If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз пък съм благодарен на Форти за съветите и помагане с финансирането до тука дръпна доста акцията, не виждам причина да връща сега или по-късно, напротив - мисля, че само ще расте. успехи!
аз пък съм благодарен на Форти за съветите и помагане с финансирането до тука дръпна доста акцията, не виждам причина да връща сега или по-късно, напротив - мисля, че само ще расте. успехи!
Не разбирам и не вярвам на ТА. Ако е проблем просто да ми кажете, ще ви разбера
Всеки има право да вярва в каквото си иска Аз обаче имам един въпрос за такива като теб. Защо според вас цената стига няколко пъти до определено ниво и след това се връща? Дали това е случайност???
Очаквам силен отчет за 2ро трим, на база на наученото от месечната инф-я. От там като дойде и дивидент август-септември трябва да пробием доста по нагоре. Съгласно сегашните резултати на компанията, тя предлага чудесна възможност за реинвестиране с потенциал за още доста ръст.
Който слуша внимателно чичо Оги сигурно помни какво каза. Не забравяйте каза, че в тежките години доста оптимизирахме бизнеса и сега когато има ръст на продажбите, печалбата ще е още по-добра точно заради оптимизацията на ленивите черва в компанията(последната глупост е от мен)
Тук най-доброто предстои според мен!
За виртуалните си прав но то с малки изключения каквото и да бях купил преди 1 година щях да съм по-добре от сега Важното е догодина да е пак 2 лв печалбата. Мисълта ми е че за сега Софарма върви много доволно.
Просто исках да кажа, че не е правилно да омаловажаваш постигнатите успехи на другите компании в групата с такъв вид изказвания
Коментар