IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чакай малко !!!! На следващото кафе през септември, ще е най-добре хубавите момичета да са въртят само около мен, а ти и сам можеш да си налееш кафенце и водичка !!!!!!!! Нали ????

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
      Абе тия защо не пускат и информация за EBITDA както правят Монбат???
      Ако щеш вярвай, бях си намисли да питам и да споря на тази тема, ама толкова красиви жени ме наобиколиха в офиса - загубих си граматиката и забравих! ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака
        Ох, на батко сладураната!
        напълниха ли ти кошничката днеска )))))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
          Абе тия защо не пускат и информация за EBITDA както правят Монбат???
          Пиши на Фортис!!!

Коментар

• Абе тия защо не пускат и информация за EBITDA както правят Монбат???
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Добреее

основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за първите пет месеца на 2017 година приходите от продажби се увеличават с 15% спрямо същия период на 2016 година в т.ч. 2% ръст на продажбите за вътрешен пазар и 25% ръст на продажбите за износ.

Моля, на основание чл.100к., ал. 1 от ЗППЦК да дадете публичност на горната информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                Колеги, запазете самообладание - само 4% са все пак, не са 40! Да не се окаже кратък празникът, само около ОС!
                Изкушавам се да се самоцитирам...

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                  И днес някакви големи пакети минават тук... Донев още ли купува? Или вече продава?
                  И двете, дядо попе, и двете - първо е купувал, за да подхрани еуфорията, а после е продал?
                  Last edited by Спящият бик; 05.06.2017, 15:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за първите пет месеца на 2017 година приходите от продажби се увеличават с 15% спрямо същия период на 2016 година в т.ч. 2% ръст на продажбите за вътрешен пазар и 25% ръст на продажбите за износ.

Износа се засили още повече! Браво!

Коментар

• На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за първите пет месеца на 2017 година приходите от продажби се увеличават с 15% спрямо същия период на 2016 година в т.ч. 2% ръст на продажбите за вътрешен пазар и 25% ръст на продажбите за износ.

Коментар

• И днес някакви големи пакети минават тук... Донев още ли купува? Или вече продава?
                        Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Който следи събитията тук и присъства на ОС трябва да е ориентиран какво се очаква, кога, в какви порядъци са нещата.

Коментар

• Даааа, реализирах пропуснати ползи

Коментар

• Ох, на батко сладураната!
                              Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                                Тук влизам редовно и пак така редовно си излизам. Перспективите са добри и наистина предполагам повишението ще се затвърди. В случая отиграх едно изсипване, реализирах едни 4-5% и ще следя. Дет се вика - грижа се да има оферти, повишавам оборотеца и се грижа за посредника.
                                Сега сериозно - фармата я третирам малко като атера - safe harbor, краткосрочен пристан. Иначе съм с доста по-рисков профил.
                                Атила, аз съм в Бургас. Предпочитам планината 90/10. По същия начин както през първите 20тина години в София исках само на море. И не, не си падам по Гърция.
                                Полакс - не става въпрос да се насоча. Тук бях влязъл с малко от спекулативната част от капитала. В момента освобождавам и от атера. Дали ще ги сложа някъде - предполагам да, но къде не съм решил кога и къде. Със спекулативната част дебна за изсипвания. Както каза един колега, ако падне под 1,6 ЦКБ ....
                                Поздрави и успешна седмица!
                                Благодаря за отговора!
                                Успех!

Коментар

Working...
                                X