IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

само припомням
    тогава цената беше 2,97
    Ами писанията ти във Фармите и доверие ти ги чета....
    Това какво означава че е сме на 4,30 и вече е друго значението ....?

Коментар

През 2017г Софарма ще е със силен ръст на цената.
      само припомням
      тогава цената беше 2,97

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака
        Цената почти достигна ниво на много сериозна съпротива, което на няколко пъти не е било преодолявано. Дали този път ще го пробие?

Мнението не е препоръка за покупко - продажба на акции.
        Аз ти лайкнах графиката(хубави ги чертаеш) ама да кажа и две думи.
        Вярвам и имам усещането, че скоро ще ги пробием защото този път и засилката е по-голяма и продажбите растат и амбициите са по-големи и Медика и Уни вече са в коремчето. Срещах се и говорих с доста хора, та мнението което формирах е че 5те лева които ще чукнем тази година ще са само спирка към едни 6-7лв 2018
        Амин!

Коментар

• Първоначално изпратено от dici
          Мисля че дошло време да го пробие и да върви нагоре! Подобряващи се резултати в износа и мощен соф. трейдинг с потенциал вътре.
          Понеже стана дума за графикатa, чисто технически и аз си мисля, че вероятността да пробие нагоре е по-голяма вече от предходните пъти. Паживем, увидем))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

на мен високи цени не ми трябват
            Каквото даде негово величество пазара

Коментар

• на мен високи цени не ми трябват

Коментар

• Мисля че дошло време да го пробие и да върви нагоре! Подобряващи се резултати в износа и мощен соф. трейдинг с потенциал вътре.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                  По ясен сигнал за подценено дружество от това, че мажоритаря купува няма. Аз съм доволен и спокоен, че съм на борда
                  И аз натоварих тук днес с голямата кошница !

Коментар

• По ясен сигнал за подценено дружество от това, че мажоритаря купува няма. Аз съм доволен и спокоен, че съм на борда

Коментар

• Форти - ако си беше купил навремето папирата на Бъфет, сега щеше да пътуваш 7000 км, а не някакви си 700.... ))))))))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Не мога да откажа, поне да се запознаем

Коментар

• ела и без да си купил на ОС и кафето

Коментар

• Fortiss, след такава реклама - ще си купя акции за следващата сбирка да съм легитимен

Коментар

• щом за всяка среща при г-н Донев пътувам 700км - само за това ..............

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Ако щеш вярвай, бях си намисли да питам и да споря на тази тема, ама толкова красиви жени ме наобиколиха в офиса - загубих си граматиката и забравих! ))))
                                Значи-и-и било интересно на тези среши. Делови подход!

Коментар

Working...
                                X