IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Домакинствата са инвестирали 45,2 млн. лв. в местни инвестиционни фондове през първото тримесечие на 2015 г.

Към март 2015 г. задълженията на инвестиционните фондове към домакинствата скачат с 16,1% на годишна база до 410,6 млн. лв. Само през първото тримесечие домакинствата са вложили 45,2 млн. лв., което е с 12,4% повече спрямо края на миналата година, като е напълно възможно една част от изплатените гарантирани влогове в Корпоративна търговска банка да са се насочили към местните фондове.
    Като гледам инвестициите в акции в Бг намаляват като дял, за сметка на Европа...

Last edited by dex; 20.05.2015, 23:25.

Коментар

• Не съм юрист, и честно казано си нямам идея - но какви точно права има един притежател на варанти. Почти съм убеден че чисто правно погледнато притежателя на варант има само едно право. да запише акции на 5 лева след 6 години. Т.е. едно голямо нищо. Ок една голяма надежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
        И защо ще си губят времето няколко години, отчети, одитори, проспекти, за проспекта са ги одрали доста, За толко малко пари. Това са пари за семки дето ти визираш, Напомням ти КТБ и всичките магарии около нея на знайни и не знайни герои.
        50 бона разходи 400 бона печалба - на мен ми изглежда доста добра възвращаемост. При това с варанти - нито можеш да им вземеш проекта нито можеш да ги обвиниш че след 6 години цената не е 5 лева от 0,001 лв. Те трябва да са идиоти ако наистина си вярват да пускат такава сделка. Това е 5000 пъти възвращаемост дето я дават на непознати

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Няма нужда времето да показва. Ако можеш да ми кажеш ка се правят инвестиции за 5 милиарда с 1,3 милиона набрани от варанти и -31 000 лева собствен капитал ще те обявя за директор на Хогуърт.
          Като гледам срещу тия варанти ще се записват акции по 5 лева...или общо до 6,875,000,000.00 лв

Коментар

Няма нужда времето да показва. Ако можеш да ми кажеш ка се правят инвестиции за 5 милиарда с 1,3 милиона набрани от варанти и -31 000 лева собствен капитал ще те обявя за директор на Хогуърт.
            И защо ще си губят времето няколко години, отчети, одитори, проспекти, за проспекта са ги одрали доста, За толко малко пари. Това са пари за семки дето ти визираш, Напомням ти КТБ и всичките магарии около нея на знайни и не знайни герои.

Коментар

Няма да спора с теб, времето ще покаже.

Коментар

Кво се правиш на ударен - това е откровена измама.
                Няма да спора с теб, времето ще покаже.

Коментар

Ходи се гръмни някъде
                  Кво се правиш на ударен - това е откровена измама.

Коментар

Да, да, 400 бона са си 400 бона
                    Ходи се гръмни някъде

Коментар

Хаха... Познавам хора които имат отношение към проекта, намеренията са сериозни, ако нашите бг идиоти / визирам политиците ../ не объркат нещо би трябвали да станат нещата.
                      Да, да, 400 бона са си 400 бона

Коментар

http://www.welcomeholdings.bg/2015/P...VED_signed.pdf

Давай - дай твоя проспект
                        Хаха... Познавам хора които имат отношение към проекта, намеренията са сериозни, ако нашите бг идиоти / визирам политиците ../ не объркат нещо би трябвали да станат нещата.

Коментар

Значи равновесие винаги е прав хаха. Равновесие дай да се вържем на нещо, че не е фейк
                          http://www.welcomeholdings.bg/2015/P...VED_signed.pdf

Давай - дай твоя проспект

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            Кой знае каква е играта Но няма да си играят за няколко милиона според мен. Тук играта ще е поне за стотици милиони но това ще го видим с времето
                            Значи равновесие винаги е прав хаха. Равновесие дай да се вържем на нещо, че не е фейк

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Кой знае каква е играта Но няма да си играят за няколко милиона според мен. Тук играта ще е поне за стотици милиони но това ще го видим с времето
                              Кви стотици милиони - играта е да завлекат някои балъци с максимум 400 хиляди лева. Абсолютно кокошкарска история.

Коментар

Между 879 057 лв - лева а не хиляди лева и 1 316 120.40 лева пак

Това е от проспекта на варантите. Не знам вие изобщо какво обсъждате.

Ами то един апартамент в Хонк Конг е милиони а да си играят тук за няколко нямат сметка

Коментар

Working...
                                X