Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениесериозна подкрепа за Софарма с тези поръчки купуваМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Надценяваш ме. Аз съм просто акционер. Едва ли има нужда от кеш за да прави това което казваш. Просто напомням че инсайдърите са на пазара този месец и си личи.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Здравей, Тони! Продава Трейдинг за да купи Софарма ли ? Ако е така ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Здравей, Тони! Продава Трейдинг за да купи Софарма ли ? Ако е така ...Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепросто чичо Оги от днес е на пазара и си личи!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Няма какво да се ровя в миналото, гледа се бъдещето. Чакам с нетърпение въжделенията ви да се сбъднат. Само не знам тогава Софарма от "Фармация", към "Холдинги" ли ще я преместимИли е за пред чужденците пак да се излагаме.
http://reg.cpc.bg/Decision.aspx?DecID=300048345
Предвид планираните етапи, през които ще премине нотифицираната сделка,
Комисията счита, че към настоящия момент за уведомителя не е възникнало
задължение за предварително уведомяване на КЗК. Съображенията за това са следните:
Разпоредбата на чл.24, ал.2 от ЗЗК предвижда, че предприятията уведомяват
Комисията за концентрация след публичното оповестяване на търговото
предложение. Съгласно горепосочената разпоредба, в определени случаи по искане на
страните Комисията може да извърши оценка на сделката и преди публичното
оповестяване на търговото предложение, но само в случай че страните са оповестили
публично намерението си да направят търгово предложение.
По данни на уведомителя e планирано операцията да протече на два етапа. В
първия етап ще бъдат придобивани предлагани на борсата пакети акции от капитала на
Доверие чрез сключване на отделни борсови сделки за покупка на акции до достигане
на определените със ЗППЦК прагове за отправяне на търгово предложение. „Софарма”
АД смята да придобие остатъкът до (...)* % от капитала на дружеството12 чрез поетапно
изкупуване на пакети акции, предложени за продажба на борсата по текуща борсова
цена, без тези покупки да са обвързани с конкретен продавач (т.е. в този етап акции ще
бъдат придобивани от който и да е от настоящите акционери, предложил акциите си за
продажба). По този начин в рамките на около година горепосоченият процент от
капитала на Доверие ще бъде достигнат, без да е необходимо да се договаря с
конкретно лице.
След приключване на първия етап - достигане на определените от ЗППЦК
прагове14 и след съответните разрешения от КФН ще бъде отправено търгово
предложение към всички акционери на Доверие (втори етап). В рамките на този втори
етап ще бъдат придобити допълнителни акции от капитала на дружеството, чийто брой
ще зависи от резултата от търговото предложение.15
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Прочети отчета преди да говориш бе Саше! Това че ще го купуват не значи че вече консолидира бизнеса на ДОХ .Или е за пред чужденците пак да се излагаме.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеА пък и нали ти тук нямаш акции, нали си в Доверие
Много мъка на тоя свят има.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Отричаш, че Софарма ще купува Доверие ли?Щото нали според тебе натам отиваме
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеПриходите растат, но да не би да е заради консолидацията на Бриколаж, праховете за пране и т.н. последния да затвори вратата?
Коментар
�
Коментар