бий,бий
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеhttp://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3877063
Дали е измама и това, че основателите на този проект за милиардери? Малко трудно се мами, дали си милиардер или не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеhttp://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3877063
Дали е измама и това, че основателите на този проект за милиардери? Малко трудно се мами, дали си милиардер или не.
Е...м ти инвестиора - навсякъде съден
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПичове, давайте си парите на когото искате - това са си ваши пари все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА особено модно сред китайците листнати и в Китай и в САЩ е да правят измами с акции
Дали е измама и това, че основателите на този проект за милиардери? Малко трудно се мами, дали си милиардер или не.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДомакинствата са инвестирали 45,2 млн. лв. в местни инвестиционни фондове през първото тримесечие на 2015 г.
Като гледам инвестициите в акции в Бг намаляват като дял, за сметка на Европа...
Аз следя на ДСК - там не виждам никакво увеличаване - а би трябвало да има заради мрежата, която имат.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМа ти си бил голям скъперник бе
А капитал наистина не ми дава нищо което не знам. За Икономист нямам проблем да давам по 600 лева на година, а и там често има само по две три статии на брой, които са ми интересни. А в българската икономическа преса това което излиза седмици, ако не и месеци преди това е въртяно като слухове. Аз отдавна съм си проверил и намерил подробности за тях. След това по някое време вече и самите журналисти могат да си позволят да ги публикуват, защото тези слухове, които и те са знаели, вече почват да се потвърждават с факти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова което излиза в капитал в повечето случай вече го знам. Не виждам причина да плащам за информация за която в повечето случай аз имам повече информация.
Хайде ще видим дали ще си ги запишат всичките
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобро Утро!
Хубави цени настанаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА особено модно сред китайците листнати и в Китай и в САЩ е да правят измами с акции
Коментар
-
Съвсем пресния пример с пукането на ханерджи е повече от показателен.
Не че бг мажовците са по убави....
Коментар
Коментар