If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
никой не твърди че е грамотно....а просто че се направи такъв опит....само ми е чудно в действителност кой би се вързал на такъв евтин и елементарен приличащ на изцепка вариант
Според мен просто някой се е притеснил и си е намалил всичките позиции които има като е продал на купува. Аз защо казвам че идеята че има някаква конспирация е смешна - става дума за колко 500-600 лева пуснати на оферти купува. Аз дори не ги бях забелязал до като не прочетох тук.
Ти майтапиш ли се. Ако някой иска нарочно да свали индекса може да го направи без проблеми. Ако това днес е такъв опит е супер неграмотно направен.
никой не твърди че е грамотно....а просто че се направи такъв опит....само ми е чудно в действителност кой би се вързал на такъв евтин и елементарен приличащ на изцепка вариант-може би само този,който го е сътворил
май вече почва да ви хваща конспиративно настроение Офертите купува почти на всичките позиции от Софикс са под цените. Ако е искал някой да сваля Софикс просто щеше да пусне на оферти купува и Софикс щеше да е 1-2% по-надолу.
Тези работи с дребните ги бройки ги правят много по-често в посока нагоре. Продаде някой за няколко детеки хиляди после с 100 лева той или някой друг вземе от предлагането че пак да се накачулят оферти купува от такива дето само само гледат цената. Което пък крепи индекса на изкуствено високо ниво.
май вече почва да ви хваща конспиративно настроение Офертите купува почти на всичките позиции от Софикс са под цените. Ако е искал някой да сваля Софикс просто щеше да пусне на оферти купува и Софикс щеше да е 1-2% по-надолу.
Тези работи с дребните ги бройки ги правят много по-често в посока нагоре. Продаде някой за няколко детеки хиляди после с 100 лева той или някой друг вземе от предлагането че пак да се накачулят оферти купува от такива дето само само гледат цената. Което пък крепи индекса на изкуствено високо ниво.
някой се опитва да сваля Софикс като разпродава по позициите му с 50-100 лева.....това с каква цел се прави???сигурно да си помислим че индексите падат и да започнем да разпродаваме ли??
Някой се опитва да всява паника и се опитва да купува евтино, от страхливите.
някой се опитва да сваля Софикс като разпродава по позициите му с 50-100 лева.....това с каква цел се прави???сигурно да си помислим че индексите падат и да започнем да разпродаваме ли??
Това не са търговци, а цървули. За мен човек дето прави сделки за жълти стотинки не е търговец. Ама заради такива е добре да се направи 1 лот = 100 бр. пък тогава да ги видя
Коментар