IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    е какво искате да Ви пиша колеги? това за моята кола е шега Софарма прави удар в момента, това е по-важното
    Не бих го нарекъл удар, но определено компанията си струва и върви напред стабилно , уверено и с потенциал за в бъдеще.

Коментар

• Колеги, запазете самообладание - само 4% са все пак, не са 40! Да не се окаже кратък празникът, само около ОС!

Коментар

• Ок дайте повече информация за събранието, очаквания, продажби, Щатите, Табекс и т.н

Коментар

• е какво искате да Ви пиша колеги? това за моята кола е шега Софарма прави удар в момента, това е по-важното

Коментар

сами виждате, че целта е 6лв на който не му е ясно нещо - да пита
            Е тази обява чакахме , но защо се прибираш в понеделнк кой ще брои в имотите???
            От там поне за подръжката на фиЯта , че и тя си расте със времето!
            Last edited by inta53; 02.06.2017, 21:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Тя неговата кола от една петилетка се купува....Дано поне е купил "ракетата")))) Макар че за 10 стинки не се става ракета, все пак не е така умряло като предишните месеци))))))
              И на мен ми прави впечатление,че всяка година "купува" кола,показва снимки на автомобила, мие старата и я зарежда с бензин да отиде на ОСА. Май е време да смени репертоара ,че много му личи заплатата !

Коментар

• сами виждате, че целта е 6лв на който не му е ясно нещо - да пита

Коментар

• Първоначално изпратено от Тони
                  И сега е чудесно. Разбраха се с фортис с дивидента да си купи нова кола, така че вече няма причина цената да го чака.
                  Тя неговата кола от една петилетка се купува....Дано поне е купил "ракетата")))) Макар че за 10 стинки не се става ракета, все пак не е така умряло като предишните месеци))))))
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• къде останаха тези, които драскаха, че няма да сме ракета ??????????

Коментар

за колата ще видим
                      в смисъл?

Коментар

• за колата ще видим

Коментар

• И аз да ви кажа съм много доволен тук И при трейдингчето има раздвижване, покупки от институциални.... Така, че хубав уикенд ви желая и понеделник да продължаваме да ги лупкаме

Коментар

• Усещането от движенията на цената много ме радва. Писал съм неведнъж в темата и нямам какво да добавя.

Реших за лека петъчна вечер да поздравя форумците!

Притежавам акции Софарма. Препоръки нямам никакви.
                            Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

И сега е чудесно. Разбраха се с фортис с дивидента да си купи нова кола, така че вече няма причина цената да го чака.
                              Е това хубаво, Фортис го уредихте, а ние с дивидентите дето искахме пак да влизаме тук сега какво, и ние коли ли да купуваме ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Трябваше да предложите старата кола на Форти да я сложите пред сградите в аквариума, където в момента стои на Гришата някаква рекламна. По този начин Чичо винаги ще знае и вижда, че трябва да продължава да раздава дивиденти, за да си сменяме таратайките.
                                Хаха
                                може и да я брандират

Коментар

Working...
                                X