If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми хубаво, щом мислиш така - купувай на поразия, няма смисъл от чесане на езика...
Мен неликвидна пародия на борса пълна с боклуци и оценена с 1/5 по скъпо от дакса не ми е интересна, още повече щом мога да си натоваря тия дни германци на промоция.
Не знам вие как тълкувате тази реакция на нашата борса спрямо гръцката катастрофа на лайновоза, но на мен ми се чини като пореден знак, че надолу няма накъде да се рие повече. Е, една две позиции ще изядат малко шамари (заслужено), но пазарът е свръхпродаден, отчаянието е на пик, по-зле не може да става. Та Биг Кеш все повече ще му се потят ръцете, но не от жегата навън (дето и нея я няма). Ке има изригване, ей (все някога....)!
Без препоръки
Ми хубаво, щом мислиш така - купувай на поразия, няма смисъл от чесане на езика...
Мен неликвидна пародия на борса пълна с боклуци и оценена с 1/5 по скъпо от дакса не ми е интересна, още повече щом мога да си натоваря тия дни германци на промоция.
Определено ще се пръснат съвсем скоро - дано е заради кеша обаче
И ти ли Верваш че има кеш у баММките?
Ами да - банките не инвестират, не раздват и много кредити последните години. А вложенията в депозити е новото спортно състезание в БГ. Хората мизеруват, но за депозит винаги имат да отделят. Сега и гърците, които от години държат стабилни депозити, сега ще ги увеличат с още няколко милиарда
Не знам вие как тълкувате тази реакция на нашата борса спрямо гръцката катастрофа на лайновоза, но на мен ми се чини като пореден знак, че надолу няма накъде да се рие повече. Е, една две позиции ще изядат малко шамари (заслужено), но пазарът е свръхпродаден, отчаянието е на пик, по-зле не може да става. Та Биг Кеш все повече ще му се потят ръцете, но не от жегата навън (дето и нея я няма). Ке има изригване, ей (все някога....)!
Без препоръки
Още няколко милиарда ще се запътят към нашата стабилна банкова система. Банките ще се "пръснат" от кеш Това ни очаква.
Виж какъв ръст има по света на годишна база. Китай е нагоре около 100%, Япония +30%, Германия нагоре около +17%, Америка нагоре около +7%, а ние сме на минус -8% та при нас Гръцкият проблем е до голяма степен е оценен. Може и да има спадове но мисля че сме оформили дъно през последните няколко месеца.
Все пак аз мися че на референдума ще надделее разума и ще бият шута на Ципрас.
Не е препоръка а лично мнение!
В кой момент кризата се калкулира и ограничи импакта си? Що две тримесечия сме в цикъл (зачервени)? Кой точно пазарен участник ще се зарадва на фалит и ще изкупи?
Когато банките у кумшията са затворени, нормално е от това да се възползват близките банки у кушиите - димек у нас. Аз не очаквах, банкова криза и паника в Гърция, мислех, че това е глупаво да се допуска, но вече случило се, мисле, че това е добре за нас. Във финасите нищо не се губи, просто прелива от едно място и форма в друга
Чак БФБ се изненадаха - първо увеличиха границите на волатилност с 30 % , а след малко ги върнаха на стандартните
Щото няма волатилност!
При такива новини паникьорите разпродавачи винаги са били някакви чужди фондове - вече такива на БФБ няма, а ние всички сме се наредили да купуваме...уви - няма от кого!!!
Коментар