If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За разлика от гърците, китайците имат пари и увеличаваща се средна класа. Под увеличаваща се може би съм доста скромен...спа в БГ за средната класа в Хонг Конг е повече от рай
ще запише колкото са му необходими .................. но това по никакъв начин не касае кибиците
Ло&Co си работят по реализиране на идеята която имат. Знаем, че в България нещата се случват малко мудно, но се случват. Голф комплекса е закупен до колкото знам. Проспекта за ППП (IPO) е готов. Нека минат процедурите за покупката на общинска земя и бюрокрацията по издаване на разрешителни за строежите. После вече е лесно. Не бива да се забравя, че както преди години беше модно сред японците да пътуват, сега същото е модерно и сред китайците. Особенно престижно е да се каже, че са били в Европа . В пакета на азиатците ще им бъде включено освен Golf&Spa в комплекса, също така и културния туризъм в България с посещения на наши забележителност, винен туризъм, че дори и ще се сключват бракове в църквата която ще се построи в комплекса. Наскоро мернах по телевизията, че две китайски двойки бяха дошли да сключат граждански брак в България и си правеха снимки на площада пред храм-паметника "Св. Александър Невски".
Оптимист съм за това начинание. Може и малко бавно да се реализира идеята, но ще стане. Хайде на бас
РаЗновесен, срамота е успешен инвеститор като теб да се скръндзи за стотина лева за годишен абонамент
Оттук и следва невникването ти в материята и изписването на десетки глупави постове снощи!
Тези 1,375 млрд. варанти за емисионна цена 1,375 млн. лв. няма да се пласират на публиката, а ще се запишат и ПЛАТЯТ от досегашните собственици на акции. Вече те дали ще ги продават на други кандидат инвеститори и на каква цена си е тяхна работа. Не твърдя че всичко е супер и проекта ще го бъде, това си го знаят само Ло и сие. но пък и твоя перманентен хейт не си е работа
Това което излиза в капитал в повечето случай вече го знам. Не виждам причина да плащам за информация за която в повечето случай аз имам повече информация.
Не мога да ги чета статиите от Капитал. А единственото което виждам за набиране от този китаец са някакви варанти. Чиято стойност обаче далеч не се приближава и до 5 милиона камо ли до 5 милиарда.
РаЗновесен, срамота е успешен инвеститор като теб да се скръндзи за стотина лева за годишен абонамент
Оттук и следва невникването ти в материята и изписването на десетки глупави постове снощи!
Тези 1,375 млрд. варанти за емисионна цена 1,375 млн. лв. няма да се пласират на публиката, а ще се запишат и ПЛАТЯТ от досегашните собственици на акции. Вече те дали ще ги продават на други кандидат инвеститори и на каква цена си е тяхна работа. Не твърдя че всичко е супер и проекта ще го бъде, това си го знаят само Ло и сие. но пък и твоя перманентен хейт не си е работа
Хората от Хонг Конг идват да инвестират в БГ крупна сума, вие пак на въпреки.
За тях БГ инвестиция в туризма е супер, имат пари, ниски лихви и .н.
Като българина се дърпа от хубавото - евтиния и липса на данък (печалба на регулиран пазар БФБ) не значи, че и китайците са глупави.
Колко ли ще се вдигне ПЧИ с тези 5 милиарда?
Чакаме Супер Макао след Супер Боровец , за F1 няма да подсещам ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Хората от Хонг Конг идват да инвестират в БГ крупна сума, вие пак на въпреки.
За тях БГ инвестиция в туризма е супер, имат пари, ниски лихви и .н.
Като българина се дърпа от хубавото - евтиния и липса на данък (печалба на регулиран пазар БФБ) не значи, че и китайците са глупави.
Ако съм си направил сметката и съм си осигурил парите, какъв ми е проблема. Стартирам си проекта, които иска си упражнява варанта/ имаш право да си купиш акции на определена цена, до определена дата, това са варанти от американски тип, нещо като опция/. Аз си връщам част от парите, оставам си 51% за мен и всичко е ок. Може пък да се построи за 4 милиарда комплекса и дори да изкарам още някой лев разлика.
Не съм юрист, и честно казано си нямам идея - но какви точно права има един притежател на варанти. Почти съм убеден че чисто правно погледнато притежателя на варант има само едно право. да запише акции на 5 лева след 6 години. Т.е. едно голямо нищо. Ок една голяма надежда.
Ако съм си направил сметката и съм си осигурил парите, какъв ми е проблема. Стартирам си проекта, които иска си упражнява варанта/ имаш право да си купиш акции на определена цена, до определена дата, това са варанти от американски тип, нещо като опция/. Аз си връщам част от парите, оставам си 51% за мен и всичко е ок. Може пък да се построи за 4 милиарда комплекса и дори да изкарам още някой лев разлика.
Коментар