Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯ пак ,когато те погнаха за простотиите ,ти падна на колене и се оправда ,че си идвал във форума на инвестор само за да пречиш на нормалната дискусия и по този начин да докараш повече свестни форумци при Божко...
Знаеме се....
само това ли успя да измислиш
седи си тук в инвестора ............... все пак си вътрешна ............... дълго време ти определяше кой ник да баннат и на кой ИП адреса да блокират
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекъде си била поканена??? .................. разбра за другия форум половин година след като стойностните хора се прехвърлиха да пишат там
профаните няма кой да ги покани
Знаеме се....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекъде си била поканена??? .................. разбра за другия форум половин година след като стойностните хора се прехвърлиха да пишат там
профаните няма кой да ги поканиМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
така ли мислиш ,бях поканен най официално ..но не приех...и не само аз и форума си отиде като се джанкахте.....за това че сте малко и не можете да направите форумна стратегия....
по принцип имах покани в още два форума .....
профаните няма кой да ги покани
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеДобре де, форумът ще се радва, да го/я изгонят и без анкета.
ти от кои си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеняма такова нещо .................. питай Божко дали някога е имало кавги в другия форум за който ти беше много мъчно, че не те приехме...
така ли мислиш ,бях поканен най официално ..но не приех...и не само аз и форума си отиде като се джанкахте.....за това че сте малко и не можете да направите форумна стратегия....
по принцип имах покани в още два форума .....
А зо корп както винаги лъжеш .....
БНБ влезе в Корпоративна банка, всички сметки са блокирани
Вече се водят разговори за продажба на кредитната институция, ВТБ е кандидат "да я подпомогне"
16:08 | 20.06.2014 | 33754 прочитания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене
нека има демокрация и плурализъмМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеда направим ли анкета?
нека има демокрация и плурализъм
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене е верно ................ мисирката искренно ме забавлява ............... нека си седи тук ........... с кой ще се забавлявам когато кибича на тази скучна борса?М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар