Първоначално изпратено от inta
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tony??? с какво това ни помогна? Аз останах с впечатление за други новини юни и юли...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНа основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК имаме удоволствието да Ви уведомим, че поредната крачка към вливането на Achieve Life Sciences в OncoGenex Pharmaceuticals приключи с одобрението на преобразуването от Американската Комисия по ценните книжа и борсите. Акционерите на OncoGenex ще гласуват преобразуването на 1 август, 2017 година, а в следствие на това новообразуваната компания ще започне да се търгува на NASDAQ с тикер ACHV. Това чакахме тук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
с какво това ни помогна? Аз останах с впечатление за други новини юни и юли...
Коментар
-
На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК имаме удоволствието да Ви уведомим, че поредната крачка към вливането на Achieve Life Sciences в OncoGenex Pharmaceuticals приключи с одобрението на преобразуването от Американската Комисия по ценните книжа и борсите. Акционерите на OncoGenex ще гласуват преобразуването на 1 август, 2017 година, а в следствие на това новообразуваната компания ще започне да се търгува на NASDAQ с тикер ACHV. Това чакахме тук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Софарма е на 8 място в ТОП 50 на най-предпочитаните работодатели от студентите за 2017. От борсово търгуваните компании на БФБ тя е на най-високо място. Следвана от Bulgaria Air, притежавана от Химимпорт...
http://tothetop.bg/graduatesurvey/Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнениеГледам протокола от ОСА и не виждам изобщо да е имало някакво обсъждане и всичко е прието със 100% от представените гласове.Така ли никой не се обади или не е отразено в протокола?Императорът е бил там и не е се е обадил... не ми се вярва2% от печалбата за 2016 се дават на ИД и мениджмънта.Ами те нали си имат акции в компанията? ОД има 246600,сина му и той над 60К...А и не съм сигурен дали няма конфликт на интереси щом ИД и мениджърите са гласували за изплащане на доходи на самите тях?И защо ходите на тези събрания без да задавате въпроси?Само да изчепкате някое вътрешно инфо ли?
Проблема е в това,че компания- син чип на БФБ пренебрегва елементарни изисквания на ТЗ.Време е мажоритарите да се научат да спазват законите.Още по-лошо е,че и КФН не предприема никакви мерки за да ги принуди.
Коментар
-
а основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК имаме удоволствието да Ви уведомим, че поредната крачка към вливането на Achieve Life Sciences в OncoGenex Pharmaceuticals приключи с одобрението на преобразуването от Американската Комисия по ценните книжа и борсите.
Акционерите на OncoGenex ще гласуват преобразуването на 1 август, 2017 година, а в следствие на това новообразуваната компания ще започне да се търгува на NASDAQ с тикер ACHV.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеутре без дивидент ли сме?
....Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА, или към 16.06.2017 г.;
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 14.06.2017 година...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеайде дано и тука един ден цени като при Мбат
и аз понатоварих 9к бройки и се надявам на хубаво бъдеще
да благодаря и на Форти за помощта и съветите!
- 1 like
Коментар
-
Тони, според мен един от белезите на свестните компанийки е, че след почти всеки отчет "справедливата" оценка да нараства))))) Вероятно си го усетил в другите компанийки който държиш, като мцх, монбат, т.н.))))) В тоя ред на мисли имаше цитат на батя "let the profit run"))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар