IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кое е скъпо бе, колеги??? Тази акция е стигала до над 9 лева. А ако стигне пак до тези нива?
    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Относно въпроса късно ли е за покупка тук.. Еми от гледна точка че средната на сегашното ми пакетче е 2,58 лв. , Да, късничко е
      Въпрос на гледна точка. Така погледнато 4 лева с включен дивидент преди месец пак е изглеждало късно.

Коментар

• Относно въпроса късно ли е за покупка тук.. Еми от гледна точка че средната на сегашното ми пакетче е 2,58 лв. , Да, късничко е

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
          аз пък съм благодарен на Форти за съветите и помагане с финансирането до тука дръпна доста акцията, не виждам причина да връща сега или по-късно, напротив - мисля, че само ще расте. успехи!
          Успех и на теб!

Коментар

• аз пък съм благодарен на Форти за съветите и помагане с финансирането до тука дръпна доста акцията, не виждам причина да връща сега или по-късно, напротив - мисля, че само ще расте. успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Не разбирам и не вярвам на ТА. Ако е проблем просто да ми кажете, ще ви разбера
              Всеки има право да вярва в каквото си иска Аз обаче имам един въпрос за такива като теб. Защо според вас цената стига няколко пъти до определено ниво и след това се връща? Дали това е случайност???

Коментар

• Очаквам силен отчет за 2ро трим, на база на наученото от месечната инф-я. От там като дойде и дивидент август-септември трябва да пробием доста по нагоре. Съгласно сегашните резултати на компанията, тя предлага чудесна възможност за реинвестиране с потенциал за още доста ръст.
                Който слуша внимателно чичо Оги сигурно помни какво каза. Не забравяйте каза, че в тежките години доста оптимизирахме бизнеса и сега когато има ръст на продажбите, печалбата ще е още по-добра точно заради оптимизацията на ленивите черва в компанията(последната глупост е от мен)
                Тук най-доброто предстои според мен!
                Last edited by tony1975; 04.07.2017, 17:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

Има графика на коята може да видиш.
                  Не разбирам и не вярвам на ТА. Ако е проблем просто да ми кажете, ще ви разбера
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                    И се научете да цитирате както трябва че става голям качамак
                    +1

Коментар

• И се научете да цитирате както трябва че става голям качамак

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        На колко е тази прословута съпротива?
                        Има графика на която може да видиш.
                        Last edited by Бик в атака; 04.07.2017, 17:23.

Коментар

• [QUOTE=15%;n3214254]
                          Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Цитата е на Батя, но и аз да отговоря според мен е на 4,70, но съм убеден че ще я пробие, и то скоро.
                          Last edited by Bivol; 04.07.2017, 16:58. Причина: така реших

Коментар

• [QUOTE=спекуланта;n3214253]
                            Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Това е големият въпрос......поне според мен е късно!От друга страна пробие ли съпротивата и задържи ли отгоре ще се отвори фронт за на "север"
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• [QUOTE=Bivol;n3214247]
                              Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Съжалявам че преди време не я направих с по-голямо тегло в портфейла ми..[/QUOT

Сега късно ли е вече ?
                              Това е големият въпрос......поне според мен е късно!От друга страна пробие ли съпротивата и задържи ли отгоре ще се отвори фронт за на "север"

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

За виртуалните си прав но то с малки изключения каквото и да бях купил преди 1 година щях да съм по-добре от сега Важното е догодина да е пак 2 лв печалбата. Мисълта ми е че за сега Софарма върви много доволно.
                                Просто исках да кажа, че не е правилно да омаловажаваш постигнатите успехи на другите компании в групата с такъв вид изказвания

Успех в начинанията!

Коментар

Working...
                                X