Първоначално изпратено от stabwound
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПървоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенещо не се връзват нещата .............. през 2009 година си имал платформа, а през 2010 година ме питаше на лични къде да гледаш дакс-а защото ти преинсталирали компютъра и ти затрили линковете
пазя ти съобщенията ................ ако искаш да ги видиш отново в случай, че си ги изтрил линковете които ти изпратих
Аз пък имам л. съобщения че ми искаш съвет за енемонките и каолинките през 2008 г....както че е каниш най любезно на партито с ПК , като специалист по акциите на застрахователите и банките....
Тука хората рутят софикса, борда, ЕС, и какво ли не, а вие само се джанкате.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
И ти си намери друг форум ,където и от там те изритаха за кавги.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми пусни ге де...
Аз пък имам л. съобщения че ми искаш съвет за енемонките и каолинките през 2008 г....както че е каниш най любезно на партито с ПК , като специалист по акциите на застрахователите и банките....
все пак бях домакин, но никога не съм ти искал съвет нито за енемона (които никога не съм заглеждал), нито съм те питал за каолин
единствено съм питал г-н Митанкин за някои неща около Стара Планина и щерките там...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеосновната вина да имам десетина ника си именно ти .............. денонощно пишеше да модераторите да ми банват никовете и ИП адреса
накрая видя, че не могат да се спрат и вдигнахте ръце от мене, но никовете си останаха
И ти си намери друг форум ,където и от там те изритаха за кавги.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеосновната вина да имам десетина ника си именно ти .............. денонощно пишеше да модераторите да ми банват никовете и ИП адреса
накрая видя, че не могат да се спрат и вдигнахте ръце от мене, но никовете си останахаМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенещо не се връзват нещата .............. през 2009 година си имал платформа, а през 2010 година ме питаше на лични къде да гледаш дакс-а защото ти преинсталирали компютъра и ти затрили линковете
пазя ти съобщенията ................ ако искаш да ги видиш отново в случай, че си ги изтрил линковете които ти изпратих
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗатова аз съм на БФБ от 2003 г и с ник от 2007 г. а ти със сто ника като Полки....от вчера...
накрая видя, че не могат да се спрат и вдигнахте ръце от мене, но никовете си останаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗатова аз съм на БФБ а ти със сто ника като Полки....
Какъв е проблема с ника ми и как той е свързан с твоето борсово нещастие??
ВСИЧКИ СМЕ НА БФБ, но ти влизаш на 1.40 до 1.60, а акцията прави движение три-пет пъти по дълго...
ТОВА Е СМЕШНОТО. КВИЧИИШ, КВИЧИШ И НАКРАЯ ЗЯПАШ, А НАЙ-НАКРАЯ КУПУВАШ, А ТО ВЗЕЛО, ЧЕ СВЪРШИЛО ДВИЖЕНИЕТО...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетака ли ....ами аз от 2009г имам директна платформа DАХ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеха хаааа, а на 1 лев що не купува, а на 1.40... смях...от вчера...
Last edited by Монти; 20.05.2015, 11:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
така ли ....ами аз от 2009г имам директна платформа ДАХ....
Искаш ли едно басче че съм купувамл ССВ в началото на март 2014 на 1,40 и нещо после към 7-10 съм ги продал на 1,60 и към 20 март съм ги купил пак на 1,40 и в края на месеца пак съм ги продал...на 1,60 ...
А гледачо на графики....М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеот къде да знае къде да гледа?!?!?!?
................ преди няколко години мисирката монти ме пита на лични от кои сайтове да гледа дакс-а .............. на следващия ден вече пишеше във форума какви велики отигравания прави като купуваше комерцбанк на 6 евро и след няколко месеца продаваше на 1 ойро
така ли ....ами аз от 2009г имам директна платформа ДАХ....
Искаш ли едно басче че съм купувамл ССВ в началото на март 2014 на 1,40 и нещо после към 7-10 съм ги продал на 1,60 и към 20 март съм ги купил пак на 1,40 и в края на месеца пак съм ги продал...на 1,60 ...
А гледачо на графики....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеами ти значи толкова и гледаш
................ преди няколко години мисирката монти ме пита на лични от кои сайтове да гледа дакс-а .............. на следващия ден вече пишеше във форума какви велики отигравания прави като купуваше комерцбанк на 6 евро и след няколко месеца продаваше на 1 ойро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСбъркал си форума - тук е за спекуланти (инвеститори) ...
Кой нормален човек:
- лови падащи кинжали
- не купува , когато всички се юрнат а вместо това кешира
кой купува предприятие на 8 септеври 1944 г....колкото и да е ефтино...
Ти си знаеш какво си купил на 5 септемри .....една акция спасявана 4 пъти от държавата..пети път няма да има....
Коментар
Коментар