IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    няма смисъл от басове ................ всичко си седи във форума

точно преди 365 дни (1 година) след като акцията падна от 1,45-1,50 падна с десетина процента ти писа:

е, това ти е грешката, че винаги осредняваш като вземе да пада някоя акция .............. а кой ли продаваше с айсбергите

http://www.investor.bg/forum/showthr...=13060&page=61

п.п. сега аз да те питам .................... Искаш ли едно басче???
    Добре! за какво бас....на тези от март или на тези от май....тези от май са купени на 1,32 и продадени на 1,32/1,33 .....някой като теб ги купуваше по две ,три да брани позицията и в 15 сделки най голямата в 500 бр през юни ......... та за туй сигурно съм негудувал...
    И как ще си изплатиш басовете ...
    като предишния за БТН и ССВ..ли...да ходя в Столипиново да ги получа..така ли...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Искаш ли едно басче че съм купувамл ССВ в началото на март 2014 на 1,40 и нещо после към 7-10 съм ги продал на 1,60 и към 20 март съм ги купил пак на 1,40 и в края на месеца пак съм ги продал...на 1,60 ...
      А гледачо на графики....
      няма смисъл от басове ................ всичко си седи във форума

Първоначално изпратено от polki на 19.05.2014 в 22:36 часа Разгледай мнение
      и каква стана тя (работата)???

еротичното дуо М&M (мурджо и мисирката) купиха акции и вместо да изкарат бързи 10% профит акцията се сурна с 10% надолу и нашите герои се видяха в чудо и 3/4 от постовете в темата са техни

но това се очакваше от двамата герои защото винаги когато купят тук цената пада и когато продадат пак потегляме нагоре ................. ще се ориентирате по постовете им кога потегляме нагоре
      точно преди 365 дни (1 година) след като акцията падна от 1,45-1,50 падна с десетина процента ти писа:

Първоначално изпратено от Монти на 23.05.2014 в 10:36 часа Разгледай мнение
      Взех си още малко....
      Ако шестото ми чувство е вярно ,изборите ще завършат реми и от понеделник ще се изстрелят някой акции.....
      Не е препоръка....
      е, това ти е грешката, че винаги осредняваш като вземе да пада някоя акция .............. а кой ли продаваше с айсбергите

http://www.investor.bg/forum/showthr...=13060&page=61

п.п. сега аз да те питам .................... Искаш ли едно басче???
      Last edited by 2012; 20.05.2015, 14:14.

Коментар

мисирките ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Напъвате ли ги?
          мисирките ли?

Коментар

Я пак ,когато те погнаха за простотиите ,ти падна на колене и се оправда ,че си идвал във форума на инвестор само за да пречиш на нормалната дискусия и по този начин да докараш повече свестни форумци при Божко...
            Знаеме се....

само това ли успя да измислиш

седи си тук в инвестора ............... все пак си вътрешна ............... дълго време ти определяше кой ник да баннат и на кой ИП адреса да блокират

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Напъвате ли ги?
              Нещата се обръщат.

Коментар

• Напъвате ли ги?

Коментар

къде си била поканена??? .................. разбра за другия форум половин година след като стойностните хора се прехвърлиха да пишат там

профаните няма кой да ги покани
                  Я пак ,когато те погнаха за простотиите ,ти падна на колене и се оправда ,че си идвал във форума на инвестор само за да пречиш на нормалната дискусия и по този начин да докараш повече свестни форумци при Божко...
                  Знаеме се....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

Жалко че стана за посмешище и на кккккокошките....
                    как са задните части след ритника на Карък Каръков....
                    Сладки ли са а ритника и той ли беше сладък....
                    ЩЕ СЕ РАДВАМ, ДА ТЕ ИЗРИТАТ!
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

къде си била поканена??? .................. разбра за другия форум половин година след като стойностните хора се прехвърлиха да пишат там

Я МИ ПИШИ НА ЛИЧНИ КОЙ Е ДРУГИЯ ФОРУМ...
                      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• и НАЙ-ВАЖНОТО

КРАДЕШ ОТ ДЪНЪЦИТЕ НИ!
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

така ли мислиш ,бях поканен най официално ..но не приех... и не само аз и форума си отиде като се джанкахте.....за това че сте малко и не можете да направите форумна стратегия....
                          по принцип имах покани в още два форума .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                            кой си ти бе пале.....падна до там да лижеш задните части на най големия лузър от форума..карък каръков....
                            ако има лизачи, това си ти , чугун бюрократе.

Неприятен си, образуваш само кавги, заяждания и обиди.

РАЗВАЛЯШ ФОРУМА.
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                              Добре де, форумът ще се радва, да го/я изгонят и без анкета.
                              на комунистите любимия прийом е да изгонят някой или да му затворят устата .................. демократите са готови да чуят и другото мнение дори то да не им харесва

ти от кои си?

Коментар

няма такова нещо .................. питай Божко дали някога е имало кавги в другия форум за който ти беше много мъчно, че не те приехме...

така ли мислиш ,бях поканен най официално ..но не приех... и не само аз и форума си отиде като се джанкахте.....за това че сте малко и не можете да направите форумна стратегия....
                                по принцип имах покани в още два форума .....
                                А зо корп както винаги лъжеш .....

БНБ влезе в Корпоративна банка, всички сметки са блокирани
                                Вече се водят разговори за продажба на кредитната институция, ВТБ е кандидат "да я подпомогне"
                                16:08 | 20.06.2014 | 33754 прочитания

Коментар

Working...
                                X