цени като при Мбат

и аз понатоварих 9к бройки и се надявам на хубаво бъдеще

да благодаря и на Форти за помощта и съветите!
                          Вендета ти преди година мисля почна със 1000лв. Или хубава заплата имаш или заем се излъга да теглиш?

Коментар

• утре без дивидент ли сме?

Коментар

• айде дано и тука един ден цени като при Мбат

и аз понатоварих 9к бройки и се надявам на хубаво бъдеще

да благодаря и на Форти за помощта и съветите!

Коментар

• Тони, според мен един от белезите на свестните компанийки е, че след почти всеки отчет "справедливата" оценка да нараства))))) Вероятно си го усетил в другите компанийки който държиш, като мцх, монбат, т.н.))))) В тоя ред на мисли имаше цитат на батя "let the profit run"))))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X