Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГосподин Донев,
като казахте А ,кажете и Б....
Кой е купувача и продавача....
Те онези от комисията и без тва се чудят от къде да извадят лев
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеИнтересно ми защо пак не си прав?
като казахте А ,кажете и Б....
Кой е купувача и продавача....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеИнтересно ми защо пак не си прав?
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеНякои е хубаво да се замислят над тази теза!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеМи аз залагам на Павлов или Донев като продавачи. И на Софарма като купувач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениети нали нямаш бе, какво яху?
айде на 10.05 на м+с - имаш ли там или и тях ги продаде за атера?
Излязох частично оттуканка и прелях към Трейдингите, тоже същото и в Любовното послание - посока - Атерка... ама и от двете позиции при никакви положения не бих излязъл изцяло.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеКой продава ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПри сделка няма как някой да е прецакан, единия и дава парите, другия акциите.
На единия са му трябвали пари и ги получава, на другия акции и ги получава.
В анализите по-надолу се правеха по-други оценки на компанята, но се намериха хора с парички, които явно не са ги чели.
Моята позиция е че Софарма на такава цена (9х ЕБИТДА 2013) е една от най-скъпите фирми в своя сектор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНали се сещаш, че зад всяка сделка стоят купувач и продавач. Кой от двамата е прав само времето и пазара решават. Що си мислиш, че винаги продавача е прецакан?
На единия са му трябвали пари и ги получава, на другия акции и ги получава.
В анализите по-надолу се правеха по-други оценки на компанята, но се намериха хора с парички, които явно не са ги чели.
Коментар
Коментар