Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеE трай си малко де. Нали не искаш пъпката да насипе пак някой милион "артии" по 2 лв .??..
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМисля, че има още играчора, не е като да нямаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМисля, че има още играчора, не е като да няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПочти не останаха пъпки за изстискване.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениещо "да не" - аз искам!!!
ама май свърши промото
кво да правя сега с мойте сто акции да ги продавам ли?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПочти не останаха пъпки за изстискване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеE трай си малко де. Нали не искаш пъпката да насипе пак някой милион "артии" по 2 лв .??..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеE трай си малко де. Нали не искаш пъпката да насипе пак някой милион "артии" по 2 лв .??..
ама май свърши промото
кво да правя сега с мойте сто акции да ги продавам ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЗдравейте Господин Донев, докъде стигна процедурата със SEVTO.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемай се вижда вече кой е истинския флагман на БФБ!!!
Нали знаеш кой е с голямото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеИ аз не знам още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеИ аз не знам още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГосподин Донев,
като казахте А ,кажете и Б....
Кой е купувача и продавача....