IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук влизам редовно и пак така редовно си излизам. Перспективите са добри и наистина предполагам повишението ще се затвърди. В случая отиграх едно изсипване, реализирах едни 4-5% и ще следя. Дет се вика - грижа се да има оферти, повишавам оборотеца и се грижа за посредника.
    Сега сериозно - фармата я третирам малко като атера - safe harbor, краткосрочен пристан. Иначе съм с доста по-рисков профил.
    Атила, аз съм в Бургас. Предпочитам планината 90/10. По същия начин както през първите 20тина години в София исках само на море. И не, не си падам по Гърция.
    Полакс - не става въпрос да се насоча. Тук бях влязъл с малко от спекулативната част от капитала. В момента освобождавам и от атера. Дали ще ги сложа някъде - предполагам да, но къде не съм решил кога и къде. Със спекулативната част дебна за изсипвания. Както каза един колега, ако падне под 1,6 ЦКБ ....
    Поздрави и успешна седмица!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
      Засега ви напуснах момчета и момичета. Да видим правилно ли съм сторил.
      Здравей Иво, пак ще кажа, както вчера - мисля че си подранил. Усещането ми е че сега започва втората вълна тук, която ще добута цената до 2019
      Аз съм меко казано доволен от новините и резултатите и няма как да напусна най-синия от всички сини чипове на БФБ. Утре горе-долу ще разберем и какво се е случило месец май. Тук освен дивиденти и капиталов ръст се запознах и с приятели като Фортис, Биг Беър, ПСА, Йоз, дддд, Рафал, Кумру, чичо Оги и много други разбира се, няма как да ги оставя сами с това буренце с медец .
      Приятел на 02.06. ми разправяше че тук цената ще се движи като тангото 1 напред, 2 назад и полека на нагоре. На мен ми се иска да е по-скоро танца на пингвина 3 напред и 1 назад, но друг води танца - това в рамките на шегата.
      Поздрави и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

На къде си се насочил?
        Може и на лични да ми отговориш, ако имаш желание
        Вероятно 60/40 в полза на морето пред планината!

И 95/5 в полза на Гърция пред БГ черноморието..

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
          Засега ви напуснах момчета и момичета. Да видим правилно ли съм сторил.
          На къде си се насочил?
          Може и на лични да ми отговориш, ако имаш желание

Коментар

• Засега ви напуснах момчета и момичета. Да видим правилно ли съм сторил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение

Ще му трябват няколко петилетки да си купи с дивидента нова кола , освен ако не притежава над 500хил. акции....но в този случей дивидента би било най-малкото,което би го интересувало.
              Не го подценявай ..... портфейла му е значителен за стандарта на БГ борсата.

Просто твърде много си обича парите за да ги харчи
              Last edited by markov; 03.06.2017, 21:52.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е това хубаво, Фортис го уредихте, а ние с дивидентите дето искахме пак да влизаме тук сега какво, и ние коли ли да купуваме ?
                Не е късно влизайте. Прогнозите са за доста по-високи цени след време

Коментар

• но няма лошо разбира се, който и да купува може да има защо))))) така или иначе беше в застой последните месеци, може да ти сбъдне прогнозата )))))
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Е как до преди 2 дена не беше следсвтие и изведнъж стана))) Да не би да са се развързали ръцете на вътрешняврите !?!?!))))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Софарма прави удар в бизнеса - цената на акцията е следствие

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Има такова нещо.....поне 3 пъти съм ум честитил в ФБ ....пък после пак с фиатчето го гледам...
                        Ще му трябват няколко петилетки да си купи с дивидента нова кола , освен ако не притежава над 500хил. акции....но в този случей дивидента би било най-малкото,което би го интересувало.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение

И на мен ми прави впечатление,че всяка година "купува" кола,показва снимки на автомобила, мие старата и я зарежда с бензин да отиде на ОСА. !
                          Има такова нещо.....поне 3 пъти съм ум честитил в ФБ ....пък после пак с фиатчето го гледам...
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                            Колеги, запазете самообладание - само 4% са все пак, не са 40! Да не се окаже кратък празникът, само около ОС!

Ало- ало ооо, от 4,0 до 6,00 са си фиХти от сякъде да го гледаш , ама съм на шльокавицата - Монтьова ....
                            и да го Бъде!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              сами виждате, че целта е 6лв на който не му е ясно нещо - да пита
                              Хммм , питам .

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                                Колеги, запазете самообладание - само 4% са все пак, не са 40! Да не се окаже кратък празникът, само около ОС!

Коментар

Working...
                                X